Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy tylko do 30.11   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
Odpowiedz

STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018

Oceń ten wątek:
  • KAL Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cukierkowa piękna beta :) nie martw się będzie dobrze pierwsza betę masz już wysoko :)

Akceptacja!
  • RudaAnna Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :)
    Staram sie z mezem juz 8 cykl i jak narazie dwoch kresek sie nie doczekalismy .
    Moja nadzieja upada z miesiaca na miesiac dlatego postanowilam tutaj napisac bo jak to mowia w grupie razniej .
    Pozdrawiam :)

Majaaa lubi tę wiadomość

15.08.19r. Wojciech ❤️
  • Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    Dzięki Ineczka;* tutaj Magda pisała jeszcze o jakimś 17-OH-progesteronie i dlatego zapytałam, ale właściwie to nie wiem co to jest:P
    taki mam na kartce, ale też nie wiem co to ;)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021
  • Karolcia27 Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda - mbc wrote:
    taki mam na kartce, ale też nie wiem co to ;)

Magda powiem tyle - hehe :-P to jesteśmy obie:-P
    Chciałam jeszcze coś napisac nie na temat, ale nawiązując do ostnich postów w serialach, wczoraj zaczęliśmy oglądać Stranger Things i od razu 4 odcinki do 12 w nocy :-P jak dla mnie zajebioza, polecam :-D

Magda - mbc lubi tę wiadomość

4 cs - 29 marca II kreseczki <3

7v8r9n73wz5zsofj.png

heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G

• Ineczka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:
    Chciałam jeszcze coś napisac nie na temat, ale nawiązując do ostnich postów w serialach, wczoraj zaczęliśmy oglądać Stranger Things i od razu 4 odcinki do 12 w nocy :-P jak dla mnie zajebioza, polecam :-D
    U nas było podobnie tylko ja potem odsypiałam a mąż biedny do pracy ;)

v5abi09kg49ph79h.png
    30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
    https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
    beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615
  • Ewelinaaaa Przyjaciółka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaAnna wrote:
    Hej dziewczyny :)
    Staram sie z mezem juz 8 cykl i jak narazie dwoch kresek sie nie doczekalismy .
    Moja nadzieja upada z miesiaca na miesiac dlatego postanowilam tutaj napisac bo jak to mowia w grupie razniej .
    Pozdrawiam :)

Cześć Ania, rozgość się, ale nie na długo :) Powodzenia!

RudaAnna lubi tę wiadomość

3jgx43r8qbfa8f9b.png
  • Almond Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wlasnie Was doczytalam, KAL przytulam brdzo mocno :** i czekam na wiesci od lekarza, w nastepnym cyklu znowu beda II kreseczki, napewno sie uda:* choc gdzoes w srodku mam jeszcze nadzieje, ze moze beta wzrosnie

Co do tej szyjki, to ja tez nie ogarniam tego badania, prpbowalam kilka razy ale tez raz zrobila mi sie mala infekcja i stwierdzilam ze nie bede juz paluchow wkladac :D

Ja dzis jakis slabu dzien, dopadlo mnie strasznie zmeczenie i bol brzucha:-/ a w pracy tyle roboty, ze nie odkopuje sie z papierami

Testuje ktos jutro? Jesli tak to trzymam oczywiscie kciuki:-)!

f2w3dqk36x7eedzr.png

7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje <3

1cs z Lametta - cb 02.2018
    2 cs z Lametta - Chyba się udało :)

• Natalia91! Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL, strasznie mi przykro, trzymajcie się dzielnie i nie poddawajcie!

SMag, możesz uzupełnić przy mnie tabele - test rano wyszedł negatywny a na wieczór przyszła @... Pisałam ale mogło to umknąć.

Wczoraj się trochę podłamałam ale już mi lepiej, odebrałam dziś Ovarin, zrobię badania hormonów i bierzemy się dalej za działanie, postanowiliśmy wrzucić trochę na luz - zobaczymy jak to wyjdzie :)

7u22ugpj8heetxf1.png
  • Sanka Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL tak bardzo mi przykro... Wierzę że wkrótce znów zobaczysz dwie kreseczki! Doskonale rozumiem co czujesz, mi też w listopadzie nawet do głowy by nie przyszło że spotka mnie coś takiego. Ja i poronienie? Przecież jestem młoda i silna, mam super zdrowy organizm, pierwsza ciąża idealna bez najmniejszych problemów. A tu po prawie 3 tygodniach od pozytywu nagle krwawienie, ot tak, bez żadnej zapowiedzi. Tylko że ja nie powtarzałam bety, uznałam że oczywiście tym razem znowu będzie fantastycznie. Z perspektywy czasu powiem jedynie że cieszę się że tych bet nie robiłam - tak to przez ten cały czas pewnie martwiłabym się że słabo przyrasta a zrobić i tak nic bym z tym nie mogła. W tym wszystkim pocieszeniem dla mnie była jedna myśl - że najprawdopodobniej dzidziuś był bardzo chory i dlatego nie dał rady. Lepiej że stało się to tak szybko, niż mielibyśmy się oboje męczyć i cierpieć. Być może to brutalne, ale tak czułam.

W tej chwili jestem w drugim cyklu po poronieniu i wydaje mi się że chyba mój organizm wraca do normy. Dziś 12dc i pozytywny lub tuż tuż pozytywny owulak. Poprzednio owu miałam dopiero jakoś po 20dc. Nie planowałam nawet tak wczesnie robić tych owulakow ale zaskoczył mnie wczorajszy mega wzrost libido ;) Zobaczymy co będzie dalej, ostatnio tak wczesne owu miałam... dwa lata temu w szczęśliwym cyklu :)

16udrjjgntojuwbl.png
    7cs - szczęśliwy! 14dpo-202,3 16dpo-607,4
    25.11.2017 - 6tc [*]
    Córeczka - 08.2016
  • Cukierkowa Autorytet

Wysłany: 8 stycznia 2018, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KAL wrote:
    Cukierkowa piękna beta :) nie martw się będzie dobrze pierwsza betę masz już wysoko :)

Staram się myśleć pozytywnie. Naprawdę bardzo miło czuć wsparcie :) dziękuję!

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy któraś z was ma może wyniki TSH poniżej 1 ?

• Starająca sie 88 Koleżanka

Wysłany: 8 stycznia 2018, 23:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez raz poronilam..od tak....wiec wiem co.czujecie....potem zrobilam 3 miesieczna przerwe i znowu zaszlam..i ??? Blizniaki!!jak to.moja gin powiedziala ze bog mi oddal to co stracilam... dzisiaj maja 7 lat. I staram.sie 3 cykl o.nastepne :)

ams, Almond lubią tę wiadomość

Czekając na Ciebie...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 stycznia 2018, 23:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hania, weź zrób ten test wreszcie! :D

KAL, tak mi strasznie, strasznie przykro ;(
    jeszcze będziesz w ciąży. Wierzę w to.

• SMag Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 05:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja idiotka zrobiłam test mimo że temperatura mi jeszcze spadła... Wiem nienormalna jestem. Oczywiście negatyw.
    Czekam na @ .

LISTA STARACZEK

• SMag Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 05:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia91! wrote:
    KAL, strasznie mi przykro, trzymajcie się dzielnie i nie poddawajcie!

SMag, możesz uzupełnić przy mnie tabele - test rano wyszedł negatywny a na wieczór przyszła @... Pisałam ale mogło to umknąć.

Wczoraj się trochę podłamałam ale już mi lepiej, odebrałam dziś Ovarin, zrobię badania hormonów i bierzemy się dalej za działanie, postanowiliśmy wrzucić trochę na luz - zobaczymy jak to wyjdzie :)
    Uzupełniam :* przykro mi :( luty nasz :) też zamawiam ovarin , ten żel, mace z selenem dla męża, testy owu i będziemy działać. Hormony też przebadam.

LISTA STARACZEK

Wysłany: 9 stycznia 2018, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMag wrote:
    A ja idiotka zrobiłam test mimo że temperatura mi jeszcze spadła... Wiem nienormalna jestem. Oczywiście negatyw.
    Czekam na @ .
    Następnym razem się uda :*

3jgx43r8qbfa8f9b.png
  • SMag Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 06:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelinaaaa wrote:
    Następnym razem się uda :*
    Dzięki :*
    A Ty kiedy ? Tempka pięknie poszła do góry !

LISTA STARACZEK

• Magda - mbc Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolcia27 wrote:

Oglądałam!
    Polecam jeszcze „13 reasons why” i „Manhunt: UNABOMBER” - zajebisty! Dziś po pracy wciągniemy ostatni odcinek :)

💙11.06.2019
    💙 05.08.2021

Wysłany: 9 stycznia 2018, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SMag wrote:
    Dzięki :*
    A Ty kiedy ? Tempka pięknie poszła do góry !
    Może jutro albo pojutrze :) zobacze jak temp będzie się zachowywać. A może wytrzymam do 12.01 tak jak się zapisałam :)

3jgx43r8qbfa8f9b.png
  • Chichibi Autorytet

Wysłany: 9 stycznia 2018, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) mozecie mnie wpisac na testowanie 20 stycznia? Jestem aktualnie 21dniu cyklu. Owulacja teortycznie mogla wystapic 6 stycznia. Dzis ide do gina na iwyzte kontrolną i poprosze go zeby sprawdzil czy doszlo do owulacji.. Tempka niby jest ale czy doszlo do peknięcia pecherzyka to nie wiem..

To moj 3 cykl staran o 2 malenstwo.

Milego dnia dziewczyny :*

1usamg7yobts6kpo.png

7v8r3e3kbjif8sqj.png
‹‹ 86 87 88 89 90 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ