Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ada no i spadku nie ma 😂
Weź te wszystkie testy w kosz i leć na bete będzie większa pewność a 30 zł to nie majątek (kg ciastek mniej kupisz🤣) -
Ania 89 wrote:Czy wasi faceci też wydzwaniają tak do swojej mamusi . Co drugi dzień jak w zegarku? No wkurwia mnie to masakrycznie. Tym bardziej że już nie jedno ta jego mamusia odjebala...
Jak mówię "zajrzymy do rodzicow" to On pyta "A po co?" 🙈Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
MisiaMonisia wrote:Mój nie wydzwania. Gdybym Mojego nie wyciągnęła sila Do rodziców to wcale by ich nie odwiedzał.
Jak mówię "zajrzymy do rodzicow" to On pyta "A po co?" 🙈 -
My kiedyś to z mojego ubaw mieliśmy. W ciągu gotowania jajek na twardo dzwonił do mamusi 10 razy. Ale to początki jak na stancje się wprowadziliśmy a ja byłam w szkole
-
nick nieaktualnyU mnie moj mąż nie dzwoni do swojej mamy - pracuje z nią. Nie dogaduja się
Często to ja go hamuje jak źle się do niej odzywa
Jednak mimo wszystko jest za matka strasznie - chce żeby resztę życia spędziła mile
Więc jeśli jedziemy na jakieś wakacje to zawsze jej proponuje wspólny wyjazd
Czy ona mnie irytuje? O tak bardzo! Wychowała ich sama - 6 dzieci ( mój mąż jest najstarszy) czasem mam wrażenie że czuje się głowa rodziny i też tak jest że jak się coś dzieje to ona dzwoni do niego
Więc często jest tak że ja się denerwuje on pilnuje i dba o to aby mamie węgla nie brakło, a miała to czy tamto - mimo że ona niekoniecznie tego chce
Czasem mąż ma rację czasem nie . Więc kiedy trzeba to się odezwę A kiedy nie trzeba robię tak ;.🤦♀️ czy tak 💁♀️
Oni często też się kłócą ale to z racji tej Ze mama jego już ma swoje lata ( 63 ) i jednak na za dużo sobie pozwala akurat tu mogę się teściową poszczycić bo mimo wieku ta kobieta ma i miała zawsze więcej werwy niż ja 😂
Tyle że. A to jest bardzo ważne- czasem jak nie skontroluje słów w moim kierunku co zdarza się że odbieram po swojemu mąż zawsze staje w mojej obronie i to jest na plus . Nie pozwala się wtrącać absolutnie. Kiedyś między nami było bardzo źle ja się wyprowadzilam wynajelam sobie mieszkanie żyłam zupełnie osobno . Mąż nie wiedział co z sobą począć (nabroil) jeździł do mamy rozmawiać i co ? Mama mówiła że mamy się rozwiesc. Bardzo tego nie lubial. To on jej mówił że ona jako matka powinna zrobić z NIM porządek i starać się aby rodzina była w komplecie A ona każdemu każde się rozwodzic ( jak coś złego się dzieje) . No i niestety nie jest obiektywna - jej dzieci są święte i najlepsze A synowe i zieciowie to czyste zło 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 06:56
-
Anetka wykres jest ok ale chyba mnie w ciula robi
Co do bety- może pójdę w tym tygodniu 🤔
Chociaż wole ciastka 😂
Co do mojej teściowej... ehh. Pozwolicie, że przemilczę 😁
Ja już w pracy. Ale jaki piękny wschód słońca mi towarzyszył w drodze to aż zdjęcie musiałam zrobić ♥️👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
nick nieaktualnyadaska wrote:Anetka wykres jest ok ale chyba mnie w ciula robi
Co do bety- może pójdę w tym tygodniu 🤔
Chociaż wole ciastka 😂
Co do mojej teściowej... ehh. Pozwolicie, że przemilczę 😁
Ja już w pracy. Ale jaki piękny wschód słońca mi towarzyszył w drodze to aż zdjęcie musiałam zrobić ♥️
W ciula to Cię robi Twoja dzidzia bo nie chce się ujawnic 😁😁😁
adaska lubi tę wiadomość
-
Anetka32 wrote:U mnie moj mąż nie dzwoni do swojej mamy - pracuje z nią. Nie dogaduja się
Często to ja go hamuje jak źle się do niej odzywa
Jednak mimo wszystko jest za matka strasznie - chce żeby resztę życia spędziła mile
Więc jeśli jedziemy na jakieś wakacje to zawsze jej proponuje wspólny wyjazd
Czy ona mnie irytuje? O tak bardzo! Wychowała ich sama - 6 dzieci ( mój mąż jest najstarszy) czasem mam wrażenie że czuje się głowa rodziny i też tak jest że jak się coś dzieje to ona dzwoni do niego
Więc często jest tak że ja się denerwuje on pilnuje i dba o to aby mamie węgla nie brakło, a miała to czy tamto - mimo że ona niekoniecznie tego chce
Czasem mąż ma rację czasem nie . Więc kiedy trzeba to się odezwę A kiedy nie trzeba robię tak ;.🤦♀️ czy tak 💁♀️
Oni często też się kłócą ale to z racji tej Ze mama jego już ma swoje lata ( 63 ) i jednak na za dużo sobie pozwala akurat tu mogę się teściową poszczycić bo mimo wieku ta kobieta ma i miała zawsze więcej werwy niż ja 😂
Tyle że. A to jest bardzo ważne- czasem jak nie skontroluje słów w moim kierunku co zdarza się że odbieram po swojemu mąż zawsze staje w mojej obronie i to jest na plus . Nie pozwala się wtrącać absolutnie. Kiedyś między nami było bardzo źle ja się wyprowadzilam wynajelam sobie mieszkanie żyłam zupełnie osobno . Mąż nie wiedział co z sobą począć (nabroil) jeździł do mamy rozmawiać i co ? Mama mówiła że mamy się rozwiesc. Bardzo tego nie lubial. To on jej mówił że ona jako matka powinna zrobić z NIM porządek i starać się aby rodzina była w komplecie A ona każdemu każde się rozwodzic ( jak coś złego się dzieje) . No i niestety nie jest obiektywna - jej dzieci są święte i najlepsze A synowe i zieciowie to czyste zło 😁 -
Anetka32 wrote:W ciula to Cię robi Twoja dzidzia bo nie chce się ujawnic 😁😁😁
-
Anetka32 wrote:W ciula to Cię robi Twoja dzidzia bo nie chce się ujawnic 😁😁😁👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Winter trzymam kciuki żeby wreszcie synek się do nas wybrał ✊🏻
Adaska trzymam kciuki i nie puszczam - musi coś z tego wyjść! ✊🏻
Listek, Ola gratuluje udanych wizyt ❤️ Cieszę sie ze z Wami i maleństwami wszystko dobrze!
Klasia rozumiem Cię doskonale - zęby potrafią dokuczyć, a już nie wspomnę jak to denerwujące jest w ciąży. Ja tez swoje z ósemka przeszłam - na szczescie odezwała się tylko raz - teraz mocno się pilnuje żeby jedzenie nie wchodziło i jest spokój Myśle ze Twoja dentystka podejmie najlepsza decyzje dla Ciebie i dzieciątka
Mężowie dzwoniący wkoło do mamy... znam ten problem choć nieco od innej strony. Mój gada z mama tylko jak jest w pracy (przy mnie do siebie nie dzwonią 🤔). Nieraz w rozmowie z teściowa wychodzi, ze jakiś temat sobie obgadali a mi nic nawet nie wspomniał. Ale i tak najbardziej wkurza mnie jak coś ustalimy miedzy soba, a on po rozmowie z mama potrafi mi zakomunikować ze zrobi inaczej 🤯. Na szczescie sytuacje są sporadyczne, bo ja strasznie nie lubię się kłócić. Poza tym nie wyobrażam sobie pokłócić sie z teściami - już bym do nich nie mogła jezdzic bo jak mi ktoś za skore mocno zalezie to ja nie umiem tak szybko i łatwo zapomnieć.
Dziewczyny dzisiaj mam wizytę u lekarza. Trzymajcie kciuki - tak się stresuje ze nie śpię od 5 rano ☹️adaska lubi tę wiadomość
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
nick nieaktualnyKlasia no to tak jak u Nas . Niewiem jak z opieką dziecka
Ale na chwilę obecną słyszę co mogę A czego nie co powinnam itd;-)
Nie mogę powiedzieć bo mimo że mnje to strasznie irytuje to jednak dziennie mąż coś od mamy przynosi A to mandarynki A to ciasteczko i tak każdego praktycznie dnia
No i podobnie mama dosłownie 3 minuty piechotą od siebie ma kolejnego syna
A mój musi jednak wsiąść w auto i jechać
Ja to wiem i czuje że mój mąż czuje się za nią odpowiedzialny i chce jej pomagać , a ja nie mogę mu tego zabronić
On też wie i też głośno mówi o tym że przecież koło niej mieszka drugi syn - on zdaje sobie z tego sprawę jednak mój A nie lubi się prosić
-
Wgl zapomniałam wam powiedzieć!
2 dni temu jak robiłam test, to miałam „syndrom wędrującej kreski” (sama to tak nazwałam 😂)
Robię test, jedna kreska jest, a druga sobie wędruje, wędruje i nie stanie cholera tam gdzie powinna tylko łączy się z ta kontrolna
Pokaże wam
EDIT
A po czasie- nic 😂😂😂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2019, 07:19
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyMasia zabilabym 🤦♀️
Mój raz mi zrobił numer- zarezerwowal wakacje z jak się okazało tydzień przed że mama nie chce jechać to je odwolal oooo jakie wojny były w domu !!!!!
Pojechał nie miał innego wyjścia przecież bym mu żyć nie dała 😁
Oczywiście kciuki za wizytę mocno zaciśnięte ✊✊✊ dziś usłyszysz " może Pani chodzić ale proszę mimo wszystko dużo odpoczywać nie forsowac się " 😊😊😊😊
Nera jak tam głowka:-)Masia2 lubi tę wiadomość
-
Adaska albo mam omamy albo na drugim zdjęciu na tym zielonym teście jakiś cień się wybija 🤔
Ale ja tym allegrowym testom nie bardzo ufam, bo już nieraz słyszałam ze pokazywały nawet bladziochy, a na innych testach nie było nic 🤷🏼♀️
Cholera skołowana jestem 🤣
1.11.2018👼🏻 6tc
10.12.2019 👧🏼 Alicja, 3530g 58cm
22.04.2021 👼🏻 10/6tc -
Anetka32 wrote:Masia zabilabym 🤦♀️
Mój raz mi zrobił numer- zarezerwowal wakacje z jak się okazało tydzień przed że mama nie chce jechać to je odwolal oooo jakie wojny były w domu !!!!!
Pojechał nie miał innego wyjścia przecież bym mu żyć nie dała 😁
Oczywiście kciuki za wizytę mocno zaciśnięte ✊✊✊ dziś usłyszysz " może Pani chodzić ale proszę mimo wszystko dużo odpoczywać nie forsowac się " 😊😊😊😊
Nera jak tam głowka:-)👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualny
-
Masia2 wrote:Adaska albo mam omamy albo na drugim zdjęciu na tym zielonym teście jakiś cień się wybija 🤔
Ale ja tym allegrowym testom nie bardzo ufam, bo już nieraz słyszałam ze pokazywały nawet bladziochy, a na innych testach nie było nic 🤷🏼♀️
Cholera skołowana jestem 🤣👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Anetka32 wrote:Adaśka czy ja mam Cię trzepnac ?
Nie wino ja !!
Przecież na pierwszym i na drugim zdjęciu test HCG pokazuje bladziocha! Kuzwa przyglądać się nie musiałam
Serio ? Serio ? Nic nie widzisz ?
Normalnie wyjdę z siebie !
Jutro test zrobię.
Ale tak siedzę w pracy i o tej becie myśle czy się nie wyrwać z pracy na chwile 🤔👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️