STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda - mbc wrote:wpisz Unabomber, o kolesiu, ktory w US wysylal listy z bombami przez 17 lat i nie mogli go zlapac, zrobili to wlasnie po 17 latach dzieki pojawieniu sie instytucji profilera
Mój mąż oglądał Dark, ja nie chciałam
My mamy Netflixa i HBO GO więc oglądamy główniete seriale, które tam są, o tym Gomorre nie słyszałam, o czym to?edwarda20 lubi tę wiadomość
-
_Hania wrote:SMAg a w ktorym dniu po owulacji zrobiłaś ten test?
Dziewczyny, ja zaczynam wariować. Chyba siada mi na psychikę. Szyjkę sprawdziłam, znowu mega wysoko i ten śluz dziwny, ale taki ma kolor kremowy dziś, więc nie wiem, czy zaraz nie zmieni się w kawę z mlekiem.
Na piersiach zawsze miałam żyłki przed okresem ale to co mam teraz wygląda okropnie, jakbym miała papieową skórę, nawet na sutkach prześwitują mi żyłki.
A z drugiej strony ten ból brzucha, migrena, brak , pogorszone wyniki męża i niby cykl bezowulacyjny.
Oszaleję, chyba zrobię jutro ten test, żeby już wiedzieć Zaczynam świrować jak na początku starań.
Help!
Hania ! Może jakiś mały cud się zdarzy i się uda ;* albo rzeczywiście się nakrecasz strasznie tak jak ja ... Wiem że łatwo powiedzieć żeby wyluzować i odpuścić ale potem jeszcze większe rozczarowanie.
No ale może u Ciebie będzie szczęśliwe zakończenie :*
A co do obiadu to sprawdź sobie stronę qchenne inspiracje, tam są fajne przepisy na obiady
Mój mąż na szczęście sam stwierdzil że za duzo mięsa jemy i teraz mam pyszne sałatki do pracy bo sam robiNiecierpliwaKarolina lubi tę wiadomość
-
Kal czekamy na wieści!! Ale dobrze widzieć Cię z usmiechem
SMag mądralo, 12 dpo to za wcześnie! Cukierkowa (potwierdź proszę) w ciągu 2 dni miała z bieli vizira po mocną krechę! Wszystko możliwe.
Tak, ja się nakreciłam bardzo, dlatego,że jestem już tym cyklem i czekaniem wycieńczona psychicznie. Od "nie ma szans bo nie było owulacji, do to już 10 dni opóźnienia i może jednak owulacja była!". Ja już po prostu chcę tylko wiedzieć. Najgorsza prawda, ale prawda! :p
SMag testujemy razem 11.01 jak nie przyjdzie @ do żadnej z nas?
SMag lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:Kal czekamy na wieści!! Ale dobrze widzieć Cię z usmiechem
SMag mądralo, 12 dpo to za wcześnie! Cukierkowa (potwierdź proszę) w ciągu 2 dni miała z bieli vizira po mocną krechę! Wszystko możliwe.
Tak, ja się nakreciłam bardzo, dlatego,że jestem już tym cyklem i czekaniem wycieńczona psychicznie. Od "nie ma szans bo nie było owulacji, do to już 10 dni opóźnienia i może jednak owulacja była!". Ja już po prostu chcę tylko wiedzieć. Najgorsza prawda, ale prawda! :p
SMag testujemy razem 11.01 jak nie przyjdzie @ do żadnej z nas?
Mi tempka spadła to już raczej szans nie mam, ale jak @ nie przyjdzie do jutra wieczor to testujemy razem raźniej !
Wiem że jesteś zmęczona, mam to samo . Musimy myśleć pozytywnie :* -
Hania, SMag trzymam za was mocno kciuki! Negatywny test już nie raz oszukał dziewczyny wiec dopóki @ nie ma szanse są także trzymam za was mocno kciuki! A nawet jak nie teraz i przyjdzie @ to przynajmniej rozpoczyna się nowy cykl przyjemnej roboty
SMag byłaś już u lekarza co do hormonów, które masz wykonać? Bo ja idę dopiero jutro a badania robiłabym w czwartek i to będzie 4 dc- mam zamiar podpytać lekarza czy to nie za pozno na hormony....SMag lubi tę wiadomość
-
Natalia91! wrote:Hania, SMag trzymam za was mocno kciuki! Negatywny test już nie raz oszukał dziewczyny wiec dopóki @ nie ma szanse są także trzymam za was mocno kciuki! A nawet jak nie teraz i przyjdzie @ to przynajmniej rozpoczyna się nowy cykl przyjemnej roboty
SMag byłaś już u lekarza co do hormonów, które masz wykonać? Bo ja idę dopiero jutro a badania robiłabym w czwartek i to będzie 4 dc- mam zamiar podpytać lekarza czy to nie za pozno na hormony....
Ja nie byłam jeszcze u gina. Chce na własną rękę zrobić prolaktyne, FSH, LH i estradiol. Póki co nie mam @ badania planuje na piątek, sobotę lub niedzielę w zależności kiedy przyjdzie (jeśli przyjdzie) -
No i mnie zamiast brzucha boli głowa... I jakaś taka zmulona jestem..jakbym miała gule w gardle..
-
nick nieaktualny_Hania wrote:Sung testowałam kilka dni temu, 3 dni temu, bie wizira. Nawet cienia, cienia nie. A potem weszłam w okres tych dni bez , więc jak @ nie przyjdzie do 11.01 to zatestuję. Bo 2 tyg przed 11.01 zaczęliśmy znowu działać
Ale zajść w ciążę przy 40-43 dniowym cyklu? Nie wiem czy jeżeli owulacja byla w 28 dc to dobrze, bo ktoś pisał na jakimś wątku, żeby lepiej z późnej owu nie zafasolkować.
Brzuch już mnie tak rwie Chyba @ będzie jednak pierwsza niż test
Jakieś głupoty ktoś napisał. Moje pierwsze dziecko poczelismy gdzieś przed 40 dc. Testuj!SMag, _Hania lubią tę wiadomość
-
Zadzwoniłam do męża, już taka na granicy nawet nie wiem na granicy czego, chyba sfiksowania :p
Uspokoił mnie, powiedział, że jak jestem w ciąży, to ona na pewno nie zniknie, żebyśmy dali sobie jeszcze dwa dni. Cwaniaczek dopiero co kilka dni temu latał sam po testy bo chciał wiedzieć :p
Mówi, że wykupiliśmy już pół apteki na następny cykl, na stymulacje, dla mnie, dla niego, witaminy, więc jak się nie uda, to przynajmniej nasz arsenał farmakologiczny nie pójdzie na marne a z nim na pewno już zajdziemy
I że zawsze chciał bliźniaki ( w jego rodzinie są ) więc liczył na to po stymulacji, bo lekarz mu powiedział, że czasami zdarza się mnoga ciąża :p
W tym całym wariactwie znalazłam jakieś pozytywy. I to mój stary takie mądrości :p W każdym razie czekam na @ spokojniejsza A jak nie to zatestuję, ale najlepiej z porannego moczu skoro nawet nie wiem kiedy miałam owulacje. (Śluz płodny mam zaznaczony na Sylwestra, ale to przecież 31 lub 32 dc a bol piersi i brzucha od 26.12).
Sung dzięki za informację, dobrze to słyszeć bo powiem Ci, że wizja bycia w ciąży z późnej owulacji, jeszcze przy tych bolach brzucha co mam wydawała mi się przerażająca.
W ogóle dzięki dziewczyny za wsparcie
A SMag, oglądałaś wykresy ciążowe w galerii? Tam sporo jest testów pozytywnych po spadku temp, ale nie wiem jak duży był u Ciebie. Nie chcę Cię nakręcać, ale raczej dać wiarę
SMag lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Hania mądrego masz Męża dobrze, że potrafią nas czasami sprowadzić na ziemię i uspokoić. Mój też jak fiksuje mówi że wszystko będzie dobrze, że jeszcze aż tak długo się nie staramy żeby panikować. Ufam mu i wierzę, że będzie dobrze.
I Wy też jesteście dużym wsparciem :*
Zlukaj mój wykres, jest w stopce
.. ogólnie słabo to widzę, ale wiadomo, że nie każda ma książkowo i zachodzi ładnie w ciążę bardziej się przychylam że @ zawita do dwóch dni jednak ale wtedy i mój arsenał dziś zamowiony nie pójdzie na marneWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 11:26
_Hania lubi tę wiadomość
-
SMag jak długie masz cykle?,widzę że u Ciebie ovu wyznaczył Ci na 21 dnia cyklu a test owulacyjny masz dodatni,pytam bo u mnie 20 dzień cyklu,temp.stoi praktycznie w miejscu,a cykle mam 31 dniowe.Możliwe że jeszcze nie miałam ovu? Dodam jeszcze że śluz płodny miałam od 17 do 19ignite
-
ignite wrote:SMag jak długie masz cykle?,widzę że u Ciebie ovu wyznaczył Ci na 21 dnia cyklu a test owulacyjny masz dodatni,pytam bo u mnie 20 dzień cyklu,temp.stoi praktycznie w miejscu,a cykle mam 31 dniowe.Możliwe że jeszcze nie miałam ovu? Dodam jeszcze że śluz płodny miałam od 17 do 19
Jak stoi w miejscu to moglas jeszcze nie mieć owu . Powinno być chyba 6 niższych temperatur i trzy wyższe. W dniu szczytu śluzu połączonym z pierwszą wyższa temperatura powinna być owu. Poczytaj dokładnie bo też nie wszystko jeszcze ogarniam -
Cukierkowa wrote:Majaaa gratuluje!
KAL dawaj znaki!
a nie dogrzebe się chyba do Twojej wiadomości na forum -
nick nieaktualny
-
_Hania wrote:SMAg a w ktorym dniu po owulacji zrobiłaś ten test?
Dziewczyny, ja zaczynam wariować. Chyba siada mi na psychikę. Szyjkę sprawdziłam, znowu mega wysoko i ten śluz dziwny, ale taki ma kolor kremowy dziś, więc nie wiem, czy zaraz nie zmieni się w kawę z mlekiem.
Na piersiach zawsze miałam żyłki przed okresem ale to co mam teraz wygląda okropnie, jakbym miała papieową skórę, nawet na sutkach prześwitują mi żyłki.
A z drugiej strony ten ból brzucha, migrena, brak , pogorszone wyniki męża i niby cykl bezowulacyjny.
Oszaleję, chyba zrobię jutro ten test, żeby już wiedzieć Zaczynam świrować jak na początku starań.
Help!
Hania rób sikanca nawet dzis!! Najlepiej o czułości 10.. Ja niby jutro mam miec termin @ ( chociaz trudno stwierdzic bo poprzedni @ dostalam w 25dc).
Co do sluzu to masakra , uczucie mokrości ale itakiego scisku <??> nie wiem jak to nazwac. Biały gesty jest.
Nie stresuj sie czy była ovu czy nie. Ja tez obstawialam ze nie było. Trzymam kciuki
KAL sciskam mocnoWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 12:00
_Hania lubi tę wiadomość
💗5 💗
-
Enii, w którym dniu cylu wyszły Ci 2 kreski?
Teraz nie zrobię, dopiero mogłabym wieczorem, t ojuz chyba lepej poczekać do rana. Ale tak mnie brzuch boli typowo na @, że żadna ciąża by tego nie przetrwała :p Zaleje mnie jak nic po tych 40 dniach.
Enii lubi tę wiadomość
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
KAL - Czekamy na wieści!
NiecierpliwaKarolina - tak, od razu pójdę na betę, ale dziś chyba nie zdążę. Ewentualnie kupię jeszcze sikany i zrobię rano. Jaki jest najbardziej polecany? BoboTest? Teraz miałam Pink.
Na razie naprawdę się nie nastawiam, ale liczę, że może się udało... na wkładce czyściutko i wygląda jakby @ miał nie przyjść... Trzymajcie kciuki!!!_Hania, SMag, karolkaa22, Magda - mbc, Enii lubią tę wiadomość