Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ooo a jednak OF nawet bez konta premium wyznacza też owulacje na podstawie wykresu temperatury xD jedynie teraz przy moim wykresie zwariował bo zaczęłam go oznaczać dopiero od 13 dc i wyznaczył mi po tych kilku tempkach owu na 15dc, a obstawiam ze raczej była bliżej 12 😂 także zrobiłam ovufriend trochę w konia 🙄😳
Ale w sumie to i tak fajnie ze moge prowadzić wykres a na jego podstawie wyznaczy mi owu bez konieczności wykopienia pakietu 😁 a te wszystkie opisy statystyk i punkty ciąży są mi kompletnie zbędne, tak samo niepelny dostęp do galerii wykresów też na plus bo nie kusi zeby to maniakalnie oglądać 😜 wystarcza mi szybki look na wasze wykresy 😉Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 21:44
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkasia wrote:
Haha, jaka motywacja😁 dzialaj💪
Twinsowa bardzo mi przykro.
A ja pytanie do madrzejszych, co oznacza wodnisty śluz? Przed owu po?
Ps mój mąż jakiś nie zdecydowany, mowie zeby uwazal bo plodne a ten nic, a dzisiaj sie pyta czy myslisz ze z wczoraj bedzie jakas dzidzia. Sama nie wiem czy sie smiac czy mu walnąć🤔
Mowi ze chce czekac robi co innego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 20:47
zakochanaaw, kkasia, Pszczolka36l lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Morwa wrote:Brakiem śluzu plodnego bym się aż tak nie martwiła. Większość ciąż u mnie wyszło ze sluzu który siedział gdzieś w środku a na wierzch nie wypływał. Testy owulacyjne magą jeszcze wyjść. Masz monitoring w tym cyklu ?
Właśnie próbowaliśmy sexow ale drugi dzień z rzędu mój nie doszedł... Jestem mega sucha w środku
Nie mam monitoringu i brałam po pół tabletki clo a nie całą właśnie przez to gin mi kazała bo nie miałam możliwości na monitoring ale w piątek urwe się z pracy w połowie i podjedziemy do gina żeby obejrzała co się w środku dzieję.
Starania od 01.2017 o pierwsze maleństwo...
Ona 24l. - Brak owulacji, io, tsh, mutacje MTHFR_677C>T i MTHFR_1298A>C i PAI-1 4G układy heterozygotyczne...
On 35l. - 04.19 teratozoospermia - 0%/10.19 - 3-4%/7.04 - 3%/10.06 - 0%, usg jąder i badania krwi - ok.
15.06. - laparoskopia, histeroskopia i hsg.
niedrożne obydwa jajowody - UDROŻNIONE
03.11 - hematolog
16.11 - klinika leczenia niepłodności
cykle stymulowane... bez efektów
04.01.21-decyzja o próbie inseminacji a później in vitro
21.01.21- beta 12,5
01.02- mamy pęcherzyk!
09.02 - mamy zarodek!
15.02- mamy serduszko!!
Nasz naturalny cud 🥰 -
motylek1909 wrote:Dziewczynki od urodzenia są gorsze 😂😂😂 nie no żartuje, kocham swoje 2 cory, ale dają bardziej popalić, niż jeden chłopak
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2020, 20:55
Nona, na_tka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNynka wrote:Haha, jaka motywacja😁 dzialaj💪
Twinsowa bardzo mi przykro.
A ja pytanie do madrzejszych, co oznacza wodnisty śluz? Przed owu po?
Ps mój mąż jakiś nie zdecydowany, mowie zeby uwazal bo plodne a ten nic, a dzisiaj sie pyta czy myslisz ze z wczoraj bedzie jakas dzidzia. Sama nie wiem czy sie smiac czy mu walnąć🤔
Mowi ze chce czekac robi co innego.Nynka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:No co ty ... ja tu już obrastam w piórka i mówię... kurde jak ją mam tak grzeczną córkę to przy tym co piszą, że chłopcy są jeszcze łatwiej w obsłudze... myślę sobie, ale zajebiscie będzie mieć syna.. będę leżeć i pachnieć 😂
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
zakochanaaw wrote:Właśnie próbowaliśmy sexow ale drugi dzień z rzędu mój nie doszedł... Jestem mega sucha w środku
Nie mam monitoringu i brałam po pół tabletki clo a nie całą właśnie przez to gin mi kazała bo nie miałam możliwości na monitoring ale w piątek urwe się z pracy w połowie i podjedziemy do gina żeby obejrzała co się w środku dzieję.zakochanaaw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tara wrote:Ata Gratulacje!
U mnie beta <0,2 więc czekam sobie na @
Reszta wyników fatalna... HOMA wynosi prawie 4, prolaktyna 27. Porażka na całej linii
👱♀️33 lat, 🤵38 lat
Starania od czerwca 2018
❌Problem męski azoospermia - zespół klinefeltera
📌1 IUI - lipiec 2021 - nieudane ☹️
📌2 IUI - październik nieudane ☹️
🧫 04.11 IN VITRO
🧫30. 11 punkcja-pobrano 18 cumulusow ✊✊ z czego 12 prawidłowych
🧫31.11 - mamy 5 zarodków
❄️ Jeden zarodek C.C.C.
🤢Grudzień - Stop Covid ☹️
⛄07.02 Transfer-Blastka 3CC 🙏
👶3dpt - prog 41
👶7dpt beta 38,2, prog 46,82
👶9dpt 120,7
👶11dpt - 409,5, prog 47,82
👶15dpt - 1592, prog 40,82
👶21dpt - 8735 - prog39,15
❤️04.03 (25dpt) mamy serduszko ❤️
*AMH 2,35
*TSH 2,97 - (Euthyrox) 1,56 (13.12)
*FSH 6,36
*Homocysteina 11,66 (28.10), 4,86 (13.12)
*Insulinooporość - Glucophage 500
Suplementy: kwas foliowy, witamina B12, ashawaganda, Magne B6, omega 3, preventic z wit D3, witamina C, koenzym Q10 -
motylek1909 wrote:A na co to?
Siemię lniane znakomicie działa na płodność, wpływa na jakość cykli miesiączkowych (lepsza jakość śluzu szyjkowego, regulacja ilości estrogenu i progesteronu).
Co ciekawa są takie badania, że przez kolejne trzy miesiące paniom podawano siemię. Okazało się, że po spożyciu nasion, we wszystkich cyklach pojawiła się owulacja (chociaż wcześniej pojawiały się również cykle bezowulacyjne). Zauważono również dłuższą fazę lutealną i większy stosunek progesteronu do estradiolu.Nona, motylek1909, Nynka, zakochanaaw, dmg11, Koteczka82, kkasia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Morwa wrote:Robiłaś tylko na czczo ? Krzywych nie robiłaś ?
motylek1909 wrote:Idziesz do gina niedługo?motylek1909 lubi tę wiadomość
IO, PCO
Starania od 11.2016 -
nick nieaktualny
-
Nona wrote:Dzięki kochana.
Wygrzebalam jeszxze taki wątek :
https://ovufriend.pl/forum/w-oczekiwaniu-na-owulacje/wyniki-estradiolu,11005.html
Może jest jakaś szansa. Powtórzę owulakaNona lubi tę wiadomość