X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Świeże staraczki 2019
Odpowiedz

Świeże staraczki 2019

Oceń ten wątek:
  • AnZa Przyjaciółka

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Winter mam nadzieję, że u Ciebie będzie wysoka beta :)

Winter86 lubi tę wiadomość

PCOS

Starania o pierwsze maleństwo.

3 cykl starań
  • Lulaby Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera dodam jeszcze ze ten cykl bedzie tak rozregulowany ze az sie boje kiedy mi sie @ skonczy

7ux3xzdvorbajc0o.png
    f2wlj44jq25pnzjr.png
  • Lulaby Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnZa wrote:
    Lulaby Kochana przytulam mocno, bardzo mi przykro ;( ale następny cykl będzie Twój, ułoży się wszystko. Płacz Kochana ulżyj sobie.
    Juz sobie ulzylam.. ;) jest dobrze..
    Jedyny plus że nie palę papierosów!!!!!!

Nera86 lubi tę wiadomość

7ux3xzdvorbajc0o.png
    f2wlj44jq25pnzjr.png
  • Nera86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie obudził straszny ból o 2 w nocy (sobota)z tym,ze nie wiedziałam ,że jestem w ciąży . Zalałam się cała krwią.Obudziłam mamę . Poszła ze mną do łazienki i mówi -poroniłaś. Ja patrzę na nią jak na debila co ona mi tu gada. Oczywiście nie poszłam do szpitala . Poczekałam sobie do pon i pobiegłam do gina . O losie - w życiu takich zjebków nie dostałam ! Odrazu do szpitala. Tam zrobili usg i powiedzieli ,że ich zdaniem był 6/7tc

W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
    2.05.2016 poronienie 6/7tc
  • Winter86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnZa wrote:
    Winter mam nadzieję, że u Ciebie będzie wysoka beta :)
    Oby oby kochana :*

34Lata
    Matka Polka na pełym etacie :D
    starania od sierpnia2018
    Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
    Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia :)
    Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112

💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚

💙Pawełek 05.11.2019 💙
  • Lulaby Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera86 wrote:
    Mnie obudził straszny ból o 2 w nocy (sobota)z tym,ze nie wiedziałam ,że jestem w ciąży . Zalałam się cała krwią.Obudziłam mamę . Poszła ze mną do łazienki i mówi -poroniłaś. Ja patrzę na nią jak na debila co ona mi tu gada. Oczywiście nie poszłam do szpitala . Poczekałam sobie do pon i pobiegłam do gina . O losie - w życiu takich zjebków nie dostałam ! Odrazu do szpitala. Tam zrobili usg i powiedzieli ,że ich zdaniem był 6/7tc
    Wg Ciebie mam iść do szpitala? Na zabieg czy jak ?? Bo kurna nie wiem

7ux3xzdvorbajc0o.png
    f2wlj44jq25pnzjr.png
  • Nera86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulaby wrote:
    Nera dodam jeszcze ze ten cykl bedzie tak rozregulowany ze az sie boje kiedy mi sie @ skonczy
    To fakt -może trochę trwać ale z tego co pamiętam to po poronieniu krwawiłam tylko kilka dni jak normalna @

• Winter86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam w Październiku biochemiczna chociaż miałam taki wieczór w bólu że mnie skolilo w pół i tak trzymało z pół godziny coś podświadomie czułam że to chyba nic z tego wzięłam no-spe trochę przestało a parę dni później dziwny okres 2 dniowy z silnym krwawienie po tygodniu zrobiłam bete wyszła 19.1 i myślałam że chyba jednak się udało ale po 6 dniach niestety <1.0 później byłam u gin i powiedziała że się niestety tak zdarza później ładnie wszystko się oczyscilo i monitorowanie i ogólnie było już ok..... Tylko trochę mi się owulacje poprzestawialy...

34Lata
    starania od sierpnia2018

💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚

💙Pawełek 05.11.2019 💙
  • Nera86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulaby wrote:
    Wg Ciebie mam iść do szpitala? Na zabieg czy jak ?? Bo kurna nie wiem
    Mnie wylatywały (przepraszam z góry ) skrzepy jak dosłownie kawałki wątróbki i w momencie gdy dwa dni później byłam w szpitalu to nawet nie łyżeczkowali bo samo się wszystko oczyściło. Także moim zdaniem nie potrzebny zaden zabieg

• Lulaby Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Winter86 wrote:
    Ja miałam w Październiku biochemiczna chociaż miałam taki wieczór w bólu że mnie skolilo w pół i tak trzymało z pół godziny coś podświadomie czułam że to chyba nic z tego wzięłam no-spe trochę przestało a parę dni później dziwny okres 2 dniowy z silnym krwawienie po tygodniu zrobiłam bete wyszła 19.1 i myślałam że chyba jednak się udało ale po 6 dniach niestety <1.0 później byłam u gin i powiedziała że się niestety tak zdarza później ładnie wszystko się oczyscilo i monitorowanie i ogólnie było już ok..... Tylko trochę mi się owulacje poprzestawialy...
    Ja tak właśnie mialam. Silny ból trwający około pół godziny.. wzięłam tabletki bo myslalam ze nie wyrobie i coś czułam że z ciazy nici..

7ux3xzdvorbajc0o.png
    f2wlj44jq25pnzjr.png
  • Lulaby Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera86 wrote:
    Mnie wylatywały (przepraszam z góry ) skrzepy jak dosłownie kawałki wątróbki i w momencie gdy dwa dni później byłam w szpitalu to nawet nie łyżeczkowali bo samo się wszystko oczyściło. Także moim zdaniem nie potrzebny zaden zabieg
    Też mi skrzepy leciały.. moglam nie powtarzać bety bo wiele wskazywało że nic z tego nawet wczorajszy test był jaśniejszy jak sie dzisiaj przypatrzylam

7ux3xzdvorbajc0o.png
    f2wlj44jq25pnzjr.png
  • Winter86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lulaby wrote:
    Ja tak właśnie mialam. Silny ból trwający około pół godziny.. wzięłam tabletki bo myslalam ze nie wyrobie i coś czułam że z ciazy nici..
    Wiem co czujesz TULE Cie bardzo mocno! I wierzę że za jakiś czas znów nam oznajmisz że masz piękne 2 kreseczki na teście ❤️

34Lata
    starania od sierpnia2018

💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚

💙Pawełek 05.11.2019 💙
  • Nera86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od poronienia krwawiłam 2 dni tylko (od soboty mega jazda w nocy do jakieś 13 w pon ale mniej) leżąc na fotelu ginekologicznym w szpitalu ino plamki krwi były tylko

• Winter86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja pierdziele ileż można czekać... Coraz bardziej się martwię że to zły znak:/

34Lata
    starania od sierpnia2018

💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚

💙Pawełek 05.11.2019 💙
  • Lulaby Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2019, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Winter trzymam kciuki mocno ;)

Winter86 lubi tę wiadomość

7ux3xzdvorbajc0o.png
    f2wlj44jq25pnzjr.png
  • AleksandraKF Koleżanka

Wysłany: 20 lutego 2019, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ktoś pomógłby zinterpretować?

https://zapodaj.net/f3dfcf249505f.jpg.html

Pisałam do tutaj koło 13. 02. - > 28 dc byłam na becie, przy cykl śr. 30dn. Beta wyszła 1,9. Niestety jestem z głębokiej wsi, do pon nie ma opcji na wizytę u gin. dziś jest 37dc,czyli okres spóźnia się 6 dzień. Test, który jest w linku wyszedł jakiś dziwny. Niby kreska ale rozmyta i żółta. Czy któraś z Was tak miała? Dziękuję z góry.

• Lulaby Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2019, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleksandraKF wrote:

Pisałam do tutaj koło 13. 02. - > 28 dc byłam na becie, przy cykl śr. 30dn. Beta wyszła 1,9. Niestety jestem z głębokiej wsi, do pon nie ma opcji na wizytę u gin. dziś jest 37dc,czyli okres spóźnia się 6 dzień. Test, który jest w linku wyszedł jakiś dziwny. Niby kreska ale rozmyta i żółta. Czy któraś z Was tak miała? Dziękuję z góry.
    Hey jak na moje oko nic tutaj nie ma, przykro mi :)

7ux3xzdvorbajc0o.png
    f2wlj44jq25pnzjr.png
  • Winter86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleksandraKF wrote:

Witaj! Z tego co widzę to test jest jakby zalany najlepiej jutro rano powtórz test.

34Lata
    starania od sierpnia2018

💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚

💙Pawełek 05.11.2019 💙
  • EmiMama Ekspertka

Wysłany: 20 lutego 2019, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AleksandraKF wrote:

Nie dam Ci pewności ale to raczej żółta rozlana plamka... Kreska musi być różowa. To raczej nie to
    Zrób jeszcze raz rano

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2019, 17:24

• Nera86 Autorytet

Wysłany: 20 lutego 2019, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Winter86 wrote:
    Ja pierdziele ileż można czekać... Coraz bardziej się martwię że to zły znak:/
    Winter na dziś złycch znaków juz starczy . Jeśli patrzysz online zerknij po 18 . Ja mam zawsze wyniki między 18 a 19,45

‹‹ 186 187 188 189 190 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ