STYCZNIOWE TESTOWANIE 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
karmelówka wrote:Zrób sobie jutro na spokojnie betę, a jak masz już wizytę u lekarza załatwioną to porozmawiasz z nim i on Ci wszystko powie:)
Nic się nie denerwuj! ja też latam do toalety sprawdzać, czy czasem nie mam @
A betę robiłam wczoraj (28dc) i wyszła 222, jutro też powtarzam tak jak ty.
Trzymam za Ciebie kciuki, na pewno wszystko jest ok przy tak wysokim hcg :*Basia - wrzesień 2018
Gosia - maj 2024 -
Hania toż to widać jak byk!! I Ty czekasz na @? Gwarantuje Ci, że ona z pewnością nie przyjdzie przez conajmniej 9 miesięcy! Z pełną odpowiedzialnością gratuluję Ci już!
_Hania, mi88 lubią tę wiadomość
-
Minmin u Ciebie też się nie trzeba zbytnio doszukiwać także również gratuluję!
Ja jestem zdania, że te kreski nie biorą się z powietrza..
Jak bym Wam wystawiła test przyjaciółki to gwarantuje, że nie zobaczymy byście tam nic_Hania, Minmin lubią tę wiadomość
-
MiSia Dzięki! Jestem w szoku, że coś widzicie i dajecie nadzieje, ale te bóle brzucha, jak na @, aż mnie pachwiny bolą i lekko uda. Ale pojadę na bętę może jutro, bo jak dziewczyny piszecie, lepiej wiedzieć, że była to chociaż biochemiczna.
Zrobie od razu progesteron, a trzeba byc na prog na czczo? Bo dopiero badanie zrobię koło 10.00 a nie wiem czy wytrzymam bez jedzenia tyle :psyn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
_Hania wrote:MiSia Dzięki! Jestem w szoku, że coś widzicie i dajecie nadzieje, ale te bóle brzucha, jak na @, aż mnie pachwiny bolą i lekko uda. Ale pojadę na bętę może jutro, bo jak dziewczyny piszecie, lepiej wiedzieć, że była to chociaż biochemiczna.
Zrobie od razu progesteron, a trzeba byc na prog na czczo? Bo dopiero badanie zrobię koło 10.00 a nie wiem czy wytrzymam bez jedzenia tyle :p
Z tego co czytałam to niestety trzeba.4 cs - 29 marca II kreseczki
heterozygota 677CT i 1298AC oraz heterozygota w PAI - 1 4G
-
HAnia na 1szy rzut oka widac kreche, jak byk!!! I to jeszcze zrobione nie z porannego moczu wiec jutro rano bedzie II piekna krecha:-)! Nie czekaj na @, bo jesyem pewna ze sie jej nie doczekach:D super
Magda - mbc lubi tę wiadomość
7 cs o 2 dzidziusia - 12.03.2018 beta 265 14.03 beta 648 17.03 beta 1589 19.03 3587 dająca nadzieje
1cs z Lametta - cb 02.2018
2 cs z Lametta - Chyba się udało
-
SMag wrote:2000 j.m na dzień
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
Do mnie właśnie przyszła @
Niby się spodziewałam...ale po Tych waszych wszystkich testach i betach miałam nadzieję że mi też się jednak teraz uda, no ale niestety...
Popłacze sobie trochę i mi przejdzie.. trzeba teraz zacisnąć zęby na dwa dni bo już boli jak cholera !
Nawet się nie spodziewałam jeszcze te kilka miesięcy temu że tak to będę przeżywać. Mieliśmy się starać na spokojnie a tu w którymś momencie poczułam że już bym chciala być mamą i teraz cholernie mi smutno.. -
Doczytałam dziewczyny w obu przypadkach widzę kreski czekam na jutrzejsze potwierdzenie, ale po cichu gratuluje
_Hania, Minmin lubią tę wiadomość
30 lat Euthyrox 25,Mama aktiv premium,jodid
https://bellybestfriend.pl/pamiętnik/zielona-staraczka-pozniej-ciezarowka-przez-9-miesiecy,2959.html
beta 25.10/229, 27.10/488, 30.10/1615 -
nick nieaktualny
-
SMag współczuję Ale ja też się boję cieszyć przez te bóle na @, nie jest powiedziane, że jutro wyjdzie, że nie miałam się z czego cieszyć. Jestem z Tobą :*
Sung, nie odczułam, żebyś w jakikolwiek sposób mnie stalkowała :p ale jak się cud potwierdzi, to przyznam Ci rację
Dzięki wszystkim za wsparcie!syn 2019
____
03.2021 wpadka - biochem
06.2021 - starania czas start!
07.2021 - biochem
08.2021 - przerwa
11.2021 - ? -
Majaaa wrote:Ja poszłam na betę, bo do jutra bym pewnie nie wytrzymała. Boje się cieszyć, zobaczymy jaka beta.
W tym cyklu dodaliśmy serduszek, święta sprzyjały i mój urlop;) do tego Salfazin dla męża i ja Ovarin. Po zobaczeniu pozytywu na teście owulacyjnym ❤️ codziennie. Ale faktycznie to pierwszy cykl, kiedy tak dbałam, by żołnierzyki były non stop w środku:p No i świece robiłam Haha:pMajaaa lubi tę wiadomość
-
Gratulacje dziewczyny! Szczęśiwie się zaczął rok:)
Dziewczęta mam pytanie, ponieważ odebrałam wyniki LH robione w 10dc. Wynik 19.87 mIU/ml. Na wynikach wpisano normę dla fazy owulacyjnej 14-95.6 mIU/ml. Zdziwiła mnie ta norma, w internetach podają 2,3 - 21 mlU/ml. Czy spotkałyście się z takimi rozbieżnościami? Co sądzicie? Będę wdzięczna, bo wizytę w klinice mamy dopiero pod koniec stycznia.
Dodam, że następnego dnia test owulacyjny był pozytywny, ale tylko przez jeden dzień, a lekarz widział płyn na monitoringu.
3,5 roku starań. Niepłodność idiopatyczna.
4 x IUI
Podwyższone antyTG i prolaktyna. Wysokie NK z krwi: 29.5%. Mutacje PAI-1 4G homo,MTHFR_1298A-C i 677C-T hetero, zaniżone bialko s 60%. Kir BX - brak 3 najważniejszych kirow implantacyjnych.
Styczeń 2020 - ivf w Artvimed. Uzyskano 3 Blastocysty.
ET Blastki 5.1.1. (z wlewem z accofilu): 😞
28.02 - histeroskopia. Nie ma ecoli, nk maciczne w normie.
27.03 -FET Blastki 4.1.1.(atosiban+embrioglue)
7dpt beta 39.46 😄
9dpt beta 164
11dpt beta 484
14dpt beta 2566
24dpt - mamy Serduszko!
Czekamy na Córeczkę😄
09.12.2020 - nasza Miłość jest na świecie😍
"Nie bój się, tylko wierz." -
Gratulacje dziewczyny, na obu zdjęciach kreski
Hania, tam są naprawdę przecież dwie kreski! Mój test z czwartku wieczorem wyglądał tak samo, a w piątek rano już nie było wątpliwości
Dodam, że w niedzielę robiłam też test i kreska była wciąż jaśniejsza od testowej, a w poniedziałek rano beta 222.
Cukierkowa - trzymam kciuki za nas też i czekam na wieści od Ciebie jutro:*
SMeg - strasznie mi przykro Ale jak napisała koleżanka wyżej - oby na Walentynki:*
Cukierkowa lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny ;*;*
Trzymam za wszystkie kciuki :*
Hania ! Będzie dobrze, wierzę w to ! Nie mogę się doczekać Twojego jutrzejszego testu !
Mnie boli brzuch jak cholera już...aż mi niedobrze
Wezmę tabletkę, poczytam, jak zacznie działać to może usne..
Zamówiłam nowy termometr i moje pytanie :
Chyba najlepiej będzie poczekać aż przyjdzie i po @ zacząć mierzyć na dole już nowym ? Może na piątek przyjdzie paczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 9 stycznia 2018, 20:33
-
nick nieaktualny