STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
serena1989 wrote:Cześć dziewczyny! Witam się w 30 dc i 13dpo. Mam testować w środę (beta), ale coś mnie podkusiło i zrobiłam wczoraj sikańca i wyszła baaaardzo blada, ale druga kreska... coś ala cień cienia cienia. Zawiodłam się już raz na takiej kresce bo później i tak temp. spadła i dostałam @.
I teraz się zastanawiam: lecieć dziś na betę po pracy czy spokojnie czekać do jutra? Będę już wiedziałą czy temp. spadnie...? Czy ten 1 dzień zrobi jakąś różnicę ? Doradźcie
Ja bym nie wytrzymała.. ale jak dasz radę to się wstrzymaj wykres ładnie się prezentuje.
Ile ja bym dała żeby zobaczyć II kreski -
Almond wrote:SMag tule mocno i trzymam kciuki za nastepny miesiac!!
Dzięki za wsparcie ;* -
Patrzę sobie po moich poprzednich cyklach ciążowych i w ciąży z synkiem beta w 12dpo wyszła mi 53,41, a w ciąży, która zakończyła się poronieniem - też w 12 dpo - 29,8. Tak więc jak mamy dziś 13dpo to już powinno coś wyjść... Ale chyba jednak poczekam do jutra - punkt pobrań pracuje do 17:00 i nie wiem czy bym zdążyła (kończę pracę o 16:30). A tak to pojadę rano przed pracą (o 7:00). Chyba ten jeden dzień wytrzymam (choć nie wiem jak).
Majaaa GRATULACJE!!!!!! -
KAL wrote:Ja czekam przed gabinetem gina... Jeszcze jedna kobita przedemną
-
Dziewczyny: Maja i Serena! Cudowne wieści! Trzymam kciuki za piękną betę i przyrost
Mi też temperatura trochę spadła, było 37.4, 37.6 i teraz 37.4 znowu. Wiem, wiem, miałam nie mierzyć, ale trochę się wkręciłam w to, a już mi przeszły objawy infekcji. Poza tym dziś akurat dużo wcześniej wstałam. I chyba przez to, że teraz nieregularnie wstaje to chyba nie ma co mierzyć w nowym cyklu.
Zaobserwuję pewnie jak to do @ wygląda z ciekawości.
A na tą też czekam razem z Wami Kobietki! Luty zawojujemy, zobaczycie. Potem będziemy sobie relacjonować jak rosną nam brzuchy etc
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
nick nieaktualny
-
Ja poszłam na betę, bo do jutra bym pewnie nie wytrzymała. Boje się cieszyć, zobaczymy jaka beta.
W tym cyklu dodaliśmy serduszek, święta sprzyjały i mój urlop;) do tego Salfazin dla męża i ja Ovarin. Po zobaczeniu pozytywu na teście owulacyjnym ❤️ codziennie. Ale faktycznie to pierwszy cykl, kiedy tak dbałam, by żołnierzyki były non stop w środku:p No i świece robiłam Haha:pSMag lubi tę wiadomość
Naturalny Cud - 2015 rok ❤
Starania o rodzeństwo
Słabe nasienie
AMH 1,24
Kir AA
W planach in vitro - lipiec/sierpień 2021 - tylko dwie komórki, obie nie przetrwały doby.
Decyzja o AZ💚
Transfer 21 sierpnia: 5dpt 32hcg, 7dpt 92hcg, 9dpt 192hcg, 12 dpt 820hcg🍀
Wierzę, że będzie dobrze...
Każdy dzień przybliża nas do spełnienia marzenia. -
Majaaa wrote:Ja poszłam na betę, bo do jutra bym pewnie nie wytrzymała. Boje się cieszyć, zobaczymy jaka beta.
W tym cyklu dodaliśmy serduszek, święta sprzyjały i mój urlop;) do tego Salfazin dla męża i ja Ovarin. Po zobaczeniu pozytywu na teście owulacyjnym ❤️ codziennie. Ale faktycznie to pierwszy cykl, kiedy tak dbałam, by żołnierzyki były non stop w środku:p No i świece robiłam Haha:p
Majaaa lubi tę wiadomość
-
Sung wrote:Hania testuj!
Sung testowałam kilka dni temu, 3 dni temu, bie wizira. Nawet cienia, cienia nie. A potem weszłam w okres tych dni bez , więc jak @ nie przyjdzie do 11.01 to zatestuję. Bo 2 tyg przed 11.01 zaczęliśmy znowu działać
Ale zajść w ciążę przy 40-43 dniowym cyklu? Nie wiem czy jeżeli owulacja byla w 28 dc to dobrze, bo ktoś pisał na jakimś wątku, żeby lepiej z późnej owu nie zafasolkować.
Brzuch już mnie tak rwie Chyba @ będzie jednak pierwsza niż testsyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Hania jak mi sie zdazyla raz owulacja w 25dc to Gin uznal ze taki akurat cykl i ze nie ma w tym nic zlego ! A o fasolkach z dlugich cykli tez sie slyszy:-)!
_Hania lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
Almond ja już mam taki mętlik w głowie, ale dzięki za informacje. Będzie co będzie, wolę się nastawić na @, a jak nie przyjdzie jakimś cudem do 11.01 to zatestuję.
A tymczasem myślę, co tu zrobić na obiad po pracy, bo został z wczoraj ale za mało chyba. Chciałabym w końcu jeść zdrowo, ale mój mąż lubi kotleta, ziemniaki etc :p Coś wyczaruję może dziś zdrowszego, co mu posmakuje.
Może jakiś gulasz z kaszą? Tylko jak o 17 zacznę, to na wieczór chyba zjemy :p
Chociaż dostałam od tesiowej jakiś szybkowar, może w tym sie szybciej zrobi, jakieś doświadczenia?syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Hania a u mnie właśnie nie ma bólu brzucha i nawet piersi ledwo co czuje.. nie wiem gdzie ta moja @ ale mogłaby się już pojawić i spokój...
-
SMag powyżej 20go cyklu, już przestałam liczyć.
Kał przykro mi, nie trać nadziei na kolejne cykle22.06.2020 Luiza :*
XII 2018 poronienie zatrzymane; Łucja - 10tc [*]
Hashimoto od 2007
Starania od XII 2015
jajowody drożne, histeroskopia ok
Mąż - morfologia 6%
AMH 8,07; 3 x UIU
X 2018 elektrokauteryzacja jajnika, usunięcie ognisk endometriozy
mthfr hetero, kwas metylowany i wit prenatalne -
SMAg a w ktorym dniu po owulacji zrobiłaś ten test?
Dziewczyny, ja zaczynam wariować. Chyba siada mi na psychikę. Szyjkę sprawdziłam, znowu mega wysoko i ten śluz dziwny, ale taki ma kolor kremowy dziś, więc nie wiem, czy zaraz nie zmieni się w kawę z mlekiem.
Na piersiach zawsze miałam żyłki przed okresem ale to co mam teraz wygląda okropnie, jakbym miała papieową skórę, nawet na sutkach prześwitują mi żyłki.
A z drugiej strony ten ból brzucha, migrena, brak , pogorszone wyniki męża i niby cykl bezowulacyjny.
Oszaleję, chyba zrobię jutro ten test, żeby już wiedzieć Zaczynam świrować jak na początku starań.
Help!
syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ?