Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny zrobiłam dzisiaj z ciekawości test ciążowy, poniżej podaje zdjęcie wszystkich moich testów od początku
https://zapodaj.net/5dc71b09b14aa.jpg.html
Mam lekko beżowe plemienia, od wczoraj zaczęłam brać duphaston 3 razy dziennie, myślicie ze jest jakaś nadzieja?
W Poniedziałek na 15:30 jestem umówiona do nowej ginekologa i rano na betę Ale tak siedzi mi to cały czas w głowie i się zastanawiam czy jest jakaś szansaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 grudnia 2019, 13:13
-
adaska wrote:Ja jadę w poniedziałek
obcinam i maluje włosy 😁
Ostatni raz malowałam je 5/6 lat temu. A zachciało mi się troszkę ciemniejszych.
Ja uderzam w blond, żeby się odmłodzić 🙈😂06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualnyZosia12345 wrote:Dziewczyny zrobiłam dzisiaj z ciekawości test ciążowy, poniżej podaje zdjęcie wszystkich moich testów od początku
https://zapodaj.net/5dc71b09b14aa.jpg.html
Mam lekko beżowe plemienia, od wczoraj zaczęłam brać duphaston 3 razy dziennie, myślicie ze jest jakaś nadzieja?
W Poniedziałek na 15:30 jestem umówiona do nowej ginekologa i rano na betę Ale tak siedzi mi to cały czas w głowie i się zastanawiam czy jest jakaś szansa
Na test nie patrz. Nie nakręcaj się- To jest ważne. Wiaodmo ze spadajaca beta to nic dobrego ale też nie musi to być wyrok ...
Jeśli faktycznie wogole ona spada ...
Jak na test 14dpo to i tak ładna kreska- choć nie ukrywam że jasniejsza od poprzedniej . Tyle że jak to już ktoś tu pisał testy się utleniaja jak wyschnie może się okazać jeszcze bledsza lub bardziej wyraźna. Ja bym na testy nie patrzala - one na samym początku wprowadziły mnie w ogromny stres i mimo rosnącej bety kreska lubila pokazać się jasniejsza
Najważniejsze jest beta . Rano oddasz przed wizytą będziesz już wiedzieć. Pamiętaj jedno, jeśli to naprawdę cb to nie masz na to żadnego wpływu- Żadnego! Bierzesz leki jak należy i napewno nie będziesz miała sobie nic do zarzucenia jak gdybyś np postapila tak jak poprzedni lekarz kazał. Chciałoby się powiedzieć będzie dobrze myśl tylko pozytywnie- w tej sytuacji mimo wszystko trzeba powiedzieć myśl trzeźwo! Bo tak naprawdę różnie może być
Wspieram mocno ! ❤❤ plamilam krwawilam beta spadła A mimo to ciąża się utrzymała- więc jakaś nadzieja jest - czego Tobie życzę z całego serca -
nick nieaktualnyAnetka32 wrote:Na test nie patrz. Nie nakręcaj się- To jest ważne. Wiaodmo ze spadajaca beta to nic dobrego ale też nie musi to być wyrok ...
Jeśli faktycznie wogole ona spada ...
Jak na test 14dpo to i tak ładna kreska- choć nie ukrywam że jasniejsza od poprzedniej . Tyle że jak to już ktoś tu pisał testy się utleniaja jak wyschnie może się okazać jeszcze bledsza lub bardziej wyraźna. Ja bym na testy nie patrzala - one na samym początku wprowadziły mnie w ogromny stres i mimo rosnącej bety kreska lubila pokazać się jasniejsza
Najważniejsze jest beta . Rano oddasz przed wizytą będziesz już wiedzieć. Pamiętaj jedno, jeśli to naprawdę cb to nie masz na to żadnego wpływu- Żadnego! Bierzesz leki jak należy i napewno nie będziesz miała sobie nic do zarzucenia jak gdybyś np postapila tak jak poprzedni lekarz kazał. Chciałoby się powiedzieć będzie dobrze myśl tylko pozytywnie- w tej sytuacji mimo wszystko trzeba powiedzieć myśl trzeźwo! Bo tak naprawdę różnie może być
Wspieram mocno ! ❤❤ plamilam krwawilam beta spadła A mimo to ciąża się utrzymała- więc jakaś nadzieja jest - czego Tobie życzę z całego serca -
Monisia o kurcze naprawdę taki mały był.. Przywrocilas mi nadzieję 😍 mialam podejrzenie dwóch ale znaleźli tylko jeden i inne zmiany hyperechogeniczne.. Może to tak jak Ty miałaś? Że się nie oczyszczalas do końca? Na jakiej podstawie Ci to stwierdzili? Ja mam w wypisie : wycięcie drobnego polipa endometrialnego, Diagnostyczna frakcjonowana abrazja kanału szyjki macicy oraz jamy macicy. Miałaś takie badanie?33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
nick nieaktualny
-
Tysia150, Ola👄, listek🍃, Mlodamezatka, adaska, Nera, Anetka32, Neeyenne lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Wow Megson czadowe😍
megson91 lubi tę wiadomość
33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1 -
Oj powiem wam że nie myślałam że ten mój też tak przeżywa że się nie udaje:( a miałam zrobić mu w prezencie jaki dostanie dodatkowo taki testowy prezent. No cóż końcem stycznia ma urodziny może wtedy się uda:)
-
Megeson super 😍😍😍
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Dziewczyny czy branie largininy, macy lub mniszka lekarskiego może wpłynąć jakos na okres? Bo np donga można brać dopiero po okresie i wszelkich plamieniach 🤔 a ja dzisiaj nadal plamie.👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Kurcze u mnie drugi dzień z rzędu test owu pozytywny. Dlaczego? Hmm może jakieś zaburzenie hormonalne ?
-
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Kurcze u mnie drugi dzień z rzędu test owu pozytywny. Dlaczego? Hmm może jakieś zaburzenie hormonalne ?
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Kurcze u mnie drugi dzień z rzędu test owu pozytywny. Dlaczego? Hmm może jakieś zaburzenie hormonalne ?
Aniu miałam Cię pytać, kiedy tzn w którym dniu brałaś zastrzyk ? Pytam bo 14 dni od wzięcia zastrzyku minęło A Ty pisałaś że jeszcze 4 dni do okresu ?
Megson super włosy! Ja często kiedyś sobie takie robiłam 😁😁 . Wyglądasz super:-)
Adaśka u mnie miesiaczki trwały 2-3 dni i plamienie do czasem nawet 11 dc-12dc . To była wina endometrium pamiętam nie raz jak owu się zbliżała A ja nadal plamilam . Na Twoim miejscu odstawiłabym donga- on rozrzedza krew .
Wiem że go teraz nie bierzesz ale może to mieć związek z braniem go w poprzednim cykluWiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2019, 07:41
-
Przrpraszam ze tak nalo pisze ale jestem u rodziny na swieta i telefon grzecznie zostawiam
Megson super tez kiedys takie mialam
Dzisiaj na detejtorze tetna wysluchalam chyba serduszkobylo tylko jedno miejsce gdzie cos takiego bylo sluchac przy spojeniu lonowym wiec to musi byc to
tylko zaluje ze nie kupilam detektora ktory by pokazywal jak szybko bije...
-
nick nieaktualnyAnetko32 odkąd Cię posłuchałam i biorę większą dawkę Duphastonu to przestałam plamić, z ciekawości sprawdzałam jak tam moja szyjka i przez te dwa dni co biorę więcej Duphastonu szyjka zmieniła swoje położenie i jest bardzo wysoko(ledwo ją mogę dosięgnąć) i jest uniesiona tak jakby do góry
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2019, 09:20
-
Dziś 13 sty dzień od zastrzyku. A @ przychodzi 16 stego dnia. Jutro 14 sty dzień od zastrzyku i ostatni test zrobię