STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Almond wrote:Cukierwoka trzymam kciuki
Magda moj na antybiotyku 10 dni, mega angina mu sie przyplatala:-/! Ale dobrze ze to nie byl cykl stymulowany bo poszedlby na straty
A ja walcze ze soba zeby termometru nie ruszac, bo tak mnie ciekawi jaka tempka jest to jest takie okrutne, caky moesiac mam luza a jak nadchodzi ostatni tydzien przed @, pomimo faktu ze zobaczenie II kresek w tym cyklu jest bliskie zeru to ja sobie wkrecac zaczynam hahaah
No zobaczymy, ja mam narazie pełen luz. Termin @ mam na 15.01 takze jeszcze troche💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Szimi wrote:Cukierkowa potrafisz podnieść na duchu;) Ale ja już chyba nie chce się nakrecac, ten cykl chyba zbyt wiele nerwów mnie kosztował. Muszę wyluzować.
No i świetnie! Wyluzuj się i miej nastawienie, że jak nie w tym cyklu, to w kolejenym Ja powoli też staram się to czynić. Jak nie teraz, to trudno. Nie mamy 40latMagda - mbc, Szimi lubią tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
A mi na razie zniknęły objawy @, co mnie trochę martwi, bo juz liczyłam na zakończenie tego cyklu.
Dopiero 8 dzień spóźnienia, po 14 mogę zgłosić się na wywołanie i znając życie to wywołanie też np. 5 dni brania luteiny + odstawienie to zrobi się hardkor. Ale jak już tak boli brzuch to chyba nie każe mi @ na siebie czekać jeszcze 2 tygodnie!
Ja dzisiaj posprzatalam dom (ach moglam wczoraj zamiast sie lenic) i juz mysle o kolacji, dzisiaj meza chyba oddeleguje do gotowania :psyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Cukierkowa wrote:No i świetnie! Wyluzuj się i miej nastawienie, że jak nie w tym cyklu, to w kolejenym Ja powoli też staram się to czynić. Jak nie teraz, to trudno. Nie mamy 40lat
Chociaz maz dzis do mnie wywali: „no kiedy Ty juz bedziesz w tej ciazy” takze
chyba jego to troche meczy hahaha💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Szimi ja trzymam kciuki za Ciebie :* zawsze trzeba mieć nadzieję
U nas dziś burrito w tortilla hiszpańska zapieczone z serem i chill .. odpalimy watahę_Hania, Magda - mbc, Szimi, Almond lubią tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Też mam trochę takie podjeście, że jak nie ten cykl to kolejny. Mam czas, chce miec jedna dzidzie wiec w koncu sie uda!
chyba jego to troche meczy hahaha_Hania, Szimi, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
-
SMag wrote:Mój jest teraz dobry bo jak mu się chce to mówi do mnie "czuje, że to dziś jest ten dzień, dziś się uda " kij z tym, że w większości to dni bezpłodne np po owulacji lub po @
haha, ja nie mialam nigdy monitoringu wiec my od poprzedniego cyklu lecimy co 2 dni💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
My też jakiś serial chyba odpalimy, chociaż mają wpaść znajomi prawdopodobnie, a nie chce mi się zupełnie siedzieć :p Zakopałabym się pod koc mmm
Już męża zasypałam waszymi propozycjami dobrych seriali, może do końca ciąży jak szybko zajdę, nam starczy
A ja co zażyczyc mam sobie na kolacje? Najchętniej zjadłabym jeszcze kotleta z obiadu :p Ale chyba coś lżejszego, może jakaś pizza haha
Ojej sama sobie smaka narobiłam na pizze :p
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Nasi faceci potrafią być pocieszni
My też jak nie ma badań to regularnie, samo z siebie wychodzi, ale był okrs , że miałam bzika na punkcie tej regularnosci co 2 dni i mój mąż się wkurzał. Teraz jest OKsyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Tez staram się już nie nakręcać i myslec ze przecie jest jeszcze czas, nie ten cykl to inny także wielkich nadzieji sobie nie robie co do jutra. już nawet bardziej chce zrobić ten test żeby nie myslec o ciazy i dostac @ bo u mnie tak to działa- negatywny test = okres w ciągu jednego dnia a okres tez ma swoje plusy bo rozpoczyna nowy cykl i daje nowe szanse
Mój maz wziął zasnął po obiedzie i nawet do ciasta nie doczekał wiec chyba sama odpalę sobie serial -
Magda - mbc wrote:Też mam trochę takie podjeście, że jak nie ten cykl to kolejny. Mam czas, chce miec jedna dzidzie wiec w koncu sie uda!
chyba jego to troche meczy hahahaBasia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Cukierkowa wrote:Uda się mieć i dwie dzidzie pewnie. Jak się odpuści po pierwszej, to pewnie "wpadnie się" z drugim. O ilu ja już takich przypadkach słyszałam! Że pierwsze dziecko wyczekane, a drugie - totalna niespodzianka💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Czesc wszystkim u mnie dzisiaj 4dpo, mierze tempkę jeszcze jutro lub w poniedzialek i wrzucam na luz:-) w 7dpo jeszcze pójdę na progesteron i zobaczymy wszystkim miłego wieczoru :-*
Cukierkowa, Magda - mbc lubią tę wiadomość
4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
ja zawsze planowałam mieć dwójkę. Kiedy skończyłam 29 lat i brałam ślub, nadal nie byłam gotowa na dziecko. NIe czułam, żeby to miało być już - jeszcze sie nie "wyszalałam" przestaliśmy się zabezpieczać, bo miałam mieć problemy z zajściem w ciążę (3 niezależnych lekarzy uprzedzało mnie, że musze sie uzbroić w cierpliwośc, jeśli w ogóle mi sie uda) I bach, Wojtuś powstał od złotego strzału, a jak już się pojawił na świecie, to się okazało, że uwielbiam być mamą i tak poszłooooo
Magda - mbc, NiecierpliwaKarolina lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
NiecierpliwaOna wrote:ja zawsze planowałam mieć dwójkę. Kiedy skończyłam 29 lat i brałam ślub, nadal nie byłam gotowa na dziecko. NIe czułam, żeby to miało być już - jeszcze sie nie "wyszalałam" przestaliśmy się zabezpieczać, bo miałam mieć problemy z zajściem w ciążę (3 niezależnych lekarzy uprzedzało mnie, że musze sie uzbroić w cierpliwośc, jeśli w ogóle mi sie uda) I bach, Wojtuś powstał od złotego strzału, a jak już się pojawił na świecie, to się okazało, że uwielbiam być mamą i tak poszłoooooBasia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
My byśmy chcieli dwójkę... najlepiej parkę Jasia i Zuzię zobaczymy co Bóg da :*
ignite lubi tę wiadomość