STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sung czasem mam plamienia a czasem zalewa znienacka. 13 dpo. Ale kurde tak mnie plecy bolą że co chwile latam do łazienki i sprawdzam czy @ jest. Tak się łudzę, że może jednak się udało i już sama nie wiem co robić testować jutro czy nie testować i czekać dalej...
Natalia91! lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Wyślę Ci zaproszenie, ja mam iphone'a więc nie mogę uzupelniac z telefonu, ale jak masz system Android, to może się udać. Przejdźmy na priv, wysyłam Ci zaproszenie do przyjaciółek!
Magda ja też mam iphona i uzupełniałam tabelkę z telefonu - ściągnij sobie aplikację Google Sheets.
Dawno się nie odzywałam, mam jakiś kryzys. Chyba dopiero teraz dopadło mnie mocne przygnębienie po tej stracie. Było ok ale teraz wróciło, do tego stresy w związku z pracą i planowaniem dalszej kariery, a za miesiąc jeszcze bardzo ważny egzamin. Totalnie opuściła mnie energia do życia, odechciało mi się seksu i w ogóle wszystkiego, najchetniej bym sie zawinela w koc i płakała. Nie chce mi się gotować, nawet na nic nie mam smaka. Jest do bani... -
Szimi wrote:Sung czasem mam plamienia a czasem zalewa znienacka. 13 dpo. Ale kurde tak mnie plecy bolą że co chwile latam do łazienki i sprawdzam czy @ jest. Tak się łudzę, że może jednak się udało i już sama nie wiem co robić testować jutro czy nie testować i czekać dalej...
-
W ogóle dziewczyny mam taką propozycję - co wy na to żebyśmy wszystkie siedziały na danym miesięcznym wątku do końca danego miesiąca i dopiero jak zacznie się nowy miesiąc to przenosimy się na nowy wątek? Bo ostatnio tak było że miałam testować pod koniec grudnia i już nikogo tam nie było, nie miałam z kim rozmawiać. Tak jak jest teraz to rozdzielamy się i ciężko jest ogarniać dwa wątki...
ignite, Sung lubią tę wiadomość
-
Sanka wrote:W ogóle dziewczyny mam taką propozycję - co wy na to żebyśmy wszystkie siedziały na danym miesięcznym wątku do końca danego miesiąca i dopiero jak zacznie się nowy miesiąc to przenosimy się na nowy wątek? Bo ostatnio tak było że miałam testować pod koniec grudnia i już nikogo tam nie było, nie miałam z kim rozmawiać. Tak jak jest teraz to rozdzielamy się i ciężko jest ogarniać dwa wątki...
Jestem za
Akurat w styczniu ja mam taką sytuację, że zostaję tak czy siak do końca28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Sanka wrote:W ogóle dziewczyny mam taką propozycję - co wy na to żebyśmy wszystkie siedziały na danym miesięcznym wątku do końca danego miesiąca i dopiero jak zacznie się nowy miesiąc to przenosimy się na nowy wątek? Bo ostatnio tak było że miałam testować pod koniec grudnia i już nikogo tam nie było, nie miałam z kim rozmawiać. Tak jak jest teraz to rozdzielamy się i ciężko jest ogarniać dwa wątki...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 15:12
Natalia91! lubi tę wiadomość
-
Madame no właśnie, a tematy mamy przecież wspólne co za różnica czy któraś teraz sika na owulaki czy na ciążowe lub czy dopiero rozpoczyna dany cykl. W większym gronie możemy lepiej się wspierać i wymieniać doświadczeniami
Natalia91!, Madame_butterly lubią tę wiadomość
-
Hej Sanka, nie miałyśmy jeszcze okazji się poznać. Przykro mi z powodu Twojej straty ale trzymam kciuki za dalsze starania!
Tez mam sporo stresów w pracy i myśle ze to tez ma wpływ na moje narazie bezskuteczne starania co to za egz za miesiac?Sanka lubi tę wiadomość
-
Sanka wrote:Magda ja też mam iphona i uzupełniałam tabelkę z telefonu - ściągnij sobie aplikację Google Sheets.
Dawno się nie odzywałam, mam jakiś kryzys. Chyba dopiero teraz dopadło mnie mocne przygnębienie po tej stracie. Było ok ale teraz wróciło, do tego stresy w związku z pracą i planowaniem dalszej kariery, a za miesiąc jeszcze bardzo ważny egzamin. Totalnie opuściła mnie energia do życia, odechciało mi się seksu i w ogóle wszystkiego, najchetniej bym sie zawinela w koc i płakała. Nie chce mi się gotować, nawet na nic nie mam smaka. Jest do bani...
Dzięki Sanka, ściągnę sobie
Nie wiem czy dobrze pamiętam, ale Ty jesteś prawnikiem tak?
Jeśli chodzi o wątek, to dla mnie nie ma problemu, ale wiem, że niektóre dziewczyny po testowaniu nie chcą wracać do wątku, żeby się nie dołować pozytywami. Tabelka i wątek na luty już jest, ale od marca możemy to ogarnąć
Tulam Cię mocno, jeszcze będzie dobrze, wiesz o tym :*
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Cześć wszystkim:) staraczki pomoźcie!! Wczoraj pisałam, że miałam niezbyt spokojny poranek, obudziłam się z 40 min przed mierzeniem tempki i byłam w takim półśnie i akurat wtedy jak już zmierzyłam o tej godzinie co zawsze tempka skoczyła, dzisiaj noc już jak najbardziej w porządku i tempka jeszcze wyższa:) OF wyznaczyło mi owu na wtorek i faktycznie wtedy najbardziej dawał się we znaki jajnik, jestem tylko zdezorientowana co do śluzu bo nie było go za wiele i zauważyłam tylko takiego jednego rozciągliwego "gluta" (przepraszam za kolokwializm). Wspomagaliśmy się żelem Conceive, ale akurat we wtorek nie serduszkowaliśmy, tylko w pon i środę. Od rana mam też wrażliwe sutki na dotyk, ale same z siebie nie bolą I teraz moje dwa pytanka:
W tamtym cyklu owulacja dopiero 29 dnia, a w tym 18 - czy to możliwe?
Chcę iść na badanie progesteronu, wiem, że 7dpo - jeśli OF wyznaczyło owu na wtorek to dobrze myślę, że idę w następny wtorek?
Spójrzcie proszę na mój wykres:) i od razu wpiszcie mnie kochane na testowanie na 12.01
[/urlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 15:20
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Jestem lekarzem za miesiąc mam Lekarski Egzamin Końcowy od wyniku którego zależy gdzie i jaką specjalizację będę robić. Na razie myślę o psychiatrii
Ale to nic nie szkodzi że wątek już jest, możemy tam np wpisywać daty w których planujemy testować a główne rozmowy wciąż prowadzić tu jest dopiero 5 stycznia a już część osób chce stąd uciekać!Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Sanka wrote:Jestem lekarzem za miesiąc mam Lekarski Egzamin Końcowy od wyniku którego zależy gdzie i jaką specjalizację będę robić. Na razie myślę o psychiatrii
Ale to nic nie szkodzi że wątek już jest, możemy tam np wpisywać daty w których planujemy testować a główne rozmowy wciąż prowadzić tu jest dopiero 5 stycznia a już część osób chce stąd uciekać!
Trzymam kciuki za egzamin :* podziwiam szczerze i gratuluję a psychiatria ciekawa dziedzina.
No i głowa do góry, wszystko będzie dobrze :*:* -
NiecierpliwaKarolina wrote:Dołączę i ja z ewentualnym testem na 28 stycznia. A za tydzień wielkie poszukiwanie owulacji