STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny wchodzę na forum a tu taka niespodzianka:D GRATULACJE moje kochane;) super wiadomości, ale dzisiaj szczęśliwa data:) super, super i jeszcze raz super:) a teraz rozsyłajcie te wiruski:) jakies objawy, cokolwiek? U mnie od owulki wrażliwe piersi jak nigdy i mam jakieś takie dobre przeczucie, ale zobaczymy:)4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
Natalia1984 wrote:Niby 11 dzień po owu zgodnie z ovufriend, ale 21 byłam na monitoringu i lekarz mówił, że pęcherzyk powinien pęknąć za 2 dni, więc z moich obliczeń wynika, że owulacja była 23-24 dc. Od 14 dc brałam Dupka po raz pierwszy. Temperatura dziś niższa, niż wczoraj, nic nie rozumiem. Najgorsze, że przyplątała mi się infekcja bakteryjna pochwy dwa dni temu, pakowałam Lactovaginal. 3 tyg temu wyleczyłam poprzednią. Oboje bardzo dbamy o higienę a mimo to ciągle powraca. Boję się strasznie o fasolka, lecę jutro do lekarza.
Natalia, widzę, że też jesteś buldożkową mamą:p nie martw się na zapas, myśl pozytywnie, wszystko będzie dobrze;)4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Cukierkowa wrote:alex, Smag, karolkaa22, MeggiGirl dziękuję dziewczyny :* jesteście kochane. Tylko wiecie co, boli mnie jak na okres...
Smag już zaraz spróbuję udostępnić (nigdy tego nie robiłam ). Tylko ja tam nic nie mam...nie mierzyłam temp., śluzu nie mam,więc i co mierzyć nie mam.
Spokojnie, to normalne też tak miałam w pierwszej ciąży przez dość długi czas. -
Cukierkowa, Naralia1984 CU-DO-WNIE!!!! Bardzo Wam gratuluję
Cukierkowa jesteś najlepszym przykładem dlaczego warto czekać z testem, mówisz 2 dni, a taka róznica w kreskach (w sensie ze od bieli vizira bo taka super widoczna) )
Pozostałym oczekującym na testowanie życzę takiego samego widoku!
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Natalia1984 wrote:Dziewczynki, zapisywałam się na styczniowe testowanie i 5 dni przed okresem są dwie krechy Rano stoczyłam awanturę z narzeczonym, o robienie testu po nocy, temperatura 36,77, więc darłam się na cały blok, żeby dał mi spokój, bo temperatura niska, ale zrobiłam dla spokoju. Nie zdążyłam spuścić wody, a tam dwie krechy 3 cykl starań, pierwszy z Dupkiem i od razu zaskoczyło
https://zapodaj.net/a615442c845e0.jpg.html
Gratulacje -
Cukierkowa, Natalia piekne wiesci!!!! Gratulacje dziewczyny, tosnijcie zdrowo i spokojnej ciazy:-)!!!
Co do tych kresek to prawda, u mnie tez w 1szej ciazy 13dc byla biel a 15 II krechy! Wiec nadzieja umiera zawsze ostatnia
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Karolcia27 wrote:Dziewczyny wchodzę na forum a tu taka niespodzianka:D GRATULACJE moje kochane;) super wiadomości, ale dzisiaj szczęśliwa data:) super, super i jeszcze raz super:) a teraz rozsyłajcie te wiruski:) jakies objawy, cokolwiek? U mnie od owulki wrażliwe piersi jak nigdy i mam jakieś takie dobre przeczucie, ale zobaczymy:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 11:30
-
Cudowne informacje od rana dziewczyny! skoro nowy rok, nowa ja, postanowiłam wrócić z moim D. Na siłownię. Parę kilo mniej nie zaszkodzi, przy ciąży na pewno prztyje, a nie chce być wielorybem
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Kurcze, ciągle ktoś pisze o bolesności piersi po owulacji. Moje piersi bolą mnie od tylu dni, najpierw po bokach, niedawno doszły sutki. Zaczynam wierzyć, że jednak miałam tę owulację!
Meggi ja też muszę się poruszać. Zawsze byłam szczupła, nawet po świętach trzymałam wagę, a od kilku dni nie dopinam się w ubrania. Pewnie woda mi sie zatrzymuje, ale czas wziąć się za siebie, a już tak mówię od 1 stycznia :p I mowie "eee zaraz okres to bez sensu" a tego nie ma i nie ma
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
ignite wrote:Gratulacje.SMag nie martw się,wierzę że Ci się też uda.Trzymam kciuki.
-
_Hania wrote:Kurcze, ciągle ktoś pisze o bolesności piersi po owulacji. Moje piersi bolą mnie od tylu dni, najpierw po bokach, niedawno doszły sutki. Zaczynam wierzyć, że jednak miałam tę owulację!
Meggi ja też muszę się poruszać. Zawsze byłam szczupła, nawet po świętach trzymałam wagę, a od kilku dni nie dopinam się w ubrania. Pewnie woda mi sie zatrzymuje, ale czas wziąć się za siebie, a już tak mówię od 1 stycznia :p I mowie "eee zaraz okres to bez sensu" a tego nie ma i nie ma
A prowadzisz wykres tempki? Mnie też od owu bolą jakby trochę po bokach, ale najbardziej wrażliwe są sutki, aż mnie to drażni. Wczoraj mój A. jakoś tak niefortunnie machnął ręką w tamtą stronę, że aż wrzasnęłam z bólu i śmialiśmy się, że "wklęsły" mi na drugą stronę, bo taki ból:P
Natalia ja mam pieska, teraz skończył 1,5 roku, jest jednocześnie przekochanym psiakiem, ale i niezłym łobuzem:) czasami tylko myślę, co to będzie jak przyjdzie dzidziuś bo on musi być cały czas z nami, non - stop musi siedzieć albo leżeć przyklejony do nogi - Twój też tak ma? A jak się tylko zaczynamy np. przytulać to wskakuje między Nas z miną " w tym domu jak na razie to ja jestem jedynym dzidziusiem"4 cs - 29 marca II kreseczki
-
Hania też sobie mówię że przed @ nie warto się brać za ćwiczenia ale dziś się trochę poruszam na łyżwach.
_Hania lubi tę wiadomość
-
Gratuluje dziewczyny:) A ja czym bliżej do terminu testowania tym mam więcej wątpliwości...
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Super dziewczyny! GRATULACJE!!!
O ilę się nie mylę,to dzisiaj znowu są Święta Bożego Narodzenia w religii prawosławnejWojtuś 09. 03. 2013
Kasia 20. 05. 2015
Kubuś 13. 11. 2016
Aniołek Bogusia 24.01.2018 [*] 10 tc
Tęczowe Dziewczynki 1k1o - Zosia i Oleńka - 15.01.2019