STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Chichibi wrote:Hej dziewczyny mozecie mnie wpisac na testowanie 20 stycznia? Jestem aktualnie 21dniu cyklu. Owulacja teortycznie mogla wystapic 6 stycznia. Dzis ide do gina na iwyzte kontrolną i poprosze go zeby sprawdzil czy doszlo do owulacji.. Tempka niby jest ale czy doszlo do peknięcia pecherzyka to nie wiem..
To moj 3 cykl staran o 2 malenstwo.
Milego dnia dziewczyny :*
Hej wpisałam Cię. Życzę powodzenia w staraniach i pisz o postępachChichibi lubi tę wiadomość
-
Ewelinaaaa wrote:Może jutro albo pojutrze zobacze jak temp będzie się zachowywać. A może wytrzymam do 12.01 tak jak się zapisałam
Ewelinaaaa lubi tę wiadomość
-
Magda - mbc wrote:Oglądałam!
Polecam jeszcze „13 reasons why” i „Manhunt: UNABOMBER” - zajebisty! Dziś po pracy wciągniemy ostatni odcinek
Mój właśnie ściągnął Gomorre więc chyba nic innego narazie nie przejdzie.
To "13 reasons why" ogladne
A "Dark" ogladalyscie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 06:56
-
SMag wrote:Magda o czym jest ten Manhunt ? Na Filmweb nie ma fabuły :p
Mój właśnie ściągnął Gomorre więc chyba nic innego narazie nie przejdzie.
To "13 reasons why" ogladne
A "Dark" ogladalyscie ?
Mój mąż oglądał Dark, ja nie chciałam
My mamy Netflixa i HBO GO więc oglądamy główniete seriale, które tam są, o tym Gomorre nie słyszałam, o czym to?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 07:05
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Magda - mbc wrote:wpisz Unabomber, o kolesiu, ktory w US wysylal listy z bombami przez 17 lat i nie mogli go zlapac, zrobili to wlasnie po 17 latach dzieki pojawieniu sie instytucji profilera
Mój mąż oglądał Dark, ja nie chciałam
My mamy Netflixa i HBO GO więc oglądamy główniete seriale, które tam są, o tym Gomorre nie słyszałam, o czym to?
Jeden z przywódców gomorry trafia do więzienia i zaczyna się walka o przejęcie władzy w mafii .tyle pisze
My mamy netflixa, HBO miałam i zaczęłam oglądać te wielkie kłamstewka, ale potem nam wyłączyli bo to był tylko pakiet powitalny
Z netflixa polecam Ci Breaking Bad i ten Orange is the new BlackMagda - mbc lubi tę wiadomość
-
SMag wrote:Jeden z przywódców gomorry trafia do więzienia i zaczyna się walka o przejęcie władzy w mafii .tyle pisze
My mamy netflixa, HBO miałam i zaczęłam oglądać te wielkie kłamstewka, ale potem nam wyłączyli bo to był tylko pakiet powitalny
Z netflixa polecam Ci Breaking Bad i ten Orange is the new Black
To szukaj w necie, bo warto.
Jest taka strona filmy.to może tam?SMag lubi tę wiadomość
💙11.06.2019
💙 05.08.2021 -
Dziewczyny! Zatestowalam! Nie mogłam wytrzymać. Dwie kreski!!!! Boje się teraz, ale i cieszę i w ogóle chaos. Nikomu jeszcze nie mówię, póki nie będę pewna.
Paulinaaa, Ewelinaaaa, Magda - mbc, Karolcia27, MiSia :), KAL, pumka1990, OlinkowA, _Hania, Chichibi, Szyszka1, NiecierpliwaKarolina, Kitkat, ams, NiecierpliwaOna, Cukierkowa, Paula_30, Ikulinka29 lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
SMag tule mocno i trzymam kciuki za nastepny miesiac!!
My tez wlasnie Gomorre ogladamy, juz drugi sezon. Serial naprawde fajny, oparty na ksiazce napisanej przez wloskiego dziennikarza Saviano, wlasnie o Mafii z okolic Neapolu. Przerwzajacy jest fakt, ze to sie tam naprawde dzieje, wlochy taki piekny kraj a zniszczony przez Mafie niestety, polecam ogladnac:-)! Ksiazka tez fajna!
Wczoraj zaczelam czytac ksiazke o tym jak zwabiane i sprzedawana sa polki do burdeli w dubaju, az wlos sie jezy na skorze ze takie rzeczy maja miejsce w XXI w
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Majaaa wrote:Dziewczyny! Zatestowalam! Nie mogłam wytrzymać. Dwie kreski!!!! Boje się teraz, ale i cieszę i w ogóle chaos. Nikomu jeszcze nie mówię, póki nie będę pewna.
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Majaaa cudownie, gratulacje Kochana!!! Ktory to dpo i jakoes objawy mialas??
Malinka tule mocno, nastepny cykl napewno sie uda !Malinka23x lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond wrote:SMag tule mocno i trzymam kciuki za nastepny miesiac!!
My tez wlasnie Gomorre ogladamy, juz drugi sezon. Serial naprawde fajny, oparty na ksiazce napisanej przez wloskiego dziennikarza Saviano, wlasnie o Mafii z okolic Neapolu. Przerwzajacy jest fakt, ze to sie tam naprawde dzieje, wlochy taki piekny kraj a zniszczony przez Mafie niestety, polecam ogladnac:-)! Ksiazka tez fajna!
Wczoraj zaczelam czytac ksiazke o tym jak zwabiane i sprzedawana sa polki do burdeli w dubaju, az wlos sie jezy na skorze ze takie rzeczy maja miejsce w XXI w
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Wydaje mi się, ze dziś to 10 dpo, ale pewna nie jestem, bo pozytywne testy owulacyjne wychodziły mi przez 5 dni. Objawow żadnych, choć może to masakryczne zatrucie w sylwestra to był już jakiś znak...choć to niedorzeczne jednak. Ale ja przy pierwszej ciazy tez bezobjawowo. Póki co na spokojnie. Jutro zrobię jeszcze jeden test i betę.
Ewelinaaaa, MeggiGirl, pumka1990 lubią tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Cześć dziewczyny! Witam się w 30 dc i 13dpo. Mam testować w środę (beta), ale coś mnie podkusiło i zrobiłam wczoraj sikańca i wyszła baaaardzo blada, ale druga kreska... coś ala cień cienia cienia. Zawiodłam się już raz na takiej kresce bo później i tak temp. spadła i dostałam @.
I teraz się zastanawiam: lecieć dziś na betę po pracy czy spokojnie czekać do jutra? Będę już wiedziałą czy temp. spadnie...? Czy ten 1 dzień zrobi jakąś różnicę ? Doradźcie -
Malinka23x wrote:Smag łącze sie z Tobą. Mi temp nie spada ale negatyw. yhhh.
Czyli nawet podrecznikowa tempka nie zwiastuje II... Współczuję :* ale może poprostu testy Ci nie wychodzą. Czytałam wczoraj na grupie na fb że dziewczyna robiła testy nawet w odstępie kilkunastu dni i negatywne a beta pozytywną. Więc może jeszcze jest nadzieja ;*
Majaaa gratulacje sprzedaj sposób na II kreski kazda rada jest przydatna. Widzę że nie masz wykresu udostępnionego, mierzyłas temperaturę ?
Mi trochę smutno choć nie liczyłam na wiele to jednak zawsze ta nadzieja jest...no ale przegapiłam ❤️ z własnej winy więc mogę mieć pretensje tylko do siebie.
Poczyniłam strategiczne zakupy : nowy termometr (zaczynam mierzyć w pochwie), ovarin, maca i selen dla Męża, żel conceive ale w tubce i do tego strzykawki wzięłam , wiesiołek, testy owulacyjne.
Trzeba działać po @ na maksa !Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 08:16