Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Heyo ja już jak zwykle na nogach
Podróż już mnie bardziej męczy niż wcześniej a jednak ponad 3h w samochodzie spędziłam. Objawy ciąży ustały. Znaczy się są ale lżejsze.
Atyde ona jest taka brzydka że fuj😍 żeby co ci slicznotki nie uraczyc do zdjęć zakładaj czerwoną wstążkę😂
Anetka Hania to już kawał baby a do końca jeszcze dosyć daleko. Pięknie się uśmiechnęła. Uśmiech dziecka nawet na takim USG to coś czego nie da się opisać.
Adaska wiem co czujesz bo ja we wrześniu czułam że się uda bo czuwa nade mną tatuś który 17 września 2007 zmarł i ten wrzesień musiał być mój bo czułam jego obecność.
Reszta dziewczynek nie długo poczuje ten stan. Za to się modlę. -
Noo Klasia dajesz czasu z tym porannym wstawaniem 😜 co to znaczy ze objawy ciążowe ustały albo są mniejsze? matko, ja to oprócz tkliwych cycków raczej nic u siebie nie zauważam 😜
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 06:56
💙🧸&🧸💙 -
Adaska, to czego doświadczyłaś jest bardzo ale to bardzo piękne i tajemnicze. I nie zrozumie tego nikt bo to jest wręcz magiczna chwila. Dzięki temu jesteś spokojniejsza, masz dużo sił na dalszą walkę. Teraz, z takim nastawieniem uda się w mgnieniu oka ❤️🙏💙🧸&🧸💙
-
Atyde, ja widzę ze masz jeszcze jednego pomocnika do opieki nad Oliwką 😉 a ze imię zobowiązuje to ma piękna, oliwkowa cerę 😉
Pamietam ze pisałaś, ze jesteś z Kedzierzyna-Koźla. Jeśli mogę zapytać - w którym szpitalu rodziłaś? W Koźlu, Krapkowicach czy Strzelcach Opolskich?💙🧸&🧸💙 -
nick nieaktualnyHej kobietki !
Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa ❤
Mąż wczoraj uważnie obserwował płytkę
Niestety nie mógł zemna być- właściwie nie był na żadnym badaniu, ale to mnie nie martwi wiadomo praca i to akurat w takich godzinach to wszystko że nie może się akurat zwolnić. Najważniejsze dla mnie że mała jest zdrowa i ma się całkiem dobrze
Atyde Twoja córcia jest przepiękna 😍, jaka ona ma urodę! A jaka karnacje! ❤😊
Adaśka to co przeżyłaś to jedno z najpiękniejszych wydarzeń w Twoim życiu 😍. Bardzo Ci tego zazdroszczę. Wierzę mocno że szybko Ci się uda, może już Twoje maleństwo snuje sobie domek 😍😍 bardzo ale to bardzo podoba mi się Twoja wiara . O to mi chodziło. Z takim podejściem bardzo szybko będziesz w upragnionej ciąży i równie szybko przytulisz swoje maleństwo do swojej piersi 😍
-
listek🍃 wrote:Noo Klasia dajesz czasu z tym porannym wstawaniem 😜 co to znaczy ze objawy ciążowe ustały albo są mniejsze? matko, ja to oprócz tkliwych cycków raczej nic u siebie nie zauważam 😜
A cycki? Cycki też mniej bolą
Hmm a może to ja się już przyzwyczaiłam i dlatego mniej odczuwam? Kurczę już sama nie wiem
A ja wstaje z malzem bo jak rano go widzę tak o 19 potem. On zje wykapie się i spać. Korzystam z patrzenia na niego 😍😍😍Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 06:57
-
nick nieaktualnylistek🍃 wrote:Anetka, super mieć takie zdjęcia. Pomyślałam sobie - ale świnka z Ciebie tak dzieciaka podglądać jak sobie spokojnie w brzuszku śpi 😜 taki maluszek okruszek a ile szczęścia daje, prawda? 😉
Listku , mała i tak była bardzo uparta cały czas zakrywala buzie rączkami albo centralnie patrzala jakby na Nas 😳 dosłownie jedno oko było mocno widocznie- szczerze wyglądało to trochę dziwnie ale to usg - leżała jakby przodem do monitora i to oko jakby szeroko otwarte 🤭🤭🤭
Pani Doktor mówiła że modelka to ona zostać nie chce. Pamiętała nas z poprzedniego badania stwierdziła że bardzo spokojne dziecko będzie 😉
Ogladalabym ten film cały czas ❤😍
Ta uśmiechnięta buźka wprowadziła od wczoraj w moim serduszku tyle euforii że to jest nie do opisania 😁🤭🥰 -
Witajcie😊
Adaska piękne i tajemnicze przeżycie 💗
Atyde słodka Oliwka😍😍😍😍 piękny widok💗a jak ty się czujesz?
Klasia Listek byle się nie nasilily jak u Izki 🤔 ona to się dopiero meczy z tego co ostatnio pisala😣
Dzieci już w szkołach moje najmłodsze dalej w domu jeszcze znów problemy z moczem ma podwyższone leukocyty i bakterie nieliczne😕😕 no i jeszcze kaszel trochę został ale to już resztki z przeziębienia.
Ja cała noc miałam z głowy tempy ból krzyża nie wiedziałam jak się ułożyć ☹️😣☹️😣 teraz też ..
Pozdrawiam
34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Anetka32 wrote:Listku , mała i tak była bardzo uparta cały czas zakrywala buzie rączkami albo centralnie patrzala jakby na Nas 😳 dosłownie jedno oko było mocno widocznie- szczerze wyglądało to trochę dziwnie ale to usg - leżała jakby przodem do monitora i to oko jakby szeroko otwarte 🤭🤭🤭
Pani Doktor mówiła że modelka to ona zostać nie chce. Pamiętała nas z poprzedniego badania stwierdziła że bardzo spokojne dziecko będzie 😉
Ogladalabym ten film cały czas ❤😍
Ta uśmiechnięta buźka wprowadziła od wczoraj w moim serduszku tyle euforii że to jest nie do opisania 😁🤭🥰
Taaaak, to musi być cudowne uczucie ❤️ Plus to ze wszystko w porządku i można cieszyć się w pełni ciąża i nadchodzącym powitaniem z kruszyną! 😍💙🧸&🧸💙 -
Winter86 wrote:Witajcie😊
Klasia Listek byle się nie nasilily jak u Izki 🤔 ona to się dopiero meczy z tego co ostatnio pisala😣
Dzieci już w szkołach moje najmłodsze dalej w domu jeszcze znów problemy z moczem ma podwyższone leukocyty i bakterie nieliczne😕😕 no i jeszcze kaszel trochę został ale to już resztki z przeziębienia.
Ja cała noc miałam z głowy tempy ból krzyża nie wiedziałam jak się ułożyć ☹️😣☹️😣 teraz też ..
Pozdrawiam -
Tak wczesnie a ile z Was juz tu jest. W pracy nadtobie wpisy. Rano zrobilam test owulacyjny - kreska wyraznie ciemniejsza niz wczoraj, ale wciaz nie tak ciemna jak kontrolna.
Temperatura skoczyla do 36,75. Zdecydowanie nie jestem ksiazkowym przypadkiem...
Owulka chyba nadchodzi, tylko skad ta wyzsza temperatura. Te bardziej doswiadczone z Was, czy to sie zdarza, ze temperatura podnosi sie przed owulacja??
U gory wczorajszy, na dole dzisiejszy test
https://zapodaj.net/cffa52b27c145.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2019, 07:02
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Winter86 wrote:Witajcie😊
Pozdrawiam
Winter jesteś już przy końcu i cieeezko, kręgosłup dostaje niezłe po dupie ☹️ Ale już no już prawie! I będzie Ci lżej 😘💙🧸&🧸💙 -
A szyjka w 20 dc jaka powinna być czy nie ma reguły, w razie jakby zaskoczyło? Teraz mam takie dylematy doszukuje się bóg wie czego, zamiast przestać myślećWrzesień 2018-ciąża biochemiczna,
niedoczynność tarczycy-Letrox50
hiperprolaktynemia(dostinex) wyrownana-tsh-1,2,prolaktyna-11,
-badanie nasienia uległo poprawie(profertil)
-Hyfosy - 27grudnia 2019 drozne!
-Ureaplasma... - pokonana!!!!!
15.01.20-betahcg 247,56 🐻progesteron 39,70
17.01.20-beta 626,7
29.01.20-❣️😘
Walczę o cud:) -
Miska _a wrote:A szyjka w 20 dc jaka powinna być czy nie ma reguły, w razie jakby zaskoczyło? Teraz mam takie dylematy doszukuje się bóg wie czego, zamiast przestać myśleć
-
nick nieaktualnyMlodamezatka wrote:Tak wczesnie a ile z Was juz tu jest. W pracy nadtobie wpisy. Rano zrobilam test owulacyjny - kreska wyraznie ciemniejsza niz wczoraj, ale wciaz nie tak ciemna jak kontrolna.
Temperatura skoczyla do 36,75. Zdecydowanie nie jestem ksiazkowym przypadkiem...
Owulka chyba nadchodzi, tylko skad ta wyzsza temperatura. Te bardziej doswiadczone z Was, czy to sie zdarza, ze temperatura podnosi sie przed owulacja??
U gory wczorajszy, na dole dzisiejszy test
https://zapodaj.net/cffa52b27c145.jpg.html
Kochana siknij po południu:-)
Rano może wyjść zafalszowany wynik
Faktem jest że kreska ciemnieje
Doczekasz się tej owu! Zobaczysz 😘