STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolcia trzymam kciuki za męża :* ! Będzie dobrze !
-
Hej wstałam dziś w doskonałym humorze. Śniło mi się, że byłam na wizycie u mamy ginekolog. Potem zaszłam w ciążę i czekałam na kolejną wizytę do końca lutego, żeby zrobić usg. Nic nie mówiłam D.,zeby miał niespodziankę. Wiele bym dała, żeby to była prawda.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Chwile mnie nie było zaraz postaram was nadrobić
Pamiętacie mój wykres ?
Chyba jedna z was mi odpowiedziała ale nei wazne
Temperatura maksymalnie mi wzrosła poniżej pokaże wam zdj wykresiku.
Obiecałam sobie ze jak dziś spadnie na betę nie pójdę.
Jednak wzrosła niewiele bo tylko 0.3.
Termin @ za 5 dni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83045fb4c89a.png -
dorot wrote:Hej Sung..próbuje go namowic..Ale najpierw jeszcze zrobię te podstawowe badania i wtedy zobacze..mój gin już na początku mówił mi żeby się zbadał.. Ale jakoś ciężko mu się oswoić z takim badaniem..I dlatego jest mi czasem ciężko z nim rozmawiać na taki temat. Tak wiem że są to duże wydatki.. Pytam się wiele razy..czy jest na 100% pewny że chce mieć dziecko..zawsze.odpowiada tak samo...że chce...Ale jak to namówić do takiego badania...masakra..
dorot lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Karolcia27 wrote:Hej staraczki. Nie miałam jakoś czasu wcześniej się odezwać, bo jakiś pech Nas prześladuje...w tamtym tygodniu ja miałam problem z okiem, a dzisiaj mój mąż wylądował w szpitalu...też z okiem okazało się, że miał ostry atak jaskry a ma dopiero 27 lat:-( wczoraj rano wstał i pyta mnie co tak nadymione w domu, ja mówię że nic, widział tak za mgła jakby a od wieczora już tęczowe koła i ucisk oka, dziś rano pojechaliśmy do okulisty i od razu skierowanie do szpitala więc Kraków no i czeka go zabieg laserem. Na szczęście, nie zostawili go dzisiaj, ale z samego rana na przyjechać na wszystkie badania tego oka:-( dobrze, że pojechaliśmy dzisiaj do tego okulisty bo to dość poważna sprawa, kilka dni i nerw jest całkiem uszkodzony...jak się coś wali to wszystko na maksa:-( strasznie się dzisiaj bałam o niego, zresztą zawsze się bardziej boje niz o siebie samą, pewnie też tak macie, ale jestem dobrej myśli, po tym zabiegu powinno być już ok.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Witajcie!
Cały weekend mnie nie było i tyle stron do nadrabiania! Mam nadzieję że wysikałyście jakieś dwie kreseczki
Już coraz bardziej nie mogę się doczekać testowania, mam jakieś nadzieje na ten cykl, mam trochę wrażenie że mój organizm ruszył. Nie wiem tylko kiedy dokładnie miałam owu, ale powinna być chyba 1-2 dni po szczycie śluzu? -
nick nieaktualnyKarolcia, ale się porobiło! Współczuję!
Klaudia, miałam idealnie ciążowe cykle i zero ciąży. Wyluzuj skoro jeszcze 5 dni do @. Wykres nie powie Ci czy jesteś w ciąży.
A propos... stwierdziłam, że sprawdzę temperaturę tuż przed i po pozytywnym teście owu. I na co mi to było? Temperatura nie wzrosła. A dziś powinna. -
Karolcia - dobrze, że szybko zareagowaliście! Trzymam kciuki żeby wszystko było ok
U mnie z rana też dość pechowo, kierowca zapomniał zatrzymać się na moim przystanku przy pracy i musiałam drałować niezły kawałek z powrotem.
Wciąż czekam na kontrolę (facet najpierw miał urlop, teraz przez 2 tyg. zwolnienie lekarskie), ciekawe czy w tym tygodniu się odezwie. Ehh28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Ineczka wrote:U mnie było podobnie staraliśmy się 8 cykli ja zrobiłam bardzo dużo badań, hsg brałam leki latałam po lekarzach a mąż nie za bardzo chciał iść na badanie bo jeszcze za wcześnie, ale po hsg nie wytrzymałam i wyłożyłam wszystko co mi leżało, ze chyba razem chcemy tego dziecka, ze co a tego, ze ja się badam jak biore tabletki itp jak może się okazać, ze trzeba trochę pobudzić plemniki Hsg. nie było dla mnie przyjemne skoro ja mogę tyle przejść to dlaczego ona ma problem z pudełeczkiem jest tyle opcji można iść razem, można wszystko załatwić w domu i próbkę oddać tylko trzeba mieć blisko do kliniki my mamy 5minut, ale opcji jest pełno Potem sobie wszystko przemyślał w 9 cyklu się udało już nie musiał się umawiać Pogadajcie 3 lata to zdecydowanie za dużo.
Witam.wszystkich Sung my mamy dobre 40 min do kliniki w której musiałby oddać próbkę.. on jeszcze w domu by to zrobił.. Ale jak ma jechać do kliniki i tam oddawać próbkę to już jest duży problem..A ja słyszałam że w ciągu 30min trzeba dostarczyć próbkę.. Tak ja też przeszłam wiele badać w tym również Hsg..I biorę tablety... Ale muszę Ci powiedzieć że zgodził się na żel.. to już pierwszy krok:-)Dorka -
KlaudyŚ wrote:Chwile mnie nie było zaraz postaram was nadrobić
Pamiętacie mój wykres ?
Termin @ za 5 dni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83045fb4c89a.pngKlaudyŚ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sung wrote:Zapomniałam wczoraj zrobić testu owu, z ciekawości. Dziś zrobiłam, czyli 36h po pozytywnym. Były dwie równe kreski, czyli zjaśniał. Czyli była lub jest.
Dziecko mi się rozchorowało, mnie już boli głowa... ciągle coś
Super..bardzo się cieszę.. może akurat w tym cyklu się udaSung lubi tę wiadomość
Dorka -
KlaudyŚ wrote:Chwile mnie nie było zaraz postaram was nadrobić
Pamiętacie mój wykres ?
Termin @ za 5 dni
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/83045fb4c89a.pngKsiężniczka styczeń 2013
Aniołek [*] luty 2018 - 10t