STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
KAL wrote:któy to Twój cs?
Natomiast u mnie jest podejrzenie pco ale mam regularne miesiaczki i pecherzyki rosna( choc nie wiem czy pekaja-jeden na pewno przerósł)wiec wg Gina mam tylko cechy polictsycznych.
-
Paula_30 wrote:niestety ale juz rok mija. Robiłam wstepne badania w klinice invicta ale takie tam koszty spiewaja,ze na razie jeszzce probujemy naturalnie podreperowac faceta. Noj ma tragiczne nasienie-tylko 1% prawidłowych plemnikow-od poł oku bierze suplementy i poprawiła sie ilosc i ruchliwość ale spadła morfologia. Wiec szukamy przyczyny tego spadku. We wtorek idziemy do androloga.
Natomiast u mnie jest podejrzenie pco ale mam regularne miesiaczki i pecherzyki rosna( choc nie wiem czy pekaja-jeden na pewno przerósł)wiec wg Gina mam tylko cechy polictsycznych.
w takim razie mocno macno kciukam &&&& by był to ostatni cykl starań
przesyłam wiruski ciążowe (*^%$#@#^^%$^%$#@!@#$%^&*Akceptacja! -
My o adopcji rozmawialiśmy przed ślubem, bo oczywiście jak usłyszałam diagnoze, że mam niewielkie szanse na dziecko (ciekawe, co Ci lekarze powiedzieliby teraz) więc chciałam odwołać ślub, żeby nie skazywać M.na nie bycie ojcem. Wtedy on zaproponował, że można przecież adoptować i zaczęliśmy snuć wizję przyszłej adopcji. Nawet teraz mam taki "sentyment" do adopcji. Z nasza czwórka już się nie zdecydujemy na adopcję, chociaż może za jakiś czas nam jednak odbije O ile nie będziemy wtedy za starzy na adopcjęWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019 -
NiecierpliwaOna,a czemu powiedzieli Ci, że masz marne szanse?
Mi moja gin powtarza, ze jest tyle sposobow. medycyna tak idzie do przodu, zebym na razie nei myslala o tym, ze moze sie nie udac, jestem ciekawa, co moze nas przekreslic ostatecznie.
U mnie @ nie nadeszła. Mam straszne kłucia w podbrzuszu i jeszcze bardziej bolesne sutki Powiem wam, ze czuje sie jak na bombie, takie przeciagane cykle sa strasznie meczace, nawet fizycznie...
SMag, co czytasz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 22:08
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Bo nie miałam już jednego jajnik, a na drugim nie dość, że było kilka torbieli, to jeszcze rósł sobie Potworniak, a ze dobijałam do 30-ki, więc wiekowo też nie najlepiej na pierwszą ciążę, ble... ble... ble... pierdu... pierduWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
_Hania wrote:NiecierpliwaOna,a czemu powiedzieli Ci, że masz marne szanse?
Mi moja gin powtarza, ze jest tyle sposobow. medycyna tak idzie do przodu, zebym na razie nei myslala o tym, ze moze sie nie udac, jestem ciekawa, co moze nas przekreslic ostatecznie.
U mnie @ nie nadeszła. Mam straszne kłucia w podbrzuszu i jeszcze bardziej bolesne sutki Powiem wam, ze czuje sie jak na bombie, takie przeciagane cykle sa strasznie meczace, nawet fizycznie...
SMag, co czytasz?
A nie ma szansy, że jednak owulacja była?Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
NiecierpliwaOna twoja historia dodała mi trochę otuchy i wiary Staramy się już 7 cykli i nie zanosi się na to, żeby miało się udać, cykle mi od tych starań tylko przedłużyły, ale skoro Ci z takimi problemami udało się już 4 razy to i dla nas jest nadzieja
-
Diamond92 wrote:Ja też zakupiłam i wczoraj przyszedł także zaczynam testować co prawda śluz się poprawił po Ovarinie ale takie dobre opinie o tym żelu słyszałam, że muszę spróbować
W takim razie czekam na relacje
Bo ja jeszcze czekam. Mam nadzieję, że przyjdzie w porę.Diamond92 lubi tę wiadomość
-
Enii wrote:Witajcie
Na testowanie styczniowe się nie zapisywałam. Grudzień wymeczył mnie psychicznie ze nawet nie myślałam o staraniach. Dzis 23 dc i dwa różne testy pokazały II kreski. Szok bo gdy staraliśmy się nic nie wychodziło a teraz niespodzianka ... Staran nie było, czestotliwosc minimalna bo rozebrało mnie przeziebienie
Teoria o wyczyszczeniu głowy się sprawdziła
Gratulacje ogromne! -
Kiedy w październiku byłam u ginusi zmierzyć Potworniaka,to ustaliłyśmy,że jeśli w lutym nie będę w ciąży,to usuwamy jajnik. Potworniak jest zbyt duży,żeby to odwlekać w nieskończonośc. Zatem presja była ogromna a to też nie pomagało. Wiedziałam,że mam 3-4 cykle i koniec,ale udało się. Dlatego dziewczyny trzeba wierzyć,nie poddawać się,działać i zawsze mieć nadzieję
"Albowiem dla Boga nie ma nic niemożliwego"karolkaa22, Majaaa lubią tę wiadomość
Wojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
NiecierpliwaOna wrote:Kiedy w październiku byłam u ginusi zmierzyć Potworniaka,to ustaliłyśmy,że jeśli w lutym nie będę w ciąży,to usuwamy jajnik. Potworniak jest zbyt duży,żeby to odwlekać w nieskończonośc. Zatem presja była ogromna a to też nie pomagało. Wiedziałam,że mam 3-4 cykle i koniec,ale udało się. Dlatego dziewczyny trzeba wierzyć,nie poddawać się,działać i zawsze mieć nadzieję
"Albowiem dla Boga nie ma nic niemożliwego" -
Wróciłam właśnie z Exterminatora z Pawłem Domagała - i powiem wam, że jak rzadko, uśmiałam się. No i uwielbiam Pawła haha, od razu inny nastrój na wieczór.
Ewelinaaaa lubi tę wiadomość
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko