Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie obudził straszny ból o 2 w nocy (sobota)z tym,ze nie wiedziałam ,że jestem w ciąży . Zalałam się cała krwią.Obudziłam mamę . Poszła ze mną do łazienki i mówi -poroniłaś. Ja patrzę na nią jak na debila co ona mi tu gada. Oczywiście nie poszłam do szpitala . Poczekałam sobie do pon i pobiegłam do gina . O losie - w życiu takich zjebków nie dostałam ! Odrazu do szpitala. Tam zrobili usg i powiedzieli ,że ich zdaniem był 6/7tcW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
AnZa wrote:Winter mam nadzieję, że u Ciebie będzie wysoka beta34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Nera86 wrote:Mnie obudził straszny ból o 2 w nocy (sobota)z tym,ze nie wiedziałam ,że jestem w ciąży . Zalałam się cała krwią.Obudziłam mamę . Poszła ze mną do łazienki i mówi -poroniłaś. Ja patrzę na nią jak na debila co ona mi tu gada. Oczywiście nie poszłam do szpitala . Poczekałam sobie do pon i pobiegłam do gina . O losie - w życiu takich zjebków nie dostałam ! Odrazu do szpitala. Tam zrobili usg i powiedzieli ,że ich zdaniem był 6/7tc
-
Lulaby wrote:Nera dodam jeszcze ze ten cykl bedzie tak rozregulowany ze az sie boje kiedy mi sie @ skonczyW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
Ja miałam w Październiku biochemiczna chociaż miałam taki wieczór w bólu że mnie skolilo w pół i tak trzymało z pół godziny coś podświadomie czułam że to chyba nic z tego wzięłam no-spe trochę przestało a parę dni później dziwny okres 2 dniowy z silnym krwawienie po tygodniu zrobiłam bete wyszła 19.1 i myślałam że chyba jednak się udało ale po 6 dniach niestety <1.0 później byłam u gin i powiedziała że się niestety tak zdarza później ładnie wszystko się oczyscilo i monitorowanie i ogólnie było już ok..... Tylko trochę mi się owulacje poprzestawialy...34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Lulaby wrote:Wg Ciebie mam iść do szpitala? Na zabieg czy jak ?? Bo kurna nie wiemW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
Winter86 wrote:Ja miałam w Październiku biochemiczna chociaż miałam taki wieczór w bólu że mnie skolilo w pół i tak trzymało z pół godziny coś podświadomie czułam że to chyba nic z tego wzięłam no-spe trochę przestało a parę dni później dziwny okres 2 dniowy z silnym krwawienie po tygodniu zrobiłam bete wyszła 19.1 i myślałam że chyba jednak się udało ale po 6 dniach niestety <1.0 później byłam u gin i powiedziała że się niestety tak zdarza później ładnie wszystko się oczyscilo i monitorowanie i ogólnie było już ok..... Tylko trochę mi się owulacje poprzestawialy...
-
Nera86 wrote:Mnie wylatywały (przepraszam z góry ) skrzepy jak dosłownie kawałki wątróbki i w momencie gdy dwa dni później byłam w szpitalu to nawet nie łyżeczkowali bo samo się wszystko oczyściło. Także moim zdaniem nie potrzebny zaden zabieg
-
Lulaby wrote:Ja tak właśnie mialam. Silny ból trwający około pół godziny.. wzięłam tabletki bo myslalam ze nie wyrobie i coś czułam że z ciazy nici..34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Ja od poronienia krwawiłam 2 dni tylko (od soboty mega jazda w nocy do jakieś 13 w pon ale mniej) leżąc na fotelu ginekologicznym w szpitalu ino plamki krwi były tylkoW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
Ja pierdziele ileż można czekać... Coraz bardziej się martwię że to zły znak:/34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Czy ktoś pomógłby zinterpretować?
https://zapodaj.net/f3dfcf249505f.jpg.html
Pisałam do tutaj koło 13. 02. - > 28 dc byłam na becie, przy cykl śr. 30dn. Beta wyszła 1,9. Niestety jestem z głębokiej wsi, do pon nie ma opcji na wizytę u gin. dziś jest 37dc,czyli okres spóźnia się 6 dzień. Test, który jest w linku wyszedł jakiś dziwny. Niby kreska ale rozmyta i żółta. Czy któraś z Was tak miała? Dziękuję z góry.
-
AleksandraKF wrote:Czy ktoś pomógłby zinterpretować?
Pisałam do tutaj koło 13. 02. - > 28 dc byłam na becie, przy cykl śr. 30dn. Beta wyszła 1,9. Niestety jestem z głębokiej wsi, do pon nie ma opcji na wizytę u gin. dziś jest 37dc,czyli okres spóźnia się 6 dzień. Test, który jest w linku wyszedł jakiś dziwny. Niby kreska ale rozmyta i żółta. Czy któraś z Was tak miała? Dziękuję z góry.
-
Pisałam do tutaj koło 13. 02. - > 28 dc byłam na becie, przy cykl śr. 30dn. Beta wyszła 1,9. Niestety jestem z głębokiej wsi, do pon nie ma opcji na wizytę u gin. dziś jest 37dc,czyli okres spóźnia się 6 dzień. Test, który jest w linku wyszedł jakiś dziwny. Niby kreska ale rozmyta i żółta. Czy któraś z Was tak miała? Dziękuję z góry.34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Nie dam Ci pewności ale to raczej żółta rozlana plamka... Kreska musi być różowa. To raczej nie to
Zrób jeszcze raz ranoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 17:24
-
Winter86 wrote:Ja pierdziele ileż można czekać... Coraz bardziej się martwię że to zły znak:/W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc