Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Dla mnie coś cudownegoMasia2 wrote:U mnie linea negra bardzo delikatna i tez pojawiła się jakoś niedawno, 2-3 tyg temu
ale jest cieniutka 😁
taki prawdziwy ciążowy brzuszek 😄❤
Masia2 lubi tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
Starania od : luty 2019 r.
16.10 - widoczny pęcherzyk ciążowy
5.11. USG . Jest ❤️🥰 (8t+0d)
12.12. I USG prenatalne - Dzidziuś zdrowy ❤️
Ryzyko wad genetycznych - niskie ❤️
30.01. II USG prenatalne

-
Bunia i ja również nie widzę drugiej kreski.
Nie wiem...Może tak bardzo pragniesz ciąży że doszukujesz sie objawow i kreski na sile?
Na tym forum (ale nie w tym watku) jest dziewczyna z Nickiem Monisia (coś tam)...Ona robi to samo. Zadaje milion pytań, zakłada różne wątki, wmawia sobie ciążę na sile..... Tylko po co to wszystko?
megson91 lubi tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
30.01. II USG prenatalne

-
Przewinela mi sie kilkukrotnie. Teraz juz jest w ciazy, wiec moze to jakiś sposobMisiaMonisia wrote:Bunia i ja również nie widzę drugiej kreski.
Nie wiem...Może tak bardzo pragniesz ciąży że doszukujesz sie objawow i kreski na sile?
Na tym forum (ale nie w tym watku) jest dziewczyna z Nickiem Monisia (coś tam)...Ona robi to samo. Zadaje milion pytań, zakłada różne wątki, wmawia sobie ciążę na sile..... Tylko po co to wszystko?
Inezkaa lubi tę wiadomość
Starania od marca 2018

-
Tylko czy na serio jest w ciąży? Czy wkręca wszystkim ?Goldlemon wrote:Przewinela mi sie kilkukrotnie. Teraz juz jest w ciazy, wiec moze to jakiś sposobNikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
30.01. II USG prenatalne

-
Widać słabo ale się tli w rzeczywistości jutro zrobię kolejny a we wtorek pójdę na betęMisiaMonisia wrote:Bunia i ja również nie widzę drugiej kreski.
Na tym forum (ale nie w tym watku) jest dziewczyna z Nickiem Monisia (coś tam)...Ona robi to samo. Zadaje milion pytań, zakłada różne wątki, wmawia sobie ciążę na sile..... Tylko po co to wszystko? -
Klasia wrote:No tak im szybciej tym lepiej ale wiesz co owu może być wcześniej więc nie przeocz
Zacznę mierzyć wcześniej tempke
Klasia lubi tę wiadomość
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
Bunia naprawdę ja tam nic nie widzę najlepiej zrób za 2 dni.... Trzymam kciuki34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Pisała na watku o usunieciu polipa ze zaszla w 2 cyklu po zabiegu. Była tez w watku o HGS gdzie przezywala bete, totalnie nie na tematMisiaMonisia wrote:Tylko czy na serio jest w ciąży? Czy wkręca wszystkim ?
Miala tez swoj jeden z 1000 watkow droznosc jajowodow. Pewnie juz sie tu nie pojawi, meczy fioletWiadomość wyedytowana przez autora: 3 listopada 2019, 16:51
Inezkaa, megson91, Nera lubią tę wiadomość
Starania od marca 2018

-
nick nieaktualny
-
Goldlemon wrote:Pisała na watku o usunieciu polipa ze zaszla w 2 cyklu po zabiegu. Była tez w watku o HGS gdzie przezywala bete, totalnie nie na temat
Miala tez swoj jeden z 1000 watkow droznosc jajowodow. Pewnie juz sie tu nie pojawi, meczy fiolet
Wchodizlam w niektóre tematy i naprawdę mowę odbiera...
Po co kogoś w bambuko robić pisać głupoty etc.
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Inezkaa wrote:Nie chce cie martwić ale jakoś w połowie października jeszcze przed twoja owulacja też pisałaś że się tli i poszłaś na betę...
Miałaś zaczekać do terminu @..
Tak czy siak życzę Ci żebyś w tej ciazy jednak była bo boli jak się spada z takiej wysokości....
Mówiłam już Ci że jak się przegina to się ma różne objawy i można różne rzeczy sobie wkręcić i sorry ale nie wierzę że przez przypadek wkleilas pierw owulacyjny bo chyba widziałaś że cykasz z wyraźna kreska a widzisz jaki jest ten ciążowy.. moze i bym uwierzyła w te zakrecenie ale on był tak pstrykniety nawet żeby nie było widać że to zielony facell dziewczyny mają tu ogromne serduchu ale ja należę do osób które jak raz się puści w trąbe to potem nie łatwo nabrać.. Trudno taka jestem i takie moje zdanie.
PS. Ja naprawdę nie jestem złośliwa patrzyłam ten test pod każdym kątem i nic nie widać.
Zaczekaj z tym testowaniem do terminu tak jak obiecałas że Zrobisz i nie fiksuj już tak
Prawdę piszesz! 💪
34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Dlatego nigdy nie udzielalam sie na forum, mam za malo cierpliwosci i ostry język. A niektóre mysla, ze jak sie im potwierdzi online ciaze to naprawde w niej beda.Winter86 wrote:Wchodizlam w niektóre tematy i naprawdę mowę odbiera...
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tak samo nie rozumiem jak pojawia sie ktos nowy wlanie tego typu z pytaniami"czemu nie zachodze w ciaze, lekarz mówi ze wszystko jest ok" a potem jak chce sie pomoc, to okazuje sie ze z badan była cytologia i morfologia np.
Inezkaa, MisiaMonisia, Winter86, megson91, Nera lubią tę wiadomość
Starania od marca 2018

-
Też nie wiem po co. To tak jak ja bym Wam teraz wkręciła że jestem w ciąży... po co niby? Co by mi to dało?Winter86 wrote:Wchodizlam w niektóre tematy i naprawdę mowę odbiera...
🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Bede to sie pochwale, owszem....
nie jestem - walcze dalej!
Winter86, megson91, listek🍃 lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
30.01. II USG prenatalne

-
Ale jak ktoś nie wie co to jest np owulacja itp to o czym my tu mówimy? I jeszcze nie da sobie nic wytłumaczyć tylko łapie fochy.Goldlemon wrote:Dlatego nigdy nie udzielalam sie na forum, mam za malo cierpliwosci i ostry język. A niektóre mysla, ze jak sie im potwierdzi online ciaze to naprawde w niej beda.
Tak samo nie rozumiem jak pojawia sie ktos nowy wlanie tego typu z pytaniami"czemu nie zachodze w ciaze, lekarz mówi ze wszystko jest ok" a potem jak chce sie pomoc, to okazuje sie ze z badan była cytologia i morfologia np.
Inezkaa, Winter86, megson91, listek🍃 lubią tę wiadomość
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
💊 Euthyrox N100
💊 Metocard
30.01. II USG prenatalne

-
nick nieaktualny
-
MisiaMonisia wrote:Też nie wiem po co. To tak jak ja bym Wam teraz wkręciła że jestem w ciąży... po co niby? Co by mi to dało?
Bede to sie pochwale, owszem....
nie jestem - walcze dalej!
Kochana i czekamy właśnie na takie wiadomości od Ciebie🤗🤗🤗🤗🤗
Trzymamy mocno kciuki✊✊✊✊
MisiaMonisia, Inezkaa lubią tę wiadomość
34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
😂😂Inezkaa wrote:Znalazłam laske, pełno wątków ale najlepszy o nazwie 'pytanie bardzo ważne' 🙈🙈
34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙