Styczniowe testowanie, czyli szczęśliwy początek Nowego Roku :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, wiem że to paranoja, wiem, ale muszę zapytać.... jakie ma być wejście do pochwy po zaplodnieniu? U mnie tydzień po owu bylo mokro i miękko i w miarę otwarto, a dzisiaj prawie susza... I ciasno.... czy to okres się zbliża? O nie! 😭Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
08.2020 - poronienie zatrzymane
2-3 cs - ciąża biochemiczna
01.2021 -
AsiaKK wrote:Dziewczyny, wiem że to paranoja, wiem, ale muszę zapytać.... jakie ma być wejście do pochwy po zaplodnieniu? U mnie tydzień po owu bylo mokro i miękko i w miarę otwarto, a dzisiaj prawie susza... I ciasno.... czy to okres się zbliża? O nie! 😭
Tak naprawdę to u każdej będzie to inaczej wyglądało.. Chociaż ja w dwóch ciążach miałam mokro, pełno takiego kremowego, nie zbyt lepkiego śluzu.. Ale takie poczucie, że cały czas leci -
Ulaa wrote:Tak naprawdę to u każdej będzie to inaczej wyglądało.. Chociaż ja w dwóch ciążach miałam mokro, pełno takiego kremowego, nie zbyt lepkiego śluzu.. Ale takie poczucie, że cały czas leci
Właśnie miałam tak w pierwszej nieudanej ciąży też o ile dobrze pamiętam. Miałam mokro A potem taki gęsty sluz na koniec. Teraz coś tam jest Ale coraz mniej więc sprawa jasna.Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
01.2021 -
Cześć dziewczyny, moja głowa świruje 🤯
Śniło mi się, że zmierzylam rano temperaturę i skoczyła strasznie do góry, bardzo się ucieszyłam, a po chwili dostałam @ na całego ze skrzepami i w ogóle 😑
A dzisiaj, już po przebudzeniu, zmierzylam temp i spadła, nie na okres jeszcze, ale jest niższa niż w ciągu ostatnich dni. Nie sikałam rano, czekam do jutra.
A co do przeczuć, to czuję, że jednak nic z tego. Odczuwam ból pleców w odcinku lędźwiowym, a ból brzucha coraz bardziej przypomina ten miesiączkowy, cycki mnie bolą, ale chyba mniej niż w ostatnich dniach.
Wczoraj było bzykanko, więc jak @ ma przyjść, to przyjdzie dziś w nocy lub jutro, bo to ją mogło wywołać.
Zobaczymy, czekam dalej 😉 -
Lalia wrote:Cześć dziewczyny, moja głowa świruje 🤯
Śniło mi się, że zmierzylam rano temperaturę i skoczyła strasznie do góry, bardzo się ucieszyłam, a po chwili dostałam @ na całego ze skrzepami i w ogóle 😑
A dzisiaj, już po przebudzeniu, zmierzylam temp i spadła, nie na okres jeszcze, ale jest niższa niż w ciągu ostatnich dni. Nie sikałam rano, czekam do jutra.
A co do przeczuć, to czuję, że jednak nic z tego. Odczuwam ból pleców w odcinku lędźwiowym, a ból brzucha coraz bardziej przypomina ten miesiączkowy, cycki mnie bolą, ale chyba mniej niż w ostatnich dniach.
Wczoraj było bzykanko, więc jak @ ma przyjść, to przyjdzie dziś w nocy lub jutro, bo to ją mogło wywołać.
Zobaczymy, czekam dalej 😉
Oby nie przyszła...Starania od 06.2019
3cs - ciąża
10.2019 - puste jajo
Cykle 34-36 dni
5-6 cs - ciąża
01.2021 -
nick nieaktualnyHejka
Lalia - kciuki nadal zacisniete :*
Tonia - robiłaś tescik?
U mnie owulak jeszcze negatyw, także czekamy patrząc na kreche to pojutrze powinien być pozytyw
Jakie plany na dziś? U mnie deszczowo strasznie. Dziś chyba robię sobie rest Day od biegania, poćwiczę tylko wieczorkiem w domku. -
motylek1909 wrote:Hejka
Lalia - kciuki nadal zacisniete :*
Tonia - robiłaś tescik?
U mnie owulak jeszcze negatyw, także czekamy patrząc na kreche to pojutrze powinien być pozytyw
Jakie plany na dziś? U mnie deszczowo strasznie. Dziś chyba robię sobie rest Day od biegania, poćwiczę tylko wieczorkiem w domku.
Motylku dzień dobry to możliwe że już jutro zobaczysz uśmiechniętą buźkę 🙂motylek1909 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Cześć dziewczyny, moja głowa świruje 🤯
Zobaczymy, czekam dalej 😉
Lalia a ile zazwyczaj dni masz fazę lutealną? Tak jak teraz właśnie? Jestem bardzo ciekawa co jutro wysikaszCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Dobra, a macie jakieś sposoby na oderwanie myśli od ciąży? Ja czuję, że jestem wykończona, oczywiście bardzo chcę dziecka, ale jednocześnie zauważam, że wszystko zaczęło kręcić się wokół ciąży..
-
Lalia dzięki za przepis na gofry chyba dzisiaj wypróbuję 😉
Cały czas trzymam kciuki za ciebie 🤞🤞🤞
U mnie 23dc jeszcze 3 dni do testu nadal nie plamię tylko piersi trochę zaczęły boleć po bokach ale tylko przy dotyku. Już bym chciała wiedzieć...Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Ulaa wrote:Dobra, a macie jakieś sposoby na oderwanie myśli od ciąży? Ja czuję, że jestem wykończona, oczywiście bardzo chcę dziecka, ale jednocześnie zauważam, że wszystko zaczęło kręcić się wokół ciąży..
Proponuję sport, najlepszy na wszystkomotylek1909 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny a jak to jest, bo dziś kończy mi się premium i chyba nie będę kupować.. Czy mimo to będę mogła prowadzić wykres? Będzie mi wyznaczać owulację? I będziecie widzieć mój wykres? Czy jak to jest?
Edit: nie wiem jakim cudem mam abo premium do 26. 02 😂 nie wiem jak to się stało, bo nie kupowałam nowego pakietu... 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2020, 10:18
-
motylek1909 wrote:Dziewczyny a jak to jest, bo dziś kończy mi się premium i chyba nie będę kupować.. Czy mimo to będę mogła prowadzić wykres? Będzie mi wyznaczać owulację? I będziecie widzieć mój wykres? Czy jak to jest?
Edit: nie wiem jakim cudem mam abo premium do 26. 02 😂 nie wiem jak to się stało, bo nie kupowałam nowego pakietu... 🤔
A może dostałaś punkty za udostępnienie wykresu?
W wersji premium tak raczej nie jest.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Moje plany na dziś to nic nie robienie.
We wtorek w pracy mamy dzień babci i dziadka (opóźnione bo mieliśmy grupę jelitową co wszystkie dzieci złapalo). To dopiero odsapnę we w środę, czwartek.
Wczoraj byliśmy na basenie, i przydał mi się ten relaks.
W piątek wymacalam brzuszek bardzo dobrej koleżanki 😊 Musi się w końcu kiedyś udać 🤔
Dzisiaj mam 6dpo ale ze my mieliśmy ta abstynencje to na spokojnie podchodzę. Układam w głowie kolejny cykl. Czytam Wasze sposoby i myślę co zrobić u nas i jak 😂motylek1909 lubi tę wiadomość
04.01.2020 💔
14.03.20 1 IUI 😔
06.05 IUI 😔
29.03.21 usunięcie żylaków powrózka u M.
Biegnij przed siebie, uciekaj, zanim złapie Cię czas.Pewnie przed siebie idź nim zmęczenie da o sobie znać.Świat dla nikogo się nie zatrzyma,Zdradzi Cię nie raz.Biegnij przed siebie, kierunek trzymaj z wiatrem lub pod wiatr. -
nick nieaktualnyOficjalnie jestem nakrecona na to że sie udało....
Nie wiem czy moje wymysły, czy faktycznie coś na rzecsy jest...
Pmsu brak, brzucha gigantycznego brak, plecy nie bolą, brzuch bolal chwile rano dziś i tyle, cera czysciutka...
Do tego dopada mnie przeziebienie (dużo z Was pisalo, że jak sie udawalo to tez lapalyscue infekcje), plus estradiol i sugestie motylka....
Termin 🐵 za 3 dni...zobaczymy...
Niby myślę, że nie ten cykl ale obecnie jestem nakręcona jak za pierwszej ciąży....
Także będę pewnie tu Wam plakusiac jak jednak 🐵-menda przyjdzie.
Aktualnie szpital mam w domu, młody chory, mnie rozbiera, mąż wyjechal...chyba wzywam posilki w postaci babci....Lalia, Koteczka82 lubią tę wiadomość