STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Madame_butterly wrote:Dziękuję
W tym miesiącu, to choćby nie wiem gdzie miałabym nie mieć tych zdarć, nie odpuszczam Co 2 dni będzie!Natalia91! lubi tę wiadomość
-
_Hania wrote:Haha SMag ja jak długo czekam na okres, w sensie, że już czuję ból itp ale jeszcze sie nie zaczyna to jak zrobie test rano to najczęściej popołudniu juz mam @ :p To działa! Może teraz też powinnam walną test?
No to się zaczelam teraz zastanawiać czy rzeczywiście nie testować i albo w jedną albo w drugą
-
_Hania wrote:Haha SMag ja jak długo czekam na okres, w sensie, że już czuję ból itp ale jeszcze sie nie zaczyna to jak zrobie test rano to najczęściej popołudniu juz mam @ :p To działa! Może teraz też powinnam walną test?
Madame - nie przejmuj się pracą. Człowiek pracuje, żeby żyć,a nie żyje, żeby pracować. Świat się nie zawali jak coś wyjdzie nie tak, nie zrobiłaś niczego z premedytacją i najwyżej poprawisz błędy Poza tym co najgorszego może się stać po tej kontroli? Szkoda, żebyś sobie nerwy psuła. A pamiętaj stres podbija prolaktynę i może blokowac owulację!
Najwyżej dostanę pismo z zaleceniami pokontrolnymi i trzeba będzie poprawić ewentualne błędy, tyle. Nawet nie wiem jakie lata będą chcieli kontrolować, pracuję tu dopiero od lutego 2017, więc w większości to nie będą moje błędy
Muszę wyluzować koniecznie!
I takie to życie - jak nie stres przez pracę to w oczekiwaniu na @
28 lat
6 cykl starań o pierwsze dziecko (luty/marzec 2018)
W zanadrzu: ovarin, żel conceive -> od 4 cs
Grudzień 2017 - cytologia (ok)
Luty 2018 - USG (ok)
"Chcę tylko wiedzieć, do którego punktu wolno mi dojść w moich nadziejach" -
Też tak mam z testowaniem! Nie zapomnę mojego drugiego sikańca - ledwo test wyszedł negatywny, a tu się @ zaczęła28 lat
Luty 2018 - USG (ok)
Malinka23x wrote:cześć dziewczyny, testuję i ja z Wami ale dziś u lekarza, mega boli mnie podbrzusze na testy za wczesnie jestem w 26 dc owulka w 16 dc. temp nijaka raczej nic z tego nie będzie ale dopiszcie na testowanie :> ściskam ;*
na kiedy Cię wpisać?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Ja się na styczeń nie załapię. Nawet testowaniem 1-2 dni przed @. Dzisiaj już 5ty, nawet jakby dzisiaj był 1dc to cykle najkrotsze mam 29 dni. Ale chętnie z Wami zostanę pokibicować, a niedugo ewakuuję się na luty.syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Kal gratuluje !
Dziewczyny czytam Was w miare na bierzaco.
Co do wiesiolka to w 3 cyklu brania go zaszlam w ciaze a lacznie staralismy sie 9 miesiecy , tyle ze ja mialam problem ze sluzem.
Obecbie jestem w 23 dc , ovu mi sie przesunela i wedlug mnie byla 20 dc. Zobaczymy co nam ten miesiac przyniesie
Co do obiawow ciazowych to podeszla bym sceptycznie do tego , jak staralismy sie o pierwsze dziecko to tez sie doszukowalam Bog wie czego.. a to jest glupota. Jak sie przekonalam objawy te o ktorych powszechnie sie mowi wystepuja duzo pozniej niz w okresie spodziewanej miesiaczki. Ja nie mialam zadnych objawow , kompletnie nic dlatego tez bylam w kompletnym szoku jak zobaczylam na tescie dwie kreski. Jedyne co to mialam bole jak na okres w podbrzuszu w terminie spodziewanej @.
Zycze kazdej z osobna zeby Wam sie udalo ( czego zycze i sobie) !
Znam duzo dziewczyn , ktore wyluzowaly i wtedy zaskoczyly , ja sama w miesiacu kiedy sie udalo nie mialam glowy do tego wszystkiego.. takze na pewno cos w tym jest. Wiem , ze nie da sie calkiem nie myslec bo gdzies z tylu glowy zawsze ta mysl jest mimo wszystko.
Ja zatestuje na pewno wczesniej zakupilam testy z allegro , zobaczymy czy przyniosa mi szczescie.
Milego dnia , glowy do goryKAL lubi tę wiadomość
-
_Hania wrote:Ja się na styczeń nie załapię. Nawet testowaniem 1-2 dni przed @. Dzisiaj już 5ty, nawet jakby dzisiaj był 1dc to cykle najkrotsze mam 29 dni. Ale chętnie z Wami zostanę pokibicować, a niedugo ewakuuję się na luty.
_Hania lubi tę wiadomość
-
Właśnie poczyniłam strategiczne zakupy Zamierzam zaopatrzyć się na ten cykl w co tylko mogę
Zamówiłam ovarin, żel conceive (czy jak to się tam pisze ), wzięłam też na próbę testy owulacyjne i na zapas ciążowe Huhu, mam nadzieję, że w poniedziałek - wtorek będzie dostawa, akurat skończy się @.SMag, Karolcia27 lubią tę wiadomość
28 lat
Luty 2018 - USG (ok)
Madame_butterly wrote:Właśnie poczyniłam strategiczne zakupy Zamierzam zaopatrzyć się na ten cykl w co tylko mogę
Zamówiłam ovarin, żel conceive (czy jak to się tam pisze ), wzięłam też na próbę testy owulacyjne i na zapas ciążowe Huhu, mam nadzieję, że w poniedziałek - wtorek będzie dostawa, akurat skończy się @.
Gdzie zamawialas żel ? -
Malinka23x wrote:a jak nie to dzien okresu czyli 10.01
I co lekarz powiedział ? -
SMag wrote:Tez chyba zakupie ten żel po wypłacie bo u mnie że sluzem słabo było w tym cyklu i muszę dokupić testów owulacyjnych
Gdzie zamawialas żel ?
W aptece internetowej zawiszy. Patrzyłam też w innych, gdzieniegdzie wychodziło taniej, ale nie mieli ovarinu, więc już pal licho te kilka złotych Wzięłam 3 aplikatory na próbę.SMag lubi tę wiadomość
28 lat
Luty 2018 - USG (ok)
Natalia, od wczoraj mam plamienie kawa z mlekiem. Ja już mam postanowienie, jak @ przyjdzie kupuje zel conceive, idę na badania wszystkie i męża też wysyłam. No i oczywiście zdzieram kolana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 14:52
-
Też się umowie w okolicach owulacji do ginekologa jak dostanę @, zrobię prolaktyne i będziemy działać musi się udać niedługo !
-
KAL wrote:Dzień dobry piątek piąteczek piątunio
Szimi, Seli a gdzie wiara... Póki nie ma @ to jest nadzieja
Jakoś nie dociera do mnie ze się udało... M wczoraj przed snem pyta ale to sen jest tak... HeheMagda - mbc lubi tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
SMag wrote:Też myslalam o wakacjach.. nawet szukałam już czegoś na biurach podróży ale ceny nie powalają. Pewnie przed nowym rokiem było taniej, ale wtedy jeszcze nie miałam zaplanowanego urlopu. Zobaczymy co los przyniesie wolałabym nigdzie nie jechać tylko siedzieć w domku z brzuszkiem a jak nie to last minute
W ogóle gdzie planujecie wakacje dziewczyny ? Zagranica ? Polskie morze ? All inclusive ? Czy może pod namiot na własną rękę ?
Piszcie, może się zainspirujemy nawzajem
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Majaaa wrote:Aha słuchajcie mam takie pytanie, czy może któraś z Was zaobserwowała, ze po Ovarinie skróciły się Wam cykle?
Majaaa lubi tę wiadomość
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615