STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja bym poprosiła, żeby zmienić mi dzień testowania na 10.01. To będzie 14 dpo, więc do tej pory pojawi się @ lub temperatura spadnie. W razie czego piątek 12.01 też bardziej mi pasuje na ew. powtórkę bety. Nie mam wielkich nadziei co do tego cyklu, ale... kto wie?
Magda - mbc, Almond lubią tę wiadomość
-
KAL wrote:6 lat różnica. Córka jest z lipca 2012
o, to tak jak pomiędzy mną i moją siostrą
Wiesz co powiedziałam Mamie, jak ją przyniosła ze szpitala: "czy możemy ją wyrzucić przez okno?"
Chyba nie chciałam rodzeństwa
Kitkat lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:Paryż też polecam i też chciałabym wrócić, byłam zimą, bo w lutym i było super, teraz chciałabym pojechać bardziej w kwietniu/marcu.
My z mężem wybieramy na wakacje raczej duże miasta, niekoniecznie z dostępem do morza, bo my raczej nie leżymy i nie opalamy się, za to szaleńczo zwiedzamy. Na cały pobyt w Andaluzji czy Chorwacji na plaży byliśmy dwa razy a jak lecieliśmy na wakacje do Barcelony, to w ogóle nie plażowaliśmy.
Jeśli chodzi o Grecję, to mój mąż był na wypadzie z kolegami w zeszłym roku na weekend majowy i sami ogarniali, także polecam, bo teraz jest dużo lotów do Grecji.
Ale jednak jest różnica między właśnie taką Tunezja a Majorką - na Majorce wyższy standard i w ogóle czyściej , jedzenie i tu i tu było dobre, na Majorce lepsze drinkiWiadomość wyedytowana przez autora: 5 stycznia 2018, 08:53
-
Magda, nie no spoczko luz- taka tylko mała dygresja I tak jesteście niesamowite że to ogarnijcie wszystko mogłaś już sobie nie zawracać głowy i zostawić jak jest, A jakby coś się zmieniło to wtedy byś najwyżej zmieniła;)
-
My z tych co lubią poleżeć na plaży. Na co dzień mamy dość intensywny tryb życia, ciągle w biegu, w podróży, po pracy duży ogród do ogarnięcia i na wakacjach wolimy jednak dużo odpoczywać Zresztą mi się podoba wszędzie gdzie jest ciepło, słonecznie, gdzie jest plaża, błękitne morze i dobre jedzenie
-
A ja chyba jutro nie będę testować
... Bez sensu, jeśli owulacja była kiedy była to będzie to dopiero 9dpo.
Jak @ nie zjawi się na początku tygodnia to zatestuje, ale nie wiem kiedy jeszcze
..Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
Szimi wrote:Magda, nie no spoczko luz- taka tylko mała dygresja I tak jesteście niesamowite że to ogarnijcie wszystko mogłaś już sobie nie zawracać głowy i zostawić jak jest, A jakby coś się zmieniło to wtedy byś najwyżej zmieniła;)
Spoczko Szimi, to nie jest problem, żeby poprawiać, dziś mam dużo czasu, bo w pracy się niewiele dzieje, to sobie tutaj mogę pykać
A właśnie, może któraś z Was chciałaby też uzupełniać tabelkę, jest sporo nowych osób, KAL pewnie niedługo będzie rzadziej zaglądać, a ja tez nie jestem jakaś super sumienna
To co, ktoś?💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
nick nieaktualnyKAL wrote:Sung a powiedz co to za wcierke z progesteronu robisz?
Progesteron bioidentyczny. Apteczny, niemiecki na zamówienie.
Testuję jutro znowu. Ten cykl jest inny, ale przede wszystkim nie mam już nocnych potów. Były 2 dni... piersi już powinny zmieknac a nadal pełne.
I brodawki bolą... -
Makowa_Panna wrote:My z tych co lubią poleżeć na plaży. Na co dzień mamy dość intensywny tryb życia, ciągle w biegu, w podróży, po pracy duży ogród do ogarnięcia i na wakacjach wolimy jednak dużo odpoczywać Zresztą mi się podoba wszędzie gdzie jest ciepło, słonecznie, gdzie jest plaża, błękitne morze i dobre jedzenie
No my też raczej z tych, co wiecznie zabiegani, a po pracy jeszcze pies. A my jesteśmy z tych właścicieli, który jednak pracują z psem i poświęcają mu sporo czasu. Natomiast jak gdzieś wyjeżdżamy, to lubimy zagłębić się w dane miejsce, poznać historię, kulturę, jemy raczej lokalnie, dlatego boje się trochę, że taki pobyt na Fuerice zabije to nasze szperanie. Jedzenie w hotelach jest raczej kontynentalne, raczej masówka, ale nie chce się też źle nastawiać. Mam nadzieję, że ten hotel, którego w sumie długo szukałam, okaże się spoko💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Hej dziewczyny, ja piąteczek zaczęłam bardzo słabo bo nie mogłam się powstrzymać i zrobiłam test - wyszedł negatywny a to był ten o czułości 10 jutro termin @ wiec jutro nie bede raczej testować, jak przyjdzie @ to przyjdzie jak nie to powtórzę test w niedziele... głupia jestem ale wczoraj się tak dziwnie czułam ale najprawdopodobniej się sama nakręcam
-
Magda - mbc wrote:Spoczko Szimi, to nie jest problem, żeby poprawiać, dziś mam dużo czasu, bo w pracy się niewiele dzieje, to sobie tutaj mogę pykać
A właśnie, może któraś z Was chciałaby też uzupełniać tabelkę, jest sporo nowych osób, KAL pewnie niedługo będzie rzadziej zaglądać, a ja tez nie jestem jakaś super sumienna
To co, ktoś?
Magda ja mogę tylko muszę mieć jakiś swój plik ? Z telefonu da radę bo częściej korzystam niż z laptopa -
Wakacje
My w tym roku planujemy jakiś dalszy wyjazd ale właśnie nie możemy się zdecydować. Europę mamy nawet zwiedzoną, mnie ciągnie na południe (byliśmy już w Grecji, Hiszpanii, we Włoszech, Bułgarii, Słowenii, Portugalii, Anglii, Norwegii, Litwie, Łotwie, Estonii, Ukrainie) Mam rodzinę we Włoszech więc staramy się jeździć tam "dodatkowo".
Może w tym roku Gruzja? Mam wujka w Australii, zaprasza ale trochę się boję :p
My głównie niskobudżetowo jeździmy, jak gdzieś dalej to biuro.
Po Polsce też dużo jeździmy.
Już jutro wielki dzień testowania! a u mnie może dzis w końcu @, trzyma mnie w niepewności :pMagda - mbc lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
SMag wrote:Magda ja mogę tylko muszę mieć jakiś swój plik ? Z telefonu da radę bo częściej korzystam niż z laptopa
Wyślę Ci zaproszenie, ja mam iphone'a więc nie mogę uzupelniac z telefonu, ale jak masz system Android, to może się udać. Przejdźmy na priv, wysyłam Ci zaproszenie do przyjaciółek!💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Natalia ja wczoraj sikalam i się też zasmucilam bardzo. Dzisiaj nie testowałam bo już stwierdziłam że stracone bo nawet plemienia wczoraj miałam. Ale temperatura mi dzisiaj jeszcze nie spadła, więc jak to mówią dziewczyny: póki @ nie ma jest nadzieja!! Trzymam kciuki!!
SMag lubi tę wiadomość
-
A ja prosze o wpisanie na 17.01
Magda - mbc lubi tę wiadomość
18.03.2020 Pozytywny test
02.2020 Invimed Poznan
01.2019 brak akcji serca
24.12.2018 pozytywny test
11+2 [*] Aniołek, puste jajo
8cs o 2 maluszka UDANY !!!
06.06.2018 pozytywny test ❤ rosnij kruszynko
02.2017 zdrowa córka -
Magda - mbc wrote:Wyślę Ci zaproszenie, ja mam iphone'a więc nie mogę uzupelniac z telefonu, ale jak masz system Android, to może się udać. Przejdźmy na priv, wysyłam Ci zaproszenie do przyjaciółek!
Magda - mbc lubi tę wiadomość
-
_Hania wrote:Wakacje
My w tym roku planujemy jakiś dalszy wyjazd ale właśnie nie możemy się zdecydować. Europę mamy nawet zwiedzoną, mnie ciągnie na południe (byliśmy już w Grecji, Hiszpanii, we Włoszech, Bułgarii, Słowenii, Portugalii, Anglii, Norwegii, Litwie, Łotwie, Estonii, Ukrainie) Mam rodzinę we Włoszech więc staramy się jeździć tam "dodatkowo".
Może w tym roku Gruzja? Mam wujka w Australii, zaprasza ale trochę się boję :p
My głównie niskobudżetowo jeździmy, jak gdzieś dalej to biuro.
Po Polsce też dużo jeździmy.
Już jutro wielki dzień testowania! a u mnie może dzis w końcu @, trzyma mnie w niepewności :p
Wow imponująco zazdroszczę tyłu podróży !_Hania lubi tę wiadomość