STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Enii wrote:Witajcie
Na testowanie styczniowe się nie zapisywałam. Grudzień wymeczył mnie psychicznie ze nawet nie myślałam o staraniach. Dzis 23 dc i dwa różne testy pokazały II kreski. Szok bo gdy staraliśmy się nic nie wychodziło a teraz niespodzianka ... Staran nie było, czestotliwosc minimalna bo rozebrało mnie przeziebienie
No i super, to jest nadzieja dla mnie, że może moje minimum też wystarczyło. Ja mam cykle 33 dniowe, u mnie dziś 25dc, ale na razie jedyne czym się zajmuje to sprzatanie, a wieczorem imprezka 30stka mojej bardzo dobrej koleżanki💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Enii trzymam kciuki :*
A mnie dziś od mięsa odrzuciło, ale mężowi też nie smakowało więc może poprostu nie było za dobre -
Na testowanie styczniowe się nie zapisywałam. Grudzień wymeczył mnie psychicznie ze nawet nie myślałam o staraniach. Dzis 23 dc i dwa różne testy pokazały II kreski. Szok bo gdy staraliśmy się nic nie wychodziło a teraz niespodzianka ... Staran nie było, czestotliwosc minimalna bo rozebrało mnie przeziebienie
Cudowna, napawająca nadzieją nowina! Gratuluje i dużo zdrówka dla was!
-
ENii gratulacje:-)!!! Cudowne wiesci!
Ja mam dzis dzien pieczenia:) tak mnie wzielo, jutro wpadaja znajomi wiec weekend mam zajety nie bede myslec za duzo:-)! U mnie dzis 24 dc ale podobna sytuacja jak u Magdy, M byl chory i seduszek bylo malo.. no ale nadzieja umoera ostatnia haha
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Eni super wieści! Gratuluję
Dziewczyny, czasami wystarczy raz a porządnie , więc jest nadzieja!
Mnie SMag dziś z kolei przyciągnęło do mięsa, jak nie lubie za bardzo panierowanych kotletów to zjadłam 2, więcej od męża , oczywiście z dokładką ziemniaków i ogórków kiszonych Na koniec wszystko wykończyłam pysznym ciastem czekoladowym z wiśniami.
Teraz mam mdłości ;P
Witam mój PMS!!
Almond, Magda - mbc lubią tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualny_Hania wrote:Kal
A ja wstałam z migreną,to znaczy że @ nadejdzie jutro najpóźniej.
Kto zaczyna w końcu następny cykl teraz? Będziemy razem pewnie testować w lutym!
U mnie też ból głowy zwiastuje @ jutrzejszą. I piersi już nie czuję. I test negatywny.
Odpuszczam następny cykl. Muszę odpocząć. Nie sprawdzam nic a nic. A w następnym idę na monitoring. -
Sung wrote:U mnie też ból głowy zwiastuje @ jutrzejszą. I piersi już nie czuję. I test negatywny.
Odpuszczam następny cykl. Muszę odpocząć. Nie sprawdzam nic a nic. A w następnym idę na monitoring.
Znam ten ból. Jeszcze jak w momencie kiedy po hsg cieszyłam się jak głuipia, że wszystko dobrze słyszysz "cykl bezowulacyjny" i wiesz,że czeka cię dobry miesiąc w zawieszeniu
Ale Sung. nie jednej takie odpuszczenie przyniosło 2 kreski Lepiej nie wiedzieć i nie nastawiać się. Nie zabepieczać się, kochać się kiedy ma się na to ochotę, a w końcu się uda
Sung lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Almond wrote:ENii gratulacje:-)!!! Cudowne wiesci!
Ja mam dzis dzien pieczenia:) tak mnie wzielo, jutro wpadaja znajomi wiec weekend mam zajety nie bede myslec za duzo:-)! U mnie dzis 24 dc ale podobna sytuacja jak u Magdy, M byl chory i seduszek bylo malo.. no ale nadzieja umoera ostatnia haha💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Jeśli nie myslałaś o staraniach to skąd pomysł zrobić test w 23dc? -
Cukierkowa wrote:Ja testuję jutro,ale już dziś czuje się mega "okresowo". Aaaaa! ;(
-
Cukierwoka trzymam kciuki
Magda moj na antybiotyku 10 dni, mega angina mu sie przyplatala:-/! Ale dobrze ze to nie byl cykl stymulowany bo poszedlby na straty
A ja walcze ze soba zeby termometru nie ruszac, bo tak mnie ciekawi jaka tempka jest to jest takie okrutne, caky moesiac mam luza a jak nadchodzi ostatni tydzien przed @, pomimo faktu ze zobaczenie II kresek w tym cyklu jest bliskie zeru to ja sobie wkrecac zaczynam hahaah
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Cukierkowa wrote:Ja testuję jutro,ale już dziś czuje się mega "okresowo". Aaaaa! ;(
O to super! Nie bede sama
Objawy wszystkie na @ mam chociaż o dziwo cycki mnie już nie bolą ale póki co @ nie nadchodzi wiec jest nadzieja i nie wiem czy się nie nakręcam ale dzis mam co jakiś czas zawroty głowy ale to może być tez od błędnika bo mam uszkodzony i lubi o sobie od czasu do czasu przypomnieć -
SMag, Almond, Szimi - jesteście kochane, nie-dziękuje :*
Natalia91! - trzymam kciuki, jutro w końcu 7my...niby szczęśliwy (dla którejś z nas musi być)
Szimi - nie ma! Co, że niby nadzieję straciłaś! Nie ma czegoś takiego jak tracenie nadziei! Ja czytałam, że nie jedenj biel wychodziła, a dzień później jednak dwie kreski...Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024