Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
motylek1909 wrote:Wczoraj była moja mama z babcią, na urodziny mojego P. Miałam powiedzieć o zareczynach i wiecie, że stchorzylam?,😣😣😣
Trudno się mówi. Powiesz kiedy będziesz gotowa 😘 -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny jest już lutowy wątek?04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
A ja zachodzę w ciążę w takich samych miesiącach co moja mama. Córkę urodziłam po terminie, który miałam na Grudzień. Moja mama z moim najmłodszym bratem też miała termin na Grudzień a urodziła go w Styczniu. W innej ciąży miałam termin na czerwiec a taki termin miała mama ze mną , ale urodziła mnie po terminie (2 lipca). Miałam termin na marzec a z tego miesiąca jest moją siostra. Teraz muszę zajść i mieć termin na październik bo taki termin mama miała z moim drugim bratem 😂 nie mam wyjścia 😂
Nynka, Wik89, motylek1909, Ola_45, doomi03, Koteczka82, Migotka lubią tę wiadomość
-
Morwa wrote:A ja zachodzę w ciążę w takich samych miesiącach co moja mama. Córkę urodziłam po terminie, który miałam na Grudzień. Moja mama z moim najmłodszym bratem też miała termin na Grudzień a urodziła go w Styczniu. W innej ciąży miałam termin na czerwiec a taki termin miała mama ze mną , ale urodziła mnie po terminie (2 lipca). Miałam termin na marzec a z tego miesiąca jest moją siostra. Teraz muszę zajść i mieć termin na październik bo taki termin mama miała z moim drugim bratem 😂 nie mam wyjścia 😂
To u mnie będzie taka sama różnica między dziecmi jak u moich rodziców. Ja jestem najstarsza, potem 2 lata młodsza siostra i 5 lat po siostrze jeszcze brat śmieje się, że u mnie jest podobnie tylko na odwrót z płcią, synek mój starszy 6 latek, młodszy 4 latka i jak dzidzia by się pojawiła (może córka) to chłopcy będą mieli odpowiednio 7 i 5 lat 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMorwa wrote:Ale fajnie układa mi się cykl , świntuszyć będę jeszcze w roku świni (kalendarz chinski) a ewentualne wiecie gniazdka, implantacja będzie już w roku szczura 😂
A kiedy dokładnie kończy się rok chiński ?
Ja dzisiaj w końcu biorę mojego w obroty @odchodzi więc jeszcze może dzisiaj będzie swintuszenie jak nic nie wypadnie. Mam katar jak cholera ale ochotę większą
motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAta114 wrote:Może ktoś doradzi mi w jednym temacie ja ze swoim mamy konflikt jak mam grupę minus on plus i po ostatnim poronieniu w 17 tygodniu nie podano mi imunoglobiny czy teraz nic się nie stanie?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymotylek1909 wrote:Źle czytałam. Czemu Ci nie podano?
-
Biedronka89 wrote:A kiedy dokładnie kończy się rok chiński ?
Ja dzisiaj w końcu biorę mojego w obroty @odchodzi więc jeszcze może dzisiaj będzie swintuszenie jak nic nie wypadnie. Mam katar jak cholera ale ochotę większąmotylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny