STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
SMag wrote:Też kończy mi się drugi cykl z mierzeniem a staramy się już 4. Pewnie zaczniemy 5 cs bo czuję że tym razem się nie udało. Ale KAL daje nadzieję
Mam tak samo! Wczoraj wieczorem już myslalam ze dostane @ bo biodra już mnie mega bolały i nawet nie zdarze zrobić testu i się trochę podłamałam... a tu dzis od rana taka dobra nowina! Trzymam kciuki i za KAL i za nas wszystkie nawzajemSMag lubi tę wiadomość
-
SMag wrote:Też kończy mi się drugi cykl z mierzeniem a staramy się już 4. Pewnie zaczniemy 5 cs bo czuję że tym razem się nie udało. Ale KAL daje nadzieję : Widzę że u ciebie na wykresie test owulacyjny był pozytywny dosyć póżno (inaczej niż zaznaczyłaś śluz)jak długie masz cykle? Pytam bo u mnie w poprzednim cyklu śluz(wodnisty) był podobnie jak u ciebie wcześniej a objawy owulacyjne miałam póżniej(tydzień).A nie pomyślałam żeby dłużej serduszkować i przepadło.Dlatego teraz nie chcę popełnić tych samych błędów.Wczoraj robiłam test owulacyjny (14 dzień cyklu) i wyszła kreska bledsza,zastanawiam się czy dziś powtórzyć czy jutro wieczorem(dodam że mąż wraca z pracy jutro wieczór)ignite
-
ignite wrote:SMag wrote:Też kończy mi się drugi cykl z mierzeniem a staramy się już 4. Pewnie zaczniemy 5 cs bo czuję że tym razem się nie udało. Ale KAL daje nadzieję : Widzę że u ciebie na wykresie test owulacyjny był pozytywny dosyć póżno (inaczej niż zaznaczyłaś śluz)jak długie masz cykle? Pytam bo u mnie w poprzednim cyklu śluz(wodnisty) był podobnie jak u ciebie wcześniej a objawy owulacyjne miałam póżniej(tydzień).A nie pomyślałam żeby dłużej serduszkować i przepadło.Dlatego teraz nie chcę popełnić tych samych błędów.Wczoraj robiłam test owulacyjny (14 dzień cyklu) i wyszła kreska bledsza,zastanawiam się czy dziś powtórzyć czy jutro wieczorem(dodam że mąż wraca z pracy jutro wieczór)
-
ignite udostępnisz swój wykres ?
-
KAL trzymam kciuki!
Na teście widać dwie kreseczkiKAL lubi tę wiadomość
28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
KAL widać widać! Kiedy będziesz miała wyniki bety? Czekam niecierpliwie razem z Tobą Daj znać od razu! Co Cię podkusiło, żeby wcześniej testować?
KAL lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, chciałabym dołączyć do testerek:) to był nasz pierwszy cykl starań o drugiego maluszka taki mooocno na luzie, bo staraliśmy się tylko raz dzień po owulacji( tak przynajmniej myślę że wtedy była) a co ciekawe, spodziewana @ powinna przyjść w moje urodziny, 16.01 jak nie przyjdzie to chyba wtedy zatestuje
KAL trzymam kciuki za piękną betke:) ja miałam w pierwszej ciąży taka kreskę na teście dopiero w dzień spodziewanej @
-
Ewelka Elka wrote:Hej dziewczyny, chciałabym dołączyć do testerek:) to był nasz pierwszy cykl starań o drugiego maluszka taki mooocno na luzie, bo staraliśmy się tylko raz dzień po owulacji( tak przynajmniej myślę że wtedy była) a co ciekawe, spodziewana @ powinna przyjść w moje urodziny, 16.01 jak nie przyjdzie to chyba wtedy zatestuje
Hej Ewelka, powodzenia w staraniach! Obyś na urodziny dostała najcudowniejszy na świecie prezent z tego co tu dziewczyny piszą to takie podejscie na luzie jest o wiele lepsze niż na spinie wiec trzymam kciuki!Ewelka Elka lubi tę wiadomość