STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Makowa_Panna wrote:Krew na drugą betę pobrana. Wyniki około 18. Osiwieje do tego czasu.
Sanka to szybko się wygadali. Oby wszystko było dobrze. Ja najchętniej nie mówiłabym o ciąży aż do porodu...
Karolcia eh z tymi życzeniami. Później dołek przez parę dni.
Miłego dnia
Trzymam kciuki za betę! :* -
Dziewczyny chyba mam zwidy. Może znowu coś sobie wmawiam. Niedobrze mi od rana jak tylko zjadłam śniadanie. Koło 12 zrobiłam test i zostawiłam w szafce teraz robię porządki chciałam go wyrzucić a tam taka blada kreska. Może przebarwienia już sama nie wiem serce mi zaraz wyskoczy mój twierdzi że nie widzi. Nie chcę się nastawiac, ale ciężko się uspokoić raz widzę raz mi się w oczach mieni.2019 ♥️👩🏻
Starania od 09.2017 -
Marryy wrote:Dziewczyny chyba mam zwidy. Może znowu coś sobie wmawiam. Niedobrze mi od rana jak tylko zjadłam śniadanie. Koło 12 zrobiłam test i zostawiłam w szafce teraz robię porządki chciałam go wyrzucić a tam taka blada kreska. Może przebarwienia już sama nie wiem serce mi zaraz wyskoczy mój twierdzi że nie widzi. Nie chcę się nastawiac, ale ciężko się uspokoić raz widzę raz mi się w oczach mieni.
ignite -
nick nieaktualnyMarryy wrote:Dziewczyny chyba mam zwidy. Może znowu coś sobie wmawiam. Niedobrze mi od rana jak tylko zjadłam śniadanie. Koło 12 zrobiłam test i zostawiłam w szafce teraz robię porządki chciałam go wyrzucić a tam taka blada kreska. Może przebarwienia już sama nie wiem serce mi zaraz wyskoczy mój twierdzi że nie widzi. Nie chcę się nastawiac, ale ciężko się uspokoić raz widzę raz mi się w oczach mieni.
Nie interpretuje się testu po takim czasie... -
Jejku ile fasolek w tym miesiacu!!! Gratuluje jeszcze raz dla wszystkich przyszlych mam !18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
nick nieaktualnyKAL wrote:Dzięki dziewczyny za info ogarnę tabelę po pracy wieczorkiem bo ja g ez problemu wchodzę ale to pewnie dlatego że gestem jej administratorem
-
nick nieaktualny
-
Makowa_Panna wrote:Mam wynik drugiej bety. Standardowo spada...143,31 mIU/ml
Nie mam już nawet siły płakać.
Bardzo Ci współczuję. Nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz. Chyba też nie ma żadnych dobrych słów w takiej sytuacji i pocieszanie nic nie da. Ale jesteśmy z Tobą!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ?