STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cukierkowa gratulacje!!!!! Piękna wiadomość, każda marzy o takiej niewywołujących wątpliwości kresce;)
Dawaj swój przepis na sukces: ❤️ Codziennie, czy co dwa dni, czy jeden strzal? Który to dpo?Ewelinaaaa, Cukierkowa, Diamond92 lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Cukierkowa gratulacje!!!!! Piękna wiadomość, każda marzy o takiej niewywołujących wątpliwości kresce;)
Dawaj swój przepis na sukces: ❤️ Codziennie, czy co dwa dni, czy jeden strzal? Który to dpo?Ewelinaaaa lubi tę wiadomość
-
U mnie przepisem było zaprzestanie mierzenia temp przed owu i po dopiero zmierzyłam jakoś 8dpo i to mi dali do myślenia wrzuciłam na luz do tego moje urodziny, święta i nie było czasu na myślenie, bralam Ovarin 2 miesiące, Wit D 3000j. Żel conceive no i sex codziennie w okolicach owu rozpaczynając 4 dni przed skończywszy 1 po
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 10:17
Akceptacja! -
nick nieaktualnyCukierkowa gratulacje
Jeśli chodzi o adopcję to wizja piękna i nie chcę nikogo zniechęcać, ale zdajecie sobie sprawę, że w domach dziecka nie ma zdrowych dzieci, które będą wdzięczne za dom? W DD są sieroty społeczne. Dzieci, które mają problemy zdrowotne i emocjonalne.
Po pierwsze: nie jest łatwo adoptować dziecko jeśli już się ma swoje. Po drugie: trzeba sobie zdawać sprawę z powagi sytuacji.
Mamy znajomych z adopcyjnym dzieckiem. Ich życie to ciągła walka. Piekło.
Mam również znajomą, do której trafiają dzieci bez szans na adopcje (rodzice nie mają odebranych praw). Ma swoje dzieci i miejsce na chyba 8. Nigdy nie zrobilabym tego swoim dzieciom...
To co te dzieci przeżyły zostawia ślad w psychice na zawsze. Jeśli ktoś sobie z tego zdaje sprawę to niech się decyduje. Ale jeśli myślicie, że będzie jak w "rodzinie zastępczej " to się 100x zastanówcie.Magda - mbc, Lavendova lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, zapisywałam się na styczniowe testowanie i 5 dni przed okresem są dwie krechy Rano stoczyłam awanturę z narzeczonym, o robienie testu po nocy, temperatura 36,77, więc darłam się na cały blok, żeby dał mi spokój, bo temperatura niska, ale zrobiłam dla spokoju. Nie zdążyłam spuścić wody, a tam dwie krechy 3 cykl starań, pierwszy z Dupkiem i od razu zaskoczyło
https://zapodaj.net/a615442c845e0.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 10:18
NiecierpliwaKarolina, Majaaa, karolkaa22, pumka1990 lubią tę wiadomość
-
Ja mam @ praktycznie zawsze jak w zegarku,co 28dni. Serduszka : 9dc, 11dc, 14dc i 16dc. 13dc czułam jajniki na owulacje. Śluzu zero przez cały cykl. Do tej pory brak. Biorę Inozytol (ten tani z doz.pl), kwas foliowy, Wit.D (od tygodnia,więc nie ma wpływu ). Pije sok z pokrzywy, na żelazo, bo nie jem mięsa. Nie mierze temperatury. Chłop prosi żebym Wam napisała, że mogę Wam jego pożyczyć
Ewelinaaaa, Majaaa lubią tę wiadomość
Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Natalia1984 gratulacje ;* 7.01 szczęśliwy !
-
Cukierkowa wrote:Ja mam @ praktycznie zawsze jak w zegarku,co 28dni. Serduszka : 9dc, 11dc, 14dc i 16dc. 13dc czułam jajniki na owulacje. Śluzu zero przez cały cykl. Do tej pory brak. Biorę Inozytol (ten tani z doz.pl), kwas foliowy, Wit.D (od tygodnia,więc nie ma wpływu ). Pije sok z pokrzywy, na żelazo, bo nie jem mięsa. Nie mierze temperatury. Chłop prosi żebym Wam napisała, że mogę Wam jego pożyczyć
Haha jeśli chodzi o chłopa, wolę ze swoim ale dzięki -
Niby 11 dzień po owu zgodnie z ovufriend, ale 21 byłam na monitoringu i lekarz mówił, że pęcherzyk powinien pęknąć za 2 dni, więc z moich obliczeń wynika, że owulacja była 23-24 dc. Od 14 dc brałam Dupka po raz pierwszy. Temperatura dziś niższa, niż wczoraj, nic nie rozumiem. Najgorsze, że przyplątała mi się infekcja bakteryjna pochwy dwa dni temu, pakowałam Lactovaginal. 3 tyg temu wyleczyłam poprzednią. Oboje bardzo dbamy o higienę a mimo to ciągle powraca. Boję się strasznie o fasolka, lecę jutro do lekarza.
-
Natalia1984 wrote:Niby 11 dzień po owu zgodnie z ovufriend, ale 21 byłam na monitoringu i lekarz mówił, że pęcherzyk powinien pęknąć za 2 dni, więc z moich obliczeń wynika, że owulacja była 23-24 dc. Od 14 dc brałam Dupka po raz pierwszy. Temperatura dziś niższa, niż wczoraj, nic nie rozumiem. Najgorsze, że przyplątała mi się infekcja bakteryjna pochwy dwa dni temu, pakowałam Lactovaginal. 3 tyg temu wyleczyłam poprzednią. Oboje bardzo dbamy o higienę a mimo to ciągle powraca. Boję się strasznie o fasolka, lecę jutro do lekarza.
-
Ja wczoraj 24 dc po stosunku sluz z krwia pomoze ktos co to mogli byc nie bylo sucho zeby podraznił odkad biore leki na tarczyce nie mialam sluzu z krwia zawsze mialam 15-17 dc tak ale od listopada nir mialam9cs o 1 dzidziusia
22.10.2016 7 tyg[*]puste jajo
24lata
Tsh 1.13
1 cykl z CLO-luty
Wkoncu nam sie uda
Marzec bez wspomagaczy.. co ma byc to bedzie -
Ja zawsze przez @ napuchnięta a dziś pierścionek i obrączka mi lecą z palca
Te pozytywne wiadomości nakręcają na II ale jestem realistka