STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Szimi wrote:Natalia ja wczoraj sikalam i się też zasmucilam bardzo. Dzisiaj nie testowałam bo już stwierdziłam że stracone bo nawet plemienia wczoraj miałam. Ale temperatura mi dzisiaj jeszcze nie spadła, więc jak to mówią dziewczyny: póki @ nie ma jest nadzieja!! Trzymam kciuki!!
Najgorsze jest to ze doskonale wiemy ze powinnismy zaczekać do tego dnia po spodziewanej @ ale pokusa jest tak duza ze po prostu nie moge się powstrzymać! I potem tylko rozczarowanie... chociaż z drugiej strony już wiem żeby nie robic sobie złudnych nadzieji... a co do tych plamien to nie jest taki zwykły okres? Bo dziewczyny nie raz pisały ze w ciazy zamiast @ miały właśnie delikatne plamienia wiec może u Ciebie będzie tak samo? Trzymam kciuki tak czy siak! Ja już sobie obiecuje ze dopiero po terminie @ zatestuje, jutro odpuszczę i postaram się zająć czymś innymKarolcia667 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, a ja mam jedno pytanie:
jak byłam ostatnio u gina to powiedział, że mam tyłozgięcie macicy - czy to może utrudniać zajście w ciąże?
28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Moze ale nie musi. M9ja siostra w 1 cyklu zaszla a ma tyłozgiecieJa tez mam tylo zgiecie i rok temu zaszlam w 4cs a w tym altulanie 6 cs 11 sie dowiemy tsh mam dobre juz 1.139cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Madame_butterly wrote:Dziewczyny, a ja mam jedno pytanie:
jak byłam ostatnio u gina to powiedział, że mam tyłozgięcie macicy - czy to może utrudniać zajście w ciąże?
Mi 2 ginekologów mówiło,że to totalnie nie ma znaczenia przy staraniach. Najlepsze, że poszłam na HSG i w klinice powiedzieli mi, że nie mam tyłozgięcia... Więc już nic nie rozumiem :p
Dzisiaj mam wolny dzień, mam takiego lenia.... Siedzę w dresie, popijam kawę i chyba nie będę nawet sprzątać na razie, choć planowałam :psyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Ufff. Właśnie tak myślałam, że to może nie mieć znaczenia, inaczej gin jakoś by to pewnie skomentował.
Ja siedzę w pracy, ale nic mi się nie chce robić. Ważniejsze sprawy mam ogarnięte jak na razie. Stresuję się tylko tą kontrolą ZUS-u, odkąd otrzymałam pismo coś spać nie mogę z tych nerwów
28 lat
Luty 2018 - USG (ok)
Madame_butterly wrote:Ufff. Właśnie tak myślałam, że to może nie mieć znaczenia, inaczej gin jakoś by to pewnie skomentował.
Ja siedzę w pracy, ale nic mi się nie chce robić. Ważniejsze sprawy mam ogarnięte jak na razie. Stresuję się tylko tą kontrolą ZUS-u, odkąd otrzymałam pismo coś spać nie mogę z tych nerwów
Madame, a Ty testowałaś 3.01, bo widzę, że byłaś zapisana, jest pusto przy Tobie💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
_Hania wrote:Mi 2 ginekologów mówiło,że to totalnie nie ma znaczenia przy staraniach. Najlepsze, że poszłam na HSG i w klinice powiedzieli mi, że nie mam tyłozgięcia... Więc już nic nie rozumiem :p
Dzisiaj mam wolny dzień, mam takiego lenia.... Siedzę w dresie, popijam kawę i chyba nie będę nawet sprzątać na razie, choć planowałam :p
Zmieniłam sobie termin na 10.01. zobaczymy. Pewnie przyjdzie @ ale nie będę jutro testować... Choć ostatnio testowałam rano i @ przyszla w południe, więc to może też dobry sposób na wywołanie
U mnie też luzy w pracy. Dziś nie będę mieć czasu w domu zeby za bardzo posprzątać a jutro święto więc też odpuszczę chybaWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 10:29
-
Madame_butterly wrote:Ufff. Właśnie tak myślałam, że to może nie mieć znaczenia, inaczej gin jakoś by to pewnie skomentował.
Ja dzis tez nie moge w ogole skupic się na pracy, siedze i przeglądam Ovu a jeszcze szef będzie dopiero po 14 to motywacja do pracy praktycznie zerowa co do kontroli ZUS to narazie się nie przejmuj, może wszystko będzie dobrze a chcą poprawić statystyki przeprowadzonych kontroli
-
Magda - mbc wrote:Madame, a Ty testowałaś 3.01, bo widzę, że byłaś zapisana, jest pusto przy Tobie
@ do mnie zawitała niestety
Kolejny termin to 31.01., więc Was nie opuszczam28 lat
Luty 2018 - USG (ok)
O właśnie dziewczyny pamiętajcie ze jutro sklepy pozamykane
SMag to mnie przepisz prosze na 7.01 - skoro dzis wyszedł negatywny to watpie ze jutro coś się zmieni, jak @ nie przyjdzie to zatestuje w niedziele, jak przyjdzie (mam ciagle nadzieje ze nie) to dam znak -
Madame_butterly wrote:@ do mnie zawitała niestety
Kolejny termin to 31.01., więc Was nie opuszczam
Przepisalam Cię trzymam kciuki, pamiętaj - zdarte kolana pomagająKAL, Szimi lubią tę wiadomość
-
Natalia91! wrote:O właśnie dziewczyny pamiętajcie ze jutro sklepy pozamykane
SMag to mnie przepisz prosze na 7.01 - skoro dzis wyszedł negatywny to watpie ze jutro coś się zmieni, jak @ nie przyjdzie to zatestuje w niedziele, jak przyjdzie (mam ciagle nadzieje ze nie) to dam znakWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 10:43
Natalia91! lubi tę wiadomość
-
Natalia91! wrote:Ja dzis tez nie moge w ogole skupic się na pracy, siedze i przeglądam Ovu a jeszcze szef będzie dopiero po 14 to motywacja do pracy praktycznie zerowa co do kontroli ZUS to narazie się nie przejmuj, może wszystko będzie dobrze a chcą poprawić statystyki przeprowadzonych kontroli
Oby tak było
Muszę sobie przetłumaczyć, że wszystko jest do przeżycia, a co mnie nie zabije to wzmocni, wszystko jest do skorygowania itp. itd., ale taki mam charakter, że się stresuję tym dziadostwem28 lat
Luty 2018 - USG (ok)
SMag wrote:Przepisalam Cię trzymam kciuki, pamiętaj - zdarte kolana pomagają
Dziękuję
W tym miesiącu, to choćby nie wiem gdzie miałabym nie mieć tych zdarć, nie odpuszczam Co 2 dni będzie!SMag lubi tę wiadomość
28 lat
Luty 2018 - USG (ok)
Madame_butterly wrote:Dziękuję
W tym miesiącu, to choćby nie wiem gdzie miałabym nie mieć tych zdarć, nie odpuszczam Co 2 dni będzie!
U mnie to samo! Chociazbym miała wstawać wczesniej czy budzić się w nocy mąż będzie zachwycony
SMag lubi tę wiadomość
-
Haha SMag ja jak długo czekam na okres, w sensie, że już czuję ból itp ale jeszcze sie nie zaczyna to jak zrobie test rano to najczęściej popołudniu juz mam @ :p To działa! Może teraz też powinnam walną test?
Madame - nie przejmuj się pracą. Człowiek pracuje, żeby żyć,a nie żyje, żeby pracować. Świat się nie zawali jak coś wyjdzie nie tak, nie zrobiłaś niczego z premedytacją i najwyżej poprawisz błędy Poza tym co najgorszego może się stać po tej kontroli? Szkoda, żebyś sobie nerwy psuła. A pamiętaj stres podbija prolaktynę i może blokowac owulację!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Magda - mbc wrote:SMag, ale jak przepisujesz, to nie zmieniaj tylko daty, tylko przenoś pod odpowiedni dzień - żeby był porządek
Magda - mbc lubi tę wiadomość