STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aha słuchajcie mam takie pytanie, czy może któraś z Was zaobserwowała, ze po Ovarinie skróciły się Wam cykle?
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
NiecierpliwaOna wrote:A mi jest smutno. Mąż zabrał dzieciaczki i pojechał do teściów. Wracają w poniedziałek. Pierwszy raz beze mnie. Jest mi pusto,cicho i nie wiem co ze sobą zrobić. Nawet książki nie potrafię czytać w tej ciszy. Założę się,że maluszki radzą sobie lepiej ode mnie
-
Majaaa wrote:Aha słuchajcie mam takie pytanie, czy może któraś z Was zaobserwowała, ze po Ovarinie skróciły się Wam cykle?
Majaaa lubi tę wiadomość
-
SMag wrote:Też myslalam o wakacjach.. nawet szukałam już czegoś na biurach podróży ale ceny nie powalają. Pewnie przed nowym rokiem było taniej, ale wtedy jeszcze nie miałam zaplanowanego urlopu. Zobaczymy co los przyniesie wolałabym nigdzie nie jechać tylko siedzieć w domku z brzuszkiem a jak nie to last minute
W ogóle gdzie planujecie wakacje dziewczyny ? Zagranica ? Polskie morze ? All inclusive ? Czy może pod namiot na własną rękę ?
Piszcie, może się zainspirujemy nawzajem
My mamy kota... i musimy go ze soba zabrac mam jeden kurort nad morzem i tam sie wybierzemy pewnie.SMag lubi tę wiadomość
-
K9bietki jak mam zrobic prolaktyne estradiol fsh to jak dostane @ 11 to 13 moge zrobic badanie bo to bedzie piatek akurat(3 dc) a po week to bedzie juz 6 dc9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Seli wrote:Tak, oto chodzi w forum. Mozna pomarudzic i pogadac
SMag my 7,5 razem a 2 lata malzenstwa rok na swoim mieszkamy, wczesniej wynajem i u tesciow. Cudowna sprawa
My 9 lat razem, małżeństwem jesteśmy 3, a od 4 na swoim i też rok mieszkałam u teściów, ale wtedy nie byliśmy jeszcze małżeństwem - dwa lata przed ślubem u nich mieszkałam
SMag wrote:W ogóle gdzie planujecie wakacje dziewczyny ? Zagranica ? Polskie morze ? All inclusive ? Czy może pod namiot na własną rękę ?
Piszcie, może się zainspirujemy nawzajem
Ja w zeszłym roku w październiku byłam z mężem w Hiszpanii (Andaluzja), konkretnie Malaga, bardzo polecam. Organizowaliśmy to na własną rękę, bo tak lubimy najbardziej. Kupiliśmy bilety, wynajęliśmy tam auto, nieduży apartament w samym centrum i było świetnie! Znaleźliśmy świetną knajpkę, gdzie co wieczór chodziliśmy na owoce morza, mniam! Teraz w marcu planujemy skoczyć na Wyspy Kanaryjskie, konkretnie na Fuertę i to mają być nasze pierwsze wakacje z biura podróży, znalazłam na bookingu hotel, który bardzo mi się podoba i ma dwa podgrzewane baseny i napisaliśmy do travelplanet, czy mają jakąś wycieczkę z tym hotelem i odpisali, że mają i chyba w niedzielę pojedziemy pogadać o tej ofercie. Trochę się boje takich wakacji, bo ja jak jadę na wakacje jestem nastawiona na dwie rzeczy: 1. ma być czysto, a jak sama sobie szukam, to się nie zdarzyło, żeby nie było 2. jeśli jedzenie jest w cenie, jak w przypadku Fuerty, to ma być smaczne, bo ja jestem kapryśna jak taki 5 latek, tego nie zjem, tamtego nie zjem, a jak jedziemy sami, to się stołujemy w knajpkach, które nam się podobają. No zobaczymy💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc - my byliśmy Fuercie w X 2015 w podróży poślubnej, z biura. Polecam przejechać całą wyspę wzdłuż, bo w każdej części są inne plaże, inna roślinność. Polecam też wielkie zoo Oasis Park i jazdę na wielblądach, jeżeli lubicie tego typu rozrywkę.
w X 2017 byliśmy na Majorce, którą zawsze uważałam za przereklamowaną, a niesłusznie Piękne miejsce - okolice Alcudii. Też z biura, też objeżdżaliśmy wyspę autem i oczywiście przyrodnicza atrakcja - akwarium i pływające wokół nas rekinyMagda - mbc lubi tę wiadomość
22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
Seli wrote:My mamy kota... i musimy go ze soba zabrac mam jeden kurort nad morzem i tam sie wybierzemy pewnie.
Ja mam psa i jak jedziemy w PL to też go zabieramy, a jeśli jedziemy gdzieś w świat, to mamy sprawdzoną petsitterkę i nasz pies ma wakacje u niej💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
SylwiaLu wrote:Magda - mbc - my byliśmy Fuercie w X 2015 w podróży poślubnej, z biura. Polecam przejechać całą wyspę wzdłuż, bo w każdej części są inne plaże, inna roślinność. Polecam też wielkie zoo Oasis Park i jazdę na wielblądach, jeżeli lubicie tego typu rozrywkę.
w X 2017 byliśmy na Majorce, którą zawsze uważałam za przereklamowaną, a niesłusznie Piękne miejsce - okolice Alcudii. Też z biura, też objeżdżaliśmy wyspę autem i oczywiście przyrodnicza atrakcja - akwarium i pływające wokół nas rekiny
Ooo dzięki Sylwia za polecenie, my możemy jechać tylko na tydzień, bo mąż nie może teraz zostawić pracy na dwa tygodnie, ale powiedział, że musi gdzieś jechać odpocząć, bo już nie ma siły. Nie wiem, czy będzie mu się chciało robić coś więcej niż leżenie z książką, ale po Twojej rekomendacji będę go namawiać. Nie powiem, przejechałabym się na wielbłądzie.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Ja w zeszłym roku w październiku byłam z mężem w Hiszpanii (Andaluzja), konkretnie Malaga, bardzo polecam. Organizowaliśmy to na własną rękę, bo tak lubimy najbardziej. Kupiliśmy bilety, wynajęliśmy tam auto, nieduży apartament w samym centrum i było świetnie! Znaleźliśmy świetną knajpkę, gdzie co wieczór chodziliśmy na owoce morza, mniam! Teraz w marcu planujemy skoczyć na Wyspy Kanaryjskie, konkretnie na Fuertę i to mają być nasze pierwsze wakacje z biura podróży, znalazłam na bookingu hotel, który bardzo mi się podoba i ma dwa podgrzewane baseny i napisaliśmy do travelplanet, czy mają jakąś wycieczkę z tym hotelem i odpisali, że mają i chyba w niedzielę pojedziemy pogadać o tej ofercie. Trochę się boje takich wakacji, bo ja jak jadę na wakacje jestem nastawiona na dwie rzeczy: 1. ma być czysto, a jak sama sobie szukam, to się nie zdarzyło, żeby nie było 2. jeśli jedzenie jest w cenie, jak w przypadku Fuerty, to ma być smaczne, bo ja jestem kapryśna jak taki 5 latek, tego nie zjem, tamtego nie zjem, a jak jedziemy sami, to się stołujemy w knajpkach, które nam się podobają. No zobaczymy
My byliśmy na Majorce (okolice Cales ) w podróży poślubnej, było pieknie
jeśli mogę polecić biuro to Rainbow spełniło nasze oczekiwania, wszystko udane w 100%. Hotel był czysty, jedzenie pyszne , przytylam chyba z 5 kg
W 2015 byliśmy w Paryżu na własną rękę i taki sposób też możemy polecić, znaleźliśmy sobie nocleg, lot, po Paryżu poruszalismy się metrem i pieszo, jedlismy w uroczych knajpkach,piliśmy wino, jedliśmy bagietki i sery na ławeczce pod wieżą Eiffla - tam też powiedzialam "tak" ❤️ moim marzeniem jest tam jeszcze kiedyś wrócić może na 5 rocznicę ślubu chociaż na weekend
Mi się teraz marzą albo Włochy albo Grecja - Zakynthos . Jeśli Włochy to kiedys na własną rękę samochodem, Grecja raczej z biurem podróżyWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 08:37
SylwiaLu lubi tę wiadomość
-
Makowa_Panna wrote:O jaki przyjemny temat o wakacjach. My w zeszłym roku i w 2016 byliśmy w Chorwacji. Jechaliśmy samochodem. Piękny i gorący kraj
Ja w 2016 byłam w Chorwacji, robiliśmy duży trip bo najpierw Dubrovnik, stamtąd śmignęliśmy na chwilę do Czarnogóry, potem Trogir i Split itp., a potem na Istrię - czyli Pula, Rovinij itp., zahaczyliśmy nawet o Słowenię (Koper) i o włoski Triest.
I ta krótka wizyta we Włoszech uświadomiła mi, że Chorwacja, to jednak nie jest moje miejsce na wakacje Fajnie, że byłam, ale raczej nie wrócę. Niemniej, wiem, że są ludzie, który ją kochają i jestem w stanie to zrozumieć💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
SMag wrote:My byliśmy na Majorce (okolice Cales ) w podróży poślubnej, było pieknie
jeśli mogę polecić biuro to Rainbow spełniło nasze oczekiwania, wszystko udane w 100%. Hotel był czysty, jedzenie pyszne , przytylam chyba z 5 kg
W 2015 byliśmy w Paryżu na własną rękę i taki sposób też możemy polecić, znaleźliśmy sobie nocleg, lot, po Paryżu poruszalismy się metrem i pieszo, jedlismy w uroczych knajpkach,piliśmy wino, jedliśmy bagietki i sery na ławeczce pod wieżą Eiffla - tam też powiedzialam "tak" ❤️ moim marzeniem jest tam jeszcze kiedyś wrócić może na 5 rocznicę ślubu chociaż na weekend
Mi się teraz marzą albo Włochy albo Grecja - Zakynthos . Jeśli Włochy to kiedys na własną rękę samochodem, Grecja raczej. Biurem podróży
Paryż też polecam i też chciałabym wrócić, byłam zimą, bo w lutym i było super, teraz chciałabym pojechać bardziej w kwietniu/marcu.
My z mężem wybieramy na wakacje raczej duże miasta, niekoniecznie z dostępem do morza, bo my raczej nie leżymy i nie opalamy się, za to szaleńczo zwiedzamy. Na cały pobyt w Andaluzji czy Chorwacji na plaży byliśmy dwa razy a jak lecieliśmy na wakacje do Barcelony, to w ogóle nie plażowaliśmy.
Jeśli chodzi o Grecję, to mój mąż był na wypadzie z kolegami w zeszłym roku na weekend majowy i sami ogarniali, także polecam, bo teraz jest dużo lotów do Grecji.💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Szimi wrote:Póki @ nie ma jest nadzieja ! Ale widzę że na liście już jestem wpisana jako negatyw :p
To ja Cię wpisałam, bo napisałaś, że robiłaś test i negatywny, a my z Kal zwykle wyłapujemy takie posty i wpisujemy, jak nie ma zaznaczone, że się robiło za wcześnie
Edit: już Cię odznaczyłam, ale następnym razem dodaj do tego, że test jest robiony zbyt wcześnie na wpis. Bo my nie jesteśmy w stanie wszystkiego obgarnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 08:43
Szimi lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021