STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaKarolina wrote:Nie jest za duży. Bardzo dobry
Może styczeń okaże się podwójnie szczęśliwy; -)Księżniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t
-
Ja też nie mogę podejrzeć listy testerek. Pokazuje się komunikat, że potrzebne jest zalogowanie do konta google ;/28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
happywife wrote:
Lisaveta, przyrost faktycznie duży. Brawo kochana! Ja jutro idę na 3 betę i mam nadzieję, że przyrost ponownie będzie okej Miłego dnia kobietkiKsiężniczka styczeń 2013
-
Lisaveta_ wrote:Zapraszamy. Kiedy testujesz?
Termin @ mam na jutro, a mnie chyba że stresu rozbolał brzuch, boję się kolejnego rozczarowania Chociaż kilka dni temu miałam dziwne jednodniowe "przeziębienie" i zimne dreszcze, po nocy wszystko znikło, a czułam się jakby mnie rozkładało porządnie.. -
U mnie gdy chce sprawdzic liste wyskakuje komunikat ze potrzebuje zgody na dostep18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Cześć dziewczyny
Miała może któraś z was doświadczenia z wadą testu ciążowego?
Po mojej dziwnej i skąpej 2-dniowej @, zrobiłam bobotest i po czasie dłuższym niż zalecane 5 minut pokazała się taka cienka kreska, ale widoczna gołym okiem.
Zawsze widziałam tylko biel bielsza niż śnieg, więc to dla mnie coś nowego, a nie chcę się nastawiać niepotrzebnie...👩26l - usunięte torbiele endometrialna na lewym jajniku, podejrzenie endometriozy 👨28l - ŻPN
💣Hashimoto - TSH 1,170 Letrox 75
FT4- 0,96 ng/dl
FT3 - 3,2 pg/ml
aTpo - 50 IU/ml ⬆️
aTG - 18,3 IU/ml
Kwas foliowy - 12,30 ng/ml
Glukoza - 86 mg/dl
Wapń - 4,84 mEq/l
Żelazo - 62 ug/dl
FSH - 5,05 mIU/ml
LH - 3,66 mIU/ml
D3 - 38,60 ng/ml
B12 - 527,00 pg/ml
💊 Kwas Omega 3, Pregna Start, Wit. C, Wit. D, Magnez + B6, Wit. A+ E, Letrox
"Kiedy pragnie się cudu, trzeba umieć czekać." 💝 -
nick nieaktualnyJasminum wrote:Cześć dziewczyny
Po mojej dziwnej i skąpej 2-dniowej @, zrobiłam bobotest i po czasie dłuższym niż zalecane 5 minut pokazała się taka cienka kreska, ale widoczna gołym okiem.
Zawsze widziałam tylko biel bielsza niż śnieg, więc to dla mnie coś nowego, a nie chcę się nastawiać niepotrzebnie...
Teoretycznie nie powinno się go odczytywać po czasie dluższym niż zalecany . Najlepiej powtórz go sobie z porannego moczu. Będziesz mieć pewność Powodzenia -
Jasminum wrote:Cześć dziewczyny
Zawsze widziałam tylko biel bielsza niż śnieg, więc to dla mnie coś nowego, a nie chcę się nastawiać niepotrzebnie...Księżniczka styczeń 2013