STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Natalia91! wrote:Jeszcze się nie poddawajmy, jak to często dziewczyny piszą- póki @ nie ma jest nadzieja:) a kiedy powinnaś mieć @? Może mamy testowanie tego samego dnia! Ja tez mam zamiar przebadawac prolaktyne bo kiedys miałam z nią problem (hiperprolaktynemie) i brałam bromergon ale ze nawet nie myslalam wtedy o dziecku to po czasie olałam temat... wysle tez meza na badania nasienia- jak cos trzeba naprawić to im szybciej zaczniemy tym lepiej
-
Madame_butterly wrote:Hej! Wszystkiego dobrego moje drogie w Nowym Roku! Oby spełniły się nasze marzenia
U mnie dzień do @, powinna przyjść jutro. Niby nie mam złudzeń, ale cień cienia nadziei mam.
Myślę, że nie będę jutro marnować testu, ostatni mi został i grzecznie poczekam do @ Jeśli się nie pojawi do weekendu (w co wątpię, bo już mam lekkie skurcze) to w sobotę zatestuję. -
SMag wrote:Trzymam kciuki :* też zatestuje w sobotę jak nie dostanę do piątku @
A ja za Ciebie :*28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Natalia91! wrote:U mnie taka sama sytuacja- testowanie wyznaczone na 6 stycznia ale standardowe objawy @ już są (tkliwe piersi, bol w okolicy bioder, krosty) wiec powoli tracę nadzieje:( a owulacja była pod monitoringiem, serduszkowalismy w płodne i trochę gin narobił mi nadzieji bo się zachwycał moim grubym endometrium po owulacji... No nic, będziemy próbować dalej:)Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Witam dziewczyny mam taki problem. Mam nieregularne miesiaczki raz mam raz nie. I teraz od ponad 2 tyg. Boli mnie podbrzusze i piersi. Robilam bete ale nie wiem czy nie za wczesnie. Wyszla ujemna dzis test ujemny. Ale skad ten bol. ? Dodam jeszcze ze nigdy tak nie mialam nawet jesli mialam dostac okres to piersi bolaly mnie gora 5 dni przed a brzuch nigdy przed.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 11:00
Czekamy... -
Cukierkowa wrote:Natalia91 mam to samo. Testowanie na 6 stycznia, ale już czuję, że się @ zbliża brzuch mnie boli jak na @... najgorzej!
Cukierkowa lubi tę wiadomość
-
A ja to chyba mam problem z głową, bo lekarz mi mówił, że nie było owulki a ja wiecznie sikam na tę testy. Zabierzcie mi je haha
Marudaruda lubi tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Meggi nie szkoda Ci kasy? Jeżeli nie było owulki, to nie ma szansy niestety na ciążę. Sikając na test teraz to jakbyś sikała na kasę :p
Mi @ się spóźnia 5 dni i nie sikam, bo nie było owulki, bierz ze mnie przykład
Chociaż czuję od 3 dni że się @ rozkręca, ale jeszcze nie raczyła przyjść.
Pamiętaj, że cyk bez owulacji zazwyczaj się wydłuża, jak mówi moja gin nawet o 2 tygodnie, wiec niestety - trzeba czekacMarudaruda lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Widzę ze na 6 stycznia zapowiada się spore testowanie:) oby Trzej Krolowie przynieśli nam dwie kreski jako upragniony dar na ten Nowy Rok! teraz pozostało cierpliwie czekac, fajnie, ze nie jestem w tym wszystkim sama:)
Co do objawów @ to słyszałam ze w większości pokrywają się one z pierwszymi objawami ciazy wiec trzymam się tej nadzieji chociaż jeszcze nie słyszałam aby pierwszym objawem były pryszcze czy promieniujące bóle bioder, co ma miejsce w moim przypadku:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 11:57
Szimi lubi tę wiadomość
-
Ja sie dowiem dzis czy w ogole sens ma testowanie slabo sie dzis czuje. Cisnienie chyba jest duze.
-
_Hania wrote:Meggi nie szkoda Ci kasy? Jeżeli nie było owulki, to nie ma szansy niestety na ciążę. Sikając na test teraz to jakbyś sikała na kasę :p
Mi @ się spóźnia 5 dni i nie sikam, bo nie było owulki, bierz ze mnie przykład
Chociaż czuję od 3 dni że się @ rozkręca, ale jeszcze nie raczyła przyjść.
Pamiętaj, że cyk bez owulacji zazwyczaj się wydłuża, jak mówi moja gin nawet o 2 tygodnie, wiec niestety - trzeba czekac -
SMag oczywiście!
Jeżeli nie masz zaburzonej fazy lutealnej (bardzo krótkiej) to @ pojawia się zawsze 14 (czasami 15) dni od owulacji.
Aplikacje też są tak zbudowane, że jak zaznaczasz w nich 1 dc, to automatycznie wyznaczają Ci wstecz owulacje 14 dni przed 1dc, który zazanczyłaś.
Jeżeli miałaś owulację w 19 dc to tak, @ może być w 33syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Ech.... @ właśnie się rozkręca. Zawsze muszę ją wywołać.
3 cykl starań odszedł w niepamięć, zaczynam 4. Ciekawe ile jeszcze.
Cieszę się tylko z jednego, że okres przyszedł wcześnie i mam jeszcze szansę zobaczyć II krechy w styczniu Proszę o ponowne zapisanie, tym razem 31.01.
28 lat
Luty 2018 - USG (ok)
Madame, podoba mi się Twoje nastawienie, zawsze w nieszczęściu można dostrzec jakiś pozytyw
Ja cały czas czekam na @ i chyba się na styczeń nie załapię, wpiszcie mnie też na 31.01, najwyżej zatestuję 1-2 dni przed @ A przy CLO może owulacja będzie szybciej?
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Nie szkoda, bo dostałem te testy w gratisie do owulacyjnych, na jeden z prawdziwego zdarzenia nie sikam. Czekam na @, niech się pojawi szybko.
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Meggi, to że dostałaś je za darmo, nie znaczy, że ich nie marnujesz, bo zostawiając je na następny cykl, wtedy nie wydasz kasy. Chociaż nie wiem, co znaczy że masz jeden z prawdziwego zdarzenia? Te pozostałe są jakieś słabe? :p
Wiem co czujesz, tez nie mialam owulacji i czekam na @...
Meggi a w ktorym dc mialaś monitoring, że uznał, że nie było owulacji? Czasami owulacja też się spóźniasyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Madame, podoba mi się Twoje nastawienie, zawsze w nieszczęściu można dostrzec jakiś pozytyw
Ja cały czas czekam na @ i chyba się na styczeń nie załapię, wpiszcie mnie też na 31.01, najwyżej zatestuję 1-2 dni przed @ A przy CLO może owulacja będzie szybciej?
Dokładnie, nie ma co się załamywać - kiedyś musi się udać, prawda?
28 lat
Luty 2018 - USG (ok)
_Hania wrote:SMag oczywiście!
Jeżeli nie masz zaburzonej fazy lutealnej (bardzo krótkiej) to @ pojawia się zawsze 14 (czasami 15) dni od owulacji.
Aplikacje też są tak zbudowane, że jak zaznaczasz w nich 1 dc, to automatycznie wyznaczają Ci wstecz owulacje 14 dni przed 1dc, który zazanczyłaś.
Jeżeli miałaś owulację w 19 dc to tak, @ może być w 33
No chyba że będę mieć krótka fazę lutealna..
Ale jak mam czekać do 35 dc to chyba oszaleje.. -
Madame_butterly wrote:Ech.... @ właśnie się rozkręca. Zawsze muszę ją wywołać.
3 cykl starań odszedł w niepamięć, zaczynam 4. Ciekawe ile jeszcze.
Cieszę się tylko z jednego, że okres przyszedł wcześnie i mam jeszcze szansę zobaczyć II krechy w styczniu Proszę o ponowne zapisanie, tym razem 31.01.