STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
NiecierpliwaOna wrote:ja zawsze planowałam mieć dwójkę. Kiedy skończyłam 29 lat i brałam ślub, nadal nie byłam gotowa na dziecko. NIe czułam, żeby to miało być już - jeszcze sie nie "wyszalałam" przestaliśmy się zabezpieczać, bo miałam mieć problemy z zajściem w ciążę (3 niezależnych lekarzy uprzedzało mnie, że musze sie uzbroić w cierpliwośc, jeśli w ogóle mi sie uda) I bach, Wojtuś powstał od złotego strzału, a jak już się pojawił na świecie, to się okazało, że uwielbiam być mamą i tak poszłooooo
Liczę się z tym, że może mi się odmienić. Ale ja już wiele
faz miałam, łacznie z tym, ze z 10 lat temu wydawalo mi sie,
ze 1 dziecko bede miala biologiczne a drugie adoptuje, ale nie takie niemowle tylko juz takie w wieku
szkolnym.
Ale na dzis wersja jest taka, ze jedno i koniec💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Malinka za wcześnie, jeszcze powiedz, że nie z porannego moczu? Cierpliwości Kochana
Ja chcę mieć najmniej jedno, bardzo. Ale jakby zależało to ode mnie, zdecydowałabym się na 3. Moja siostra ma 3, druga 3cie też planuje. Tylko one to raz ciach, a ja się staram już rok... (a nawet ponad).
Zawsze marzył mi się duży dom, taki mam, bo cała rodzina jest bardzo blisko, jak się wszyscy zjedziemy, a robimy to często to do białego rana siedzimy, mnóstwo dzieci itp. Ale marzy mi się mój duży dom i żeby moja gromadka dzieci biegała pośród pozostałych wnuczków moich rodziców
Ale jeżeli będzie tylko jedno, też będę najszczęśliwsza!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
A ja to już sama nie wiem. Przy jednym dziecku można mu się całkowicie poświęcić, zadbać na 100%, trójka dzieci też jest kusząca, ale trzeba uwagę podzielic ma trzy. Kiedyś myślałam, że będę miała dwoje dzieci w podobnym wieku i trzecie na deser, po 10, 12 latach od pierwszego. Teraz już tak nie planuję. Przestaję też gadać o tym D., on niepotrzebnie się stresuje, martwi, więc nie będę mu dokładać. Żadnego info, że teraz dni płodne. Przestaję też gadać o tym z koleżankami. Zajdę to zajdę, nie teraz to za chwilę. Mam jeszcze trochę czasu heh
Beta HCG:
23.02. - 32,8 mIU/ml
25.02 - 121.1 mIU/ml
starania wspomagane od 08.2020.
👩 27 l.
👨 28 l.
Nasze pierwsze dziecko -
Myślę, że kluczem tego forum to rozmowy krążące wokół dzieci, ciąż i naszych starań
Wiadomo, odbiegamy tematami, ale co chwile ktoś testuję, a ja kibicuję i ekscytuję się nie mniej niż jak sama mam testować. Warto chyba rozmawiać o tym, bo i tak o tym myślimy, tylko musimy popracować nad nakręcaniem się
Ja już jestem zatarta w bojach, to mi trudniej dać się temu porwać, chociaż czekam na te dwie kreski baaardzo. Ale widok testu z 2 kreskami jest dla mnie po takim czasie tak niewyobrażalny, że jak teraz robię test (a już dawno nie robiłam i pewnie nie zrobię), to jakoś na porządku dziennym jest dla mnie ta biel vizira, chociaż smutek jakiś jest zawsze.
Tak czy siak, nie ma co się nakręcać Kobietki, ale warto rozmawiać A inne tematy są miłym oddechem w tych naszych starankach.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 20:28
Magda - mbc lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
MAgda ja mam miec @ 11 albo 12, wiec jeszcze troche czekania
Ale sie rozpisalyscie! My chcemy miec 2 swoich i trzecie chcemy adoptować, juz nawet dowiadywalismy sie jak to działa i mysle ze tego planu bedziemy sie trzymać! Myśle, że rozlozenie milosci na wszystkie dzieci jest takie naturalne:-) moj M to taki typowy Tatuś, z nasza corka to on jest od zadan specjalnych, razem zawsze cos super wymyslaja, uwielbiam na nich patrzec
Powodzeni jutro dziewczyny!!!!!
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Cukierkowa wrote:A powiedzcie mi proszę czy branie inozytolu, wg Was, znacząco pomaga? Bo pierwsze słyszę i aż wyguglowałam no i rzeczywiście... O kwasie foliowym oczywiście wiedziałam, że należy brać przed dzidziusiem. Ale inozytol? Kupię od razu, jeśli tylko któraś z Was powie, że warto!
-
Ewelinaaa u mnie też dziś 9 dpo tylko cykl mam długi jak na mnie też będę testować 10.01 ...chyba...
-
Dziewczyny dobrej nocy i dobrej niedzieli trzymam kciuki za testujące jutro
Ja uciekam do łóżka czytać
Ale mam spadek libido..masakra