Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Zdrowych radosnych świąt i spełnienia tego najskrytszego marzenia:)
Ola👄, MisiaMonisia, adaska, Neeyenne lubią tę wiadomość
-
Zdrowych Wesołych Świąt.
Dużo zdrowia, miłości oraz spelnienia najskrytszych marzeń! 🎄❤Ola👄, adaska, Neeyenne lubią tę wiadomość
Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
Zosia jak beta? Myślę o Tobie czy wszystko dobrze. Mój zauważył tampony i pyta po co te waciki. Na co ja że przecież co miesiąc mi są potrzebne. Ale tak w głębi serca bardzo bym chciała żeby nie były potrzebne te 9 miesięcy.
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, wczoraj był jeden z najgorszych dni w moim życiu😢. W sumie to nie chodzi mi już o ciąże ponieważ jechałam do ginekologa już z nastawieniem ze nic z tego ponieważ beta-hcg znów spadła, teraz mam czekać na miesiączke, mam nadzieję że przyjdzie na czas i beta-hcg całkiem spadnie ale dziewczyny powiem Wam że dobrze, że zmieniłam ginekologa ponieważ wczoraj ginekolog wykryła U mnie torbiel na prawym jajniku 4,8cm x 5cm i polipa na szyjce macicy😢. Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest możliwe że byłam ostatnio na wizycie u ginekologa 19 dni temu i nic nie wykrył......
Dostałam USG z dokładnym opisem torbieli i w razie jakiegoś silnego bólu mam od razu jechać na pogotowie, mam wizytę 8 stycznia żeby po miesiączce zobaczyć co się z tą torbiel dzieje, w następnym roku czeka tez mnie zabieg w szpitalu na wycięcie polipa...
Więc narazie odpoczynek ze staraniem o drugie dziecko-muszę teraz zadbać o swoje zdrowie,żeby być pewna że wszystko jest ok.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2019, 07:23
Gosiek1993 lubi tę wiadomość
-
Zosia12345 wrote:Cześć dziewczyny, wczoraj był jeden z najgorszych dni w moim życiu😢. W sumie to nie chodzi mi już o ciąże ponieważ jechałam do ginekologa już z nastawieniem ze nic z tego ponieważ beta-hcg znów spadła, teraz mam czekać na miesiączke, mam nadzieję że przyjdzie na czas i beta-hcg całkiem spadnie ale dziewczyny powiem Wam że dobrze, że zmieniłam ginekologa ponieważ wczoraj ginekolog wykryła U mnie torbiel na prawym jajniku 4,8cm x 5cm i polipa na szyjce macicy😢. Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest możliwe że byłam ostatnio na wizycie u ginekologa 19 dni temu i nic nie wykrył......
Dostałam USG z dokładnym opisem torbieli i w razie jakiegoś silnego bólu mam od razu jechać na pogotowie, mam wizytę 8 stycznia żeby po miesiączce zobaczyć co się z tą torbiel dzieje, w następnym roku czeka tez mnie zabieg w szpitalu na wycięcie polipa...
Więc narazie odpoczynek ze staraniem o drugie dziecko-muszę teraz zadbać o swoje zdrowie,żeby być pewna że wszystko jest ok.
Podczytuje was dziewczyny i bardzo przepraszam za polubienie! Mam nadzieję ze nowy rok przyniesie samo szczescie a jak wytniesz polipa bedzie juz tylko lepiej!
Wszystkim Wesołych Świąt! -
Zosia12345 wrote:Cześć dziewczyny, wczoraj był jeden z najgorszych dni w moim życiu😢. W sumie to nie chodzi mi już o ciąże ponieważ jechałam do ginekologa już z nastawieniem ze nic z tego ponieważ beta-hcg znów spadła, teraz mam czekać na miesiączke, mam nadzieję że przyjdzie na czas i beta-hcg całkiem spadnie ale dziewczyny powiem Wam że dobrze, że zmieniłam ginekologa ponieważ wczoraj ginekolog wykryła U mnie torbiel na prawym jajniku 4,8cm x 5cm i polipa na szyjce macicy😢. Powiedzcie mi dziewczyny jak to jest możliwe że byłam ostatnio na wizycie u ginekologa 19 dni temu i nic nie wykrył......
Więc narazie odpoczynek ze staraniem o drugie dziecko-muszę teraz zadbać o swoje zdrowie,żeby być pewna że wszystko jest ok.
To jakiś konowal A nie lekarz. Ja też do takich chodziłam, wydawałam kupę kasy A żaden nie widział Polipa.
Usunięcia Polipa się nie bój (miałam dwa razy usuwany). W razie coś pytaj śmiało.
Jeśli chodzi o torbiel to nie wiem jak to wygląda.
Chyba też jakoś usuwają?
Wiem że teraz jest dla Was ciężki czas Kochana....ale musicie być silni i walczyć o swój Cud ❤Nikoś urodzony 22.03.2015r. 👣
Nasze Aniołki:
👼 - 21.02.2014r. (10tc),
👼 - 7.06.2020r. (CB).
Moja Kochana Mamusia (*) - 8.02.2020r. 🖤
Mój Kochany Dziadziuś (*) - 7.06.2020r. 🖤
Moja Kochana Molly 🐕
- 17.03.2021r. 🖤
💊 Euthyrox N100
Starania od : luty 2019 r. -
nick nieaktualnyMisiaMonisia wrote:Przykro mi Zosiu ..... tule mocno 😘😘
To jakiś konowal A nie lekarz. Ja też do takich chodziłam, wydawałam kupę kasy A żaden nie widział Polipa.
Usunięcia Polipa się nie bój (miałam dwa razy usuwany). W razie coś pytaj śmiało.
Jeśli chodzi o torbiel to nie wiem jak to wygląda.
Chyba też jakoś usuwają?
Wiem że teraz jest dla Was ciężki czas Kochana....ale musicie być silni i walczyć o swój Cud ❤ -
Kochane dziewczyny życzę wam dużo zdrowia i spokoju. Świat spędzonych w gronie najbliższych. Niech Nowy Rok będzie dla nas szczęśliwy 😘😘😘
adaska, Ola👄 lubią tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Zosia mi pękła torbiel i lekarz powiedział że dobrze że nic poważnego się nie stało a ból mega miałam. Byłam wtedy 240 km od domu bo bym od razu zasuwała do lekarza. Najlepiej gdyby się u Ciebie wchłonęła sama po okresie. Co do ciąży to przykro
-
Wesołych świąt!
ja życzę nam wszystkim po prostu, żeby spełniły się marzenia które nosimy w sercu ❤🎄
Ola👄, MisiaMonisia, adaska lubią tę wiadomość
👧25 lat 🧑33 lata❤
5cs
Cykle 25-26 dni
18.01 II kreski na teście 🍀🙈
20.01 beta 814.40💚
progesteron 21.5
22.01 beta 2323.00💚
31.08 całe 2990g małego człowieka 💚
Matylda 10.09 3160g 53cm ❤
-
Ja wam powiem że mi się wydaje że u mnie coś w tym cyklu było na rzeczy. Testy jakie robiłam z czułością 10 to strasznie na nich blada kreseczka byla i jest a ten o czułości 20 był negatywny. Jeszcze okresu nie mam ale pewnie lada moment dostanę. Kurde że nie mam jak na bete pojechać bo bym chociaż wiedziała czy te testy się myliły czy jednak cokolwiek zaiskrzyło co by dało mi mega nadzieję na następny cykl
-
Dziewczyny kochane, Wszystkim Wam chciałabym życzyć w te Święta Bożego Narodzenia żebyście spędziły je w spokojnej, rodzinnej atmosferze. Niech Wasze marzenia trzymane głęboko w sercu się spełnią. Ale przede wszystkim niech kolejne Boże Narodzenie będzie spędzone przez każdą z Was z wyczekiwanym dzieciątkiem na rękach lub w brzuszku. ❤️🎄
Ola👄, adaska lubią tę wiadomość
13.10.2021 10:25 nasz cud pojawił się na świecie 💙
40+1, 56cm, 3300g, 10/10 🐻 I
14.08.2023 5:44 największa niespodzianka życia wkroczyła w nasze życie 🩵
40+5, 55 cm, 3500g, 10/10 🧸 F
6.12.2022 - najwieksza niespodzianka i kolejny cud 🤰🏻
Starania od 07.2019
11.2019 - cp, usunięty lewy jajowód 💔
07.2020 - sonoHSG - jajowód drożny; cb 💔
11.2020 - histeroskopia: liczne mikropolipy - leczenie
01.2021 - IVF start - IMSI
29.01.2021 - transfer 5BB ✊🏻💚
4.03 - 1,3 cm maluszka, FHR 159💚
8.04 - prenatalne; chłopczyk 💙
8 ❄️ oocytów
Brak ❄️ zarodków
MTHFR hetero i PAI homo ❌
Nasienie morfologia 2% ❌ fragmentacja 21% ❌ -
Dziewczyny jaki miałam sen! 😭♥️♥️♥️
Śniło mi się ze byłam u wróżki i przelewała mi wosk. Powiedziała „w nowym roku bedziesz w ciąży i będzie to.. DZIEWCZYNKA” później pokazała mi dziecko z wosku.
Wstałam rano, sprawdzałam w senniku co ro znaczy i:
Oby to był sen proroczy bo zasnęłam po północy wiec już sen wigilijny byłmegson91, Mlodamezatka, Ola👄, ŁAsica lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Z okazji Świąt Bożego Narodzenia
życzę Wam nadziei,
własnego skrawka nieba,
zadumy nad płomieniem świecy,
filiżanki dobrej, pachnącej kawy,
piękna poezji, muzyki,
pogodnych świąt zimowych,
odpoczynku, zwolnienia oddechu,
nabrania dystansu do tego, co wokół,
chwil roziskrzonych kolędą,
śmiechem i wspomnieniami.
Wesołych Świąt!
🎅🏻🎅🏻🎅🏻🎁🎁🎁🎄🎄🎄adaska, MisiaMonisia, Mlodamezatka, Ola👄 lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry! Czy jeszcze ktoś pamięta marudną Marylkę?
Zdrowych, wesołych Świąt Bożego Narodzenia życzę wszystkim dziewczynkom!
Pełnych rodzinnego ciepła, oddanych miłości i przyjaźni, oraz sukcesów w każdej sferze życia
Aby 2020 rok był owocny w jak najpiękniejsze dary świata!🍀🎄🎁💝🎅🥧🍪💰🎀💜❤👶👶👶
Nie nadrobię Was, nie ma opcji (zatrzymałam się na stronie 1463!!!)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 grudnia 2019, 10:43
adaska, megson91, listek🍃 lubią tę wiadomość
-
Zosia12345 wrote:Dziękuję Kochana 😘 usunięcia polipa się nie boję, a wręcz się cieszę że w końcu wiem skąd miałam te ciągłe plemienia....Boję się bardzo tej torbieli, bo jak trzeba będzie ją usuwać to już poważniejsza sprawa ale mam jeszcze nadzieje ze sie wchłonie ponieważ moja siostra też kiedyś miała taka duża torbiel i na kolejnej wizycie okazało się że się wchlonela
laparoskopia i na drugi dzień do domu wróciłam sama autem
po operacji trochę bolało ale pielęgniarki dbają
ale życzę Ci żeby się wchlonela skoro jej lekarz nie widział wcześniej więc może to czynnościowa i po okresie nie będzie śladu po niej
nie martw się w ciążę zajść możesz to super usuniesz polipa i wtedy nie będzie żadnych przeszkód
33lata,starania od 08.2018
1sze IVF- stymulacja💉 od 28.05.22
6.06 punkcja, pobrane 7, dojrzałe 4
4 zapłodnione, 2 padły po 4 dobie
Transfer blastki 2AA 11.06
Beta 7dpt -1😓
Ostatnia ❄️4AA transfer 8.08.22
Beta 8dpt <1