Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:U mnie właśnie @ przyszła. Jak w zegarku małpa jedna, 4 tyg temu była około 10 i dziś to samo
Na kiedy przypada testowanie?👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
adaska wrote:Tak Aniu. Kolejny...
myśle teraz ze będąc u lekarza będę w 18dc. Owulacje jedynie mi potwierdzi (może) ale głównie chciałabym mu powiedzieć o tej długiej fl
No i może coś będzie myślał na nowy cykl
wiec jeszcze w normie
trzymam za was wszystkie mega kciuki !!Anetka32 lubi tę wiadomość
-
Ania 89 wrote:Goldlemon a co u Ciebie? Adaska najważniejsze że nic się poważnego nie stało:) no i że @ przyszła też dobrze:) i też zaczynasz cykl stymulowany?Starania od marca 2018
-
Baby a Ty kiedy teraz wizyta? U mnie pewnie nic z tego bo nawet piersi mnie nie bolą a chociaż powinny zacząć boleć. Oprócz brzucha nic mi nie dokucza. Dziś 7 dmy dzień od podania zastrzyku a na teście ciągle widać błędnie druga kreskę. Także ten ... Dopóki całkiem nie zniknie nie mam po co testować. Już jest delikatna więc oby jutro był negatyw
-
Ania 89 wrote:Goldlemon może kolejny cykl z zastrzykiem to będzie strzał w 10 tke. Ale czasami sama się zastanawiam jak to inne dziewczyny robią. U mnie już o ile dobrze liczę to 18 sty cykl starań.... Po ilu dniach test wyszedł negatywny od zastrzyku?
Bialy wyszedl po 9 dniach od zastrzykuStarania od marca 2018
-
babydust1 wrote:jezeli w 17dpo dostalas @ to znaczy ze twoja fl trwa 16 dni bo 17dzien liczy sie juz jako 1 dzien kolejnego cyklu
wiec jeszcze w normie
trzymam za was wszystkie mega kciuki !!
Tylko w poprzednim cyklu była dłuższa. Tak czy siak warto poinformować o tym lekarza bo sam kazał zwrócić na to uwagę i powiedzieć mu jakby cykle się wydłużały czy coś.
A ty jak się czujesz kochana?👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyHej
Adaśka popieram Babydust. 16 dni fl to ja bym to zostawiła tak jak jest
Dziewczyny A może patrzcie na to inaczej ? Skoro im się Wkoncu udaje to i Wam się uda ?
Trzeba wierzyć!!
Babydust jak samopoczucie?
Megson?
Masia co u Was jak malutka ? Już lepiej ?
U mnie już od wczoraj " zaczal chodzić brzuch " - ruchy są rzadsze ale zdecydowanie mocniejsze. Takie rozciąganie ( czasem bolesne) kopniakow mniej za to rozciagania wyginania coraz więcej
Po brzuszku widać falowanie - nie tak mocne ale zauważalne gołym okiem
Aniu kciuki trzymam! ✊✊✊✊✊✊✊megson91 lubi tę wiadomość
-
Ania 89 wrote:Goldlemon może kolejny cykl z zastrzykiem to będzie strzał w 10 tke. Ale czasami sama się zastanawiam jak to inne dziewczyny robią. U mnie już o ile dobrze liczę to 18 sty cykl starań.... Po ilu dniach test wyszedł negatywny od zastrzyku?
Ania ja po Pregnylu - 8 dpo robiłam betę i była 2,58 a potem rosła. Także tego 😉megson91 lubi tę wiadomość
💙🧸&🧸💙 -
Aneta, moze i sie im udaje ale widze ze to sa nawet 1cs u niektórych, wiec nie musiały sie starać za bardzo. Jak np Bunia, pamiętacie? Narobiła szumu z beta przed owulacja, zaszla, namieszala i zniknela
ŁAsica lubi tę wiadomość
Starania od marca 2018
-
adaska wrote:Cześć dziewczyny.
Witam w pierwszym dniu cyklu (w 17dpo dostałam okresu 🤦🏻♀️)
Dzień zaczęłam strasznie. Miałam mały wypadek samochodowy. Mi nic się nie stało. Ucierpiała jedynie moja piękna felga i opona 😭 zatrzymałam się na wysokim krawężniku za którym był 3 metrowy rów ..
Mam nadzieje, ze u was będzie lepiej!
Całe szczęście, że nic Ci nie jest 😘
Ja tak bardzo nie lubię takich akcji samochodowych...
Mam fobie po wypadku, który miał miejsce 9 lat temu. Jechaliśmy zabrać papiery ma studia z Białegostoku do Lublina i na obwodnicy Kocka wyskoczyło nam pod koła stado dzików, a z naprzeciwka jechały na czołówkę z nami 2 tiry... Mam gęsia skórkę jak to piszę. Najgorsza rzecz na świecie dla mnie to dźwięk zgniatanie karoserii samochodowej...
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Anet.kaa wrote:Łoooo, podeszłaś do tego zadaniowo a czy to były tez suplementy polecane przez lekarza? Czy niepokalanej nie rozreguluje mi cyklu? Mam co 28dni, kiedyś gdzieś czytam że komuś rozregulował. Z drugiej strony widzę że pomaga na PMS, mój ból piersi po owulacji do @ jest nie do wytrzymania, a wkurw jaki mną miota doprowadza mnie i męża do szaleństwa więc chyba spróbuje.
Niepokalanek i Ovarin dostałam w zaleceniach od endokrynologa😊 na kolejnej wizycie przyznałam się do brania l-argininy i koenzymu q10, powiedział, że mogę sobie je brać ale on nie widzi większego sensu 😜 mace natomiast rekomendował do spożywania nawet 6g na dobę 😁 a odnośnie rozregulowania cykli, to ciężko powiedzieć, bo byłam na cyklach stymulowanych Clostylbegytem 2-6dc 1x1, natomiast po owulce brałam przez 10 dni duphaston na wywołanie @ lub podtrzymanie. No i bromelainę na zagnieżdżenie również polecam ☺️06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Dzień dobry
Ania trzymam kciuki za Ciebie!!!
Jakaś ta końcówka roku taka dolująca, może jak nadejdzie nowy to nadzieja i pozytywną energia powróci..
Mam pytanko.. Do 6dc miałam krwawienie a w 10dc endo miało 13mm i na prawym jajniku BTW wycinalam torbiel z niego w listopadzie, pęcherzyk 24mm.. Wydaje mi się to trochę dziwne..ale w tej determinacji starałam się w cyklu od razu po histero skoro był taki pęcherzyk..niby trzeba odczekać ale kurcze jestem gotowa nawet na chwilę ujrzeć te 2 kreski.. Obled😵33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
megson91 wrote:Całe szczęście, że nic Ci nie jest 😘
Ja tak bardzo nie lubię takich akcji samochodowych...
Mam fobie po wypadku, który miał miejsce 9 lat temu. Jechaliśmy zabrać papiery ma studia z Białegostoku do Lublina i na obwodnicy Kocka wyskoczyło nam pod koła stado dzików, a z naprzeciwka jechały na czołówkę z nami 2 tiry... Mam gęsia skórkę jak to piszę. Najgorsza rzecz na świecie dla mnie to dźwięk zgniatanie karoserii samochodowej...👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Anetka32 wrote:Hej
Adaśka popieram Babydust. 16 dni fl to ja bym to zostawiła tak jak jest
Dziewczyny A może patrzcie na to inaczej ? Skoro im się Wkoncu udaje to i Wam się uda ?
Trzeba wierzyć!!
Babydust jak samopoczucie?
Megson?
Masia co u Was jak malutka ? Już lepiej ?
U mnie już od wczoraj " zaczal chodzić brzuch " - ruchy są rzadsze ale zdecydowanie mocniejsze. Takie rozciąganie ( czasem bolesne) kopniakow mniej za to rozciagania wyginania coraz więcej
Po brzuszku widać falowanie - nie tak mocne ale zauważalne gołym okiem
Aniu kciuki trzymam! ✊✊✊✊✊✊✊
Ale fajowo z tym brzusiem Twoim Anetko ❤️
Ja siedzę na zdalnej z Małżem, właśnie odpoczywam sobie po śniadanku. Później czeka mnie jeszcze ozdabianie pierniczków i pakowanie prezentów dla rodzinki 💜 przyszła mi właśnie przesyłka od mamy ginekolog 💜 żeby nie zapeszyć, ale kupiłam sobie jako prezent pod choinkę segregator „jestem w ciąży”, korzysta może któraś z Was z niego? ☺️
Ogólnie, to obudziłam się dzisiaj z jakimś atakiem paniki. Wczoraj wieczorem nie miałam już totalnie mdłości. Dzisiaj od rana dalej ich nie mam. Chyba pojadę jutro na betę znowu. Kurczę dziewczyny... tak bardzo się boje, że stracę małego sezamka albo, że przestanie się rozwijać... Codziennie będę się już budziła z takim strachem?06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Ania 89 wrote:Baby a Ty kiedy teraz wizyta? U mnie pewnie nic z tego bo nawet piersi mnie nie bolą a chociaż powinny zacząć boleć. Oprócz brzucha nic mi nie dokucza. Dziś 7 dmy dzień od podania zastrzyku a na teście ciągle widać błędnie druga kreskę. Także ten ... Dopóki całkiem nie zniknie nie mam po co testować. Już jest delikatna więc oby jutro był negatyw
a cycki do tej pory mnie nie bola to nie jest wyznacznik -
megson91 wrote:Ale fajowo z tym brzusiem Twoim Anetko ❤️
Ja siedzę na zdalnej z Małżem, właśnie odpoczywam sobie po śniadanku. Później czeka mnie jeszcze ozdabianie pierniczków i pakowanie prezentów dla rodzinki 💜 przyszła mi właśnie przesyłka od mamy ginekolog 💜 żeby nie zapeszyć, ale kupiłam sobie jako prezent pod choinkę segregator „jestem w ciąży”, korzysta może któraś z Was z niego? ☺️
Ogólnie, to obudziłam się dzisiaj z jakimś atakiem paniki. Wczoraj wieczorem nie miałam już totalnie mdłości. Dzisiaj od rana dalej ich nie mam. Chyba pojadę jutro na betę znowu. Kurczę dziewczyny... tak bardzo się boje, że stracę małego sezamka albo, że przestanie się rozwijać... Codziennie będę się już budziła z takim strachem?
ale schizy sa i beda musisz sie nayczuc z tym zyc albo z tym walczyc
nie spotkalo cie nic zlego , wszystko u ciebie prawidlowe beta pieknie rosnie nie masz podstaw zeby sie martwic ze cos pojdzie nie tak
ja w 1 ciazy wogole nie bralam pod uwage ze sie nie uda serio nawet przez chwile ... mimo ze lezalam 7 tyg plackiem z wielkim krwiakiem nawet wigilie na lezaco spedzilam
sprobuj takie podejscie
ciaza z synem byla tuz po wczesnym poronieniu wiec schizowalam strasznie ale za to koljena z najmlodsza tez byla taka ze wogole nie bralam pod uwage ze cos zlego sie stanie ... wszedzie slyszlaam slowa NIE LEKAJCIE SIE w 7 tyg po serduszku juz powiedzialam dzieciom ze beda mieli rodzenstwo i na luzie ja przeszlam maksymalnym
tylko teraz znowu schizuje ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 11:32
-
Goldlemon wrote:Adaska, jak czytalam watek o clo (wiem ze masz lamette) to wiele dziewczyn w stopkach ma zaznaczone, ze zaszlo po odstawieniu stymulacji w naturalnym cyklu, nie myslalals zeby zrobić przerwe?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 grudnia 2019, 11:34
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️