Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja awaryjnie mogę się spóźnić, albo wyjść wcześniej, ale muszę odrobić albo wykorzystać godziny opieki.
Co do ciąży, ja szybko powiedziałam. Na wizycie"serduszkowej* poprosiłam o zaświadczenie i od razu zaniosłam do HRow. Jak się okazało, dobrze zrobiłam, bo w 10 tc zaczęła odklejać się kosmówką, trafiłam do szpitala i nie pozwolili mi już wrócić do pracy.Starania o drugie dziecko - 33cs/18cs po cb
16.09 beta 103
18.09 beta 238
22.09 beta 1361 -
Nona wrote:No życie. Ja 3,5 roku dopiero w tej firmie. Ale no robię swoją robotę, wychodzę tylko do przedszkola na jakieś jasełka o 14:00 itp.
Nona, Ignissa lubią tę wiadomość
-
Jak zaszłam w ciążę byłam chuda i długo nie było jej w ogóle widać,
powiedziałam dopiero ok 4,5 mca, na co mój szef, że I trymestr bywa ciężki, na co ja, że zaraz 5mcNona, motylek1909, Olympionica lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyKciuki za testy. Przykro mi z powodu malpiszonow, ale cieszę się, że macie nastawienie tak pozytywne💪💪
Motylek kciuki za Ciebie😊 czym się zajmujesz?
W ogóle w jakich zawodach pracujecie?😁
Ja się nie spozniam, serio nie nawidze sie spozniac. Nie lubie jak sie ktoś spóźnia, ale jestem wyrozumiala. Od kiedy mam dziecko na spotkania towarzyskie zawsze uprzedam ze mamy zegarki o 15 minut opoznione😳😁 ale do pracy never.
Wczoraj wreszcie pocwiczylam, myslalam ze sie poplacze z bolu mięśni...
Realizuje swój plan ❤ co 1-2 dni, wyczuwam owu jutro lub po jutrze. Może sie jakoś wstrzelimy😁kic83, motylek1909, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:Oczywiście obsuwa... Pewnie dotrę 10.30 do pracy. Spóźniacie się tak czasem? Mówiłam że będę później. Jestem kierownikiem działu. Niech myślą co chcą.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Kciuki za testy. Przykro mi z powodu malpiszonow, ale cieszę się, że macie nastawienie tak pozytywne💪💪
Motylek kciuki za Ciebie😊 czym się zajmujesz?
W ogóle w jakich zawodach pracujecie?😁
Ja się nie spozniam, serio nie nawidze sie spozniac. Nie lubie jak sie ktoś spóźnia, ale jestem wyrozumiala. Od kiedy mam dziecko na spotkania towarzyskie zawsze uprzedam ze mamy zegarki o 15 minut opoznione😳😁 ale do pracy never.
Wczoraj wreszcie pocwiczylam, myslalam ze sie poplacze z bolu mięśni...
Realizuje swój plan ❤ co 1-2 dni, wyczuwam owu jutro lub po jutrze. Może sie jakoś wstrzelimy😁Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj 14 dc, ovufriend wyznaczył owu na 9 dc co jest poronionym pomysłem 🤷♀️ ale pomierze tempke jeszcze parę dni to się pewnie przesunie...
U mnie ten cykl to chyba jeden z gorszych, nie dość że nie czuję bólu owulacyjnego a zawsze mega czuję, to z 💓 wyszła lipa, mimo że próbowaliśmy, to chyba psychicznie presja siadla . Więc nie mogę mieć żalu ani do siebie ani do mojego, to chyba nie jest nasz cykl po prostu 😉
Ja dzisiaj zaczęłam 2 tygodnie urlopu, bo jestem nauczycielem i uczniowie mają u mnie ferie 🙂
Postanowiłam przez ten czas zadbać bardzo o siebie :
1. Codziennie 1,5 l wody oprócz innych płynów
2. Trening na siłowni 4 razy w tygodniu
3. Ograniczyć słodkie do jednej małej przekąski do kawy dziennie
4. Codziennie robić sobie masaż antycellulitowy
5. Codziennie smarować cialo balsamem
6. Zadbać o pielęgnację skóry twarzy
7. Regularnie stosować wcierki do włosów i odżywkę
8. Przeczytać całą sage Maxa Czornyja "Grzech"
I na tym mam zamiar się skupić przez najbliższe dwa tygodnie 😉 dużo w trosce o swoje cialo i głowę 👍
Oprócz tego wiadomo, zakupy, obiad, pranie, prasowanie itd ale tego nie liczę 😂Nona, Nynka, Ignissa, motylek1909 lubią tę wiadomość
-
Nona wrote:Jest ok dziewczyny. Na prawym pecherzyk 16mm. Endo 8,3mm. Można podejrzeć za 2 dni.
Dziś 14dc
i git! działaj!Nona lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Lalia wrote:Hej dziewczyny, u mnie dzisiaj 14 dc, ovufriend wyznaczył owu na 9 dc co jest poronionym pomysłem 🤷♀️ ale pomierze tempke jeszcze parę dni to się pewnie przesunie...
U mnie ten cykl to chyba jeden z gorszych, nie dość że nie czuję bólu owulacyjnego a zawsze mega czuję, to z 💓 wyszła lipa, mimo że próbowaliśmy, to chyba psychicznie presja siadla . Więc nie mogę mieć żalu ani do siebie ani do mojego, to chyba nie jest nasz cykl po prostu 😉
Ja dzisiaj zaczęłam 2 tygodnie urlopu, bo jestem nauczycielem i uczniowie mają u mnie ferie 🙂
Postanowiłam przez ten czas zadbać bardzo o siebie :
1. Codziennie 1,5 l wody oprócz innych płynów
2. Trening na siłowni 4 razy w tygodniu
3. Ograniczyć słodkie do jednej małej przekąski do kawy dziennie
4. Codziennie robić sobie masaż antycellulitowy
5. Codziennie smarować cialo balsamem
6. Zadbać o pielęgnację skóry twarzy
7. Regularnie stosować wcierki do włosów i odżywkę
8. Przeczytać całą sage Maxa Czornyja "Grzech"
I na tym mam zamiar się skupić przez najbliższe dwa tygodnie 😉 dużo w trosce o swoje cialo i głowę 👍
Oprócz tego wiadomo, zakupy, obiad, pranie, prasowanie itd ale tego nie liczę 😂
no Lalia zacny plan Ci powiem, wytrwałości!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
Cześć dziewuszki przy poniedziałku. U mnie cała noc zarwana bo Malucha coś bolały stopy i nie mógł spać i się wiercil i kopal. Masakra...
Wstałam więc w nocy żeby dać mu syrop przeciw bólowy a tu qrwa nie ma bo albo mój super inteligentny mąż mu wypił albo starszy (ale obstawiam bardzo inteligentnego M). Nosz ja pierdziele mi w najgorszej migrenie nie przyszło do głowy żeby zabrać syrop dziecku i jeszcze do tego noc nie powiedzieć i tak się bidulek męczył cała noc a ja razem z nim.
Tule z powodów wrednych pawianów i białych testów. -
Nona wrote:Macica tylozgieta. Nie wiedziałam!
Nona to po sexie musisz na plecach leżeć 🤣🤣🤣
A tak poważnie to też miałam tyłozgięcie i w pierwszą ciążę i dwie kolejne zaszłam bez problemu a teraz po drugim poronieniu dowiedziałam się że mam macice w przodozgieciu 🤔 czy macica może się tak odchylac?
Mam jeszcze pytanie myślicie że moje chorubsko może mieć wpływ na osłabienie wrogości mojego organizmu? Zadziałać trochę jak immunosupresja?Nona lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Koteczka82 wrote:Nona to po sexie musisz na plecach leżeć 🤣🤣🤣
A tak poważnie to też miałam tyłozgięcie i w pierwszą ciążę i dwie kolejne zaszłam bez problemu a teraz po drugim poronieniu dowiedziałam się że mam macice w przodozgieciu 🤔 czy macica może się tak odchylac?
po porodzie z tylozgietej moze przejść w przodozgieta💙 11.2020
💗 11.2023 -
Nona, w 10 dc, a w 12 dc i 13dc też ale bez efektu końcowego 🤷♀️
Jak będzie z tego ciąża, to albo będzie niepokalane poczęcie albo ciąża z preejakulatu 👍
Może dzisiaj zrobimy jeszcze jedno podejście, bo jeśli miałam owu to możliwe że wczoraj bo dzisiaj mi tempka skoczyła to może jeszcze zaskoczy🤔
Jak nie, to trudno, przynajmniej teraz mój naprawdę się starał i próbował i widzę że jest mu z tym źle że nie do końca wszystko poszło tak jak chcieliśmy, będziemy próbować w kolejnym cyklu 😘