STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My też mamy rozłam co do wyboru imion, tyle że z chłopcem właśnie w ogóle nie mamy pomysłu, też nam się kojarzą :p
A Wy jakie macie już wybrane, albo jakie rozważacie?
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Natalia91! wrote:Cześć, cześć! Ja tez jestem na forum od niedawna ale mimo to witam w naszym gronie:)
Powodzenia w testowaniu!
Dziękuję
Ja mam zaplanowane testowanie na 9.01, o ile wytrzymam…. Nie znoszę tego oczekiwania;/
Ktoś jeszcze tego dnia testuje? -
_Hania wrote:My też mamy rozłam co do wyboru imion, tyle że z chłopcem właśnie w ogóle nie mamy pomysłu, też nam się kojarzą :p
A Wy jakie macie już wybrane, albo jakie rozważacie?
Mam tak samo:P
Ostatnio z mężem mieliśmy dyskusje, dla dziewczynki podoba nam się Pola, chociaż jest teraz mocno popularne. A dla chłopca masakra:/
A wy jakie rozważacie? Chyba, że nie chcecie zdradzać -
MeggiGirl wrote:Haha my mamy kłótnie o imiona i o ile dla chłopca to jesteśmy zgodni, ale praktycznie każde imię dziewczynki mi się z kimś źle kojarzy
dla dziewczynek podoba mi sie mnostwo imion, a dla chlopcow tylko dwa w tym jedno nosi moj facet a drugie moj brat haha.
A dla chlopca jakie? Pochwal sie
i pokaz co to za wozki wybralas ja ost bylm w maxicosi i sie zakochalam w Stelli -
SMag wrote:OF wyznaczył owu 21 DC więc @ wypadnie koło 35 ? Masakra.. to byłby pierwszy tak długi cykl od ponad roku jak nie mierzyłam, nie sprawdzałam to wszystko było jak w zegarku a teraz takie jaja się mogą dziać
No chyba że będę mieć krótka fazę lutealna..
Ale jak mam czekać do 35 dc to chyba oszaleje..
Niekoniecznie, ja miałam 21dc i dostałam 30 dc moższ mieć krótką fazę. -
Naprodukowałyście się
Czy też macie taki ciężki dzień? Mnie głowa boli, jakoś mega zmęczona jestem... -
karmelówka wrote:To co, damy radę wytrzymać do 9.01?
-
Żadna tajemnica jakie planujemy, przecież nasze dzieci mogą mieć na imię tak samo, a może się zainspiruje ktoś
Pola w sensie Pola, czy Apolonia? Zresztą mi obie opcje się bardzo podobają!
Ja bym chciała Marię (Marysię) po mojej Babci, ewentualnie Mariannę po Babci męża :p Ale on nie chce. Mi się jeszcze podoba Lena i Kornelia, Laura. Też mu średnio pasują. On chciałby Łucję albo Alicję.
Dla chłopca nie mamy pomysłu. Help!
Moje siostry mają łącznie 5 dzieci, rodzeństwo męża drugie tyle i dużo fajnych imion zabrali Oczywiście nikt nie ma nic przeciwko takiemu samemu imieniu, ale dość blisko jesteśmy i wolelibyśmy mieć "nasze".
Seli, ja czuję się dzisiaj jakbym miała kaca, może to kac, po wczorajszym kacu ) Ale praca trochę pozwala zapomnieć.syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Żadna tajemnica jakie planujemy, przecież nasze dzieci mogą mieć na imię tak samo, a może się zainspiruje ktoś
Pola w sensie Pola, czy Apolonia? Zresztą mi obie opcje się bardzo podobają!
Ja bym chciała Marię (Marysię) po mojej Babci, ewentualnie Mariannę po Babci męża :p Ale on nie chce. Mi się jeszcze podoba Lena i Kornelia, Laura. Też mu średnio pasują. On chciałby Łucję albo Alicję.
Dla chłopca nie mamy pomysłu. Help!
Moje siostry mają łącznie 5 dzieci, rodzeństwo męża drugie tyle i dużo fajnych imion zabrali Oczywiście nikt nie ma nic przeciwko takiemu samemu imieniu, ale dość blisko jesteśmy i wolelibyśmy mieć "nasze".
Seli, ja czuję się dzisiaj jakbym miała kaca, może to kac, po wczorajszym kacu ) Ale praca trochę pozwala zapomnieć.
Ja skończyłam pracę o 13.20 ale ciężko było
Ja chcę dla dziewczynki Anastazja, Amelka oba nam się bardzo podobają. Choć ostatnio i Matylda mi się podoba
Dla chłopca... Mieliśmy problem, bo ja chciałabym Gabriel albo Janek ale mąż z mamą mnie zgadali Ale spodobało nam się Bruno -
U nas synek będzie Jan na 100% a dla córeczki chyba się zdecydujemy na Zuzę Mi się jeszcze podoba Iza, ale to odpadło na wstępie
A jakby był drugi syn to chyba FranekWiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 14:58
-
Franek też mi się podoba ale też odrzucili Bruno co prawda nie podoba się mojej mamie ale a nam tak i nie ma nic do gadania
-
A mnie dziś boli podbrzusze... Czuje że zbilza się @...
-
Mnie boli jak na owulację... Ale wydaje mi się, że jeśli miała być to już była
-
Ooo, u nas też chyba Janek. Mnie się podoba jeszcze Karol
W każdym razie dla dziewczynek mamy więcej opcji niż dla chłopców.
A wózek wybrałam już dawno, hahaha. Znaczy zastanawiam się między dwoma Cybex Mios lub Joolz Day 2
Ale na razie to muszę brać się za robotę, a potem będę wybierać a wybierać💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Matylda
Niestety u mnie nie przejdzie. Anastazja i Amelka są już u nas w rodzinie
Liczę, że jak doczekamy się maleństwa to dziewczynki, jak będzie chłopiec to będzie zagwozdka.
Jan super, ale jest też u nas Jaś, po moim tacie zresztą, mój chrześniak więc też chyba nie weźmiemy pod uwagę.
Ja kończę pracę o 16 i dzisiaj chyba wezmę się za coś, po tych ostatnich leniwych dniach. Może czas wrócić do ruchu jakiegoś?
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Seli wrote:Mnie boli jak na owulację... Ale wydaje mi się, że jeśli miała być to już była