Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Mój mąż to trochę leniuszek, on by chciał aby nim się głównie zajmować 😒 musimy nad tym popracować, bo jak już się chłop przyłoży to jest zajebiscie 🤪 Ja tez mam wrażenie, że najczęściej szczyt śluzu mam rano, ale może to wynika z tego że po nocy spływa więcej? Ja ostatnio myślałam, ze u mnie jest kiepsko ze śluzem a gin w 10dc powiedział, że jest piękny, także to co na zewnątrz nie zawsze przekłada się na środę.
Ostatnie zdanie jest dla mnie światełkiem w moim tunelu - dosłownie i w przenośni! 🤣😁💚Anet.kaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Matko, żeby mi moc i libido na to pozwalały. Mojemu mężykowi zreszta też. Jak Wy to dziewczyny robicie, ja nie mam dzieci, a pod koniec dnia jestem tak zajechaną, że nie mam siły na tak częste amory 😕
u mnie libido na poziomie -200 po pierwszej ciąży, wierz mi nie chce nam się wolimy obejrzeć serial jak młoda pójdzie spać
łykamy w tym cyklu żeń-szeń, jestem ciekawa jak pójdzie
na plus w tym cyklu, że w płodne dni wyjeżdżamy do hotelu, więc jest szansa na bzykankoNona, Ignissa, Kitka_87 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNona wrote:ja z tych twardo stąpających- zrób sobie jutro rano prezent, nie dzis.
Tak właśnie miałam zrobić jutro z rana, bo sama będę😊
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Ahahaha ❤️ Jakby co to jeszcze pomocny jest olej z wiesiołka, ja łykam w tym cyklu, zobaczymy jak się sprawdzi.
Biorę wiesiołka już 4 cykl chyba 🤔 ale szału nie zrobił, chyba że ten śluz się skrywa we mnie 🤣 w tym cyklu dorzuciłam Dong Quai 😉 -
nick nieaktualny
-
Kitka_87 wrote:Biorę wiesiołka już 4 cykl chyba 🤔 ale szału nie zrobił, chyba że ten śluz się skrywa we mnie 🤣 w tym cyklu dorzuciłam Dong Quai 😉
Ja pierwszy cykl brałam teraz wiesiołka i pije dużo wody i płodnego miałam strasznie dużo ;o siedziałam kilka razy chyba po 5 minut bo nie mogłam się dobrze wytrzeć bo cały czas tego śluzu było od cholery.
Ale myślę, że więcej robi picie wody, ja pije dużo i ogólnie raczej dużo mam śluzu i chyba nigdy nie mam suchości zawsze wilgoć.Nona, Kitka_87 lubią tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
W ogóle jestem zapisana na 6.01 z testowaniem ale test zrobię raczej 1.01, miałam swoją pierwszą potwierdzoną owulację i to w 13dc, od 17dc biorę Duphaston przez 10dni więc 31.12 będzie ostatnim dniem brania go. 01.01 będzie mój 27dc i będzie 14dpo.
Nona, motylek1909, kkasia, Kitka_87 lubią tę wiadomość
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
zakochanaaw wrote:W ogóle jestem zapisana na 6.01 z testowaniem ale test zrobię raczej 1.01, miałam swoją pierwszą potwierdzoną owulację i to w 13dc, od 17dc biorę Duphaston przez 10dni więc 31.12 będzie ostatnim dniem brania go. 01.01 będzie mój 27dc i będzie 14dpo.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
zakochanaaw wrote:W ogóle jestem zapisana na 6.01 z testowaniem ale test zrobię raczej 1.01, miałam swoją pierwszą potwierdzoną owulację i to w 13dc, od 17dc biorę Duphaston przez 10dni więc 31.12 będzie ostatnim dniem brania go. 01.01 będzie mój 27dc i będzie 14dpo.
Nona Ty też 1 Stycznia będziesz testowac?Nona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNona wrote:WITAM SIE, NIE WIEM NA KIEDY SIE WPISAC, A STRZELE NOWOROCZNY TESCIK. prosze o wpisanie
W SKRÓCIE: GIN TWIERDZI ZE 13DC I BRAK PECHERZYKA TO BEZOWULACYJNY.
MOZLIWE ZE TAK JEST...
jaks ie nie uda to mój plan:
STYCZEN:
ODEBRAC WYNIKI POSIEW
MONITORING
powtórka MUCHA
dokupic SUPLE-, WIESIOLEK, PREGNA PLUS ubichinol, Wit e , MACA DLA MNIE NA LIBIDO
ZWIEKSZYC CZESTOTLIWOSC SERDUCH
TEST DNA NA TROMBOFILIEhttps://www.testdna.pl/trombofilia-wrodzona-badanie/?gclid=EAIaIQobChMI3Yqkvf--5gIVhMCyCh1UFwqUEAAYASAAEgImC_D_BwE
2-5dc:
ASPAT
ALAT
kreatynins
androstendion
DHEAS
SHBG
17-oh-progesteron
testosteron
prolaktyna
wit. D
wit. B12
homocysteina
APTT
ANA1
fibrynogen
bialko C
bialko S
krzywa cukrowa i insulinowa
LUTY:
SONO HSGNona lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Ja też...normalnie czekalabym dobteminu @ albo nawet dalej, ale święta, szykuje sie mala impreza ogólnie, na 99% bedzie biel najbielsza na swiecie...ale zawsze jest ten 1%
Tak właśnie miałam zrobić jutro z rana, bo sama będę😊Nynka lubi tę wiadomość