Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Najgorsze jest to, że ja nie wiem czy musze brać progesteron, czy inne leki, czy coś się zaraz nie stanie. Jestem sama, bez męża bo on do 2 w nocy siedzi w pracy. A ja chciałabym coś zrobić ale nie wiem co 😭 łzy mi lecą i nie mogę ich powstrzymać. Cała się trzęsę. Jest mi niedobrze. Musze czekać tydzień na usg. Boje się, że to stracimy...👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
Ada to teraz wdech i wydech bo przyrost masz prawidłowy. Ja pierwszą wizytę u lakarza to pamiętam jak przez tydz rozwolnienie miałam zanim tam dotarłam
-
nick nieaktualnyadaska wrote:Najgorsze jest to, że ja nie wiem czy musze brać progesteron, czy inne leki, czy coś się zaraz nie stanie. Jestem sama, bez męża bo on do 2 w nocy siedzi w pracy. A ja chciałabym coś zrobić ale nie wiem co 😭 łzy mi lecą i nie mogę ich powstrzymać. Cała się trzęsę. Jest mi niedobrze. Musze czekać tydzień na usg. Boje się, że to stracimy...
Adaśka no co Ty kochana...
Opanuj się. Pamiętaj że Twoje emocje mają teraz ogromny wpływ na to maleństwo które ROZWIJA się w Tobie !!
-
Adaska zawsze możesz zrobić bete w piątek jak to Cię uspokoi. Nie ma krwawień i nic innego więc na spokojnie.
Anetka32 lubi tę wiadomość
-
U jednej serduszko będzie już np jak u mnie 6t2 d a u drugiej 8tydzien. Nie ma reguły:) moja beta pierwsza była 150 a druga po 48 h już 478 więc były mega przyrosty i serduszko szybko było. A u Ciebie wolniej beta ale na pewno serduszko pojawi się tylko może troszeczkę później:) głowa do góry:)
-
Adaska najważniejsze że beta rośnie bądź dobrej myśli. Trzymam kciuki ✊✊✊ powtorz bete w piątek
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Ania 89 wrote:U jednej serduszko będzie już np jak u mnie 6t2 d a u drugiej 8tydzien. Nie ma reguły:) moja beta pierwsza była 150 a druga po 48 h już 478 więc były mega przyrosty i serduszko szybko było. A u Ciebie wolniej beta ale na pewno serduszko pojawi się tylko może troszeczkę później:) głowa do góry:)👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
nick nieaktualnyadaska wrote:Ania... jakie serduszko kochana. Ja się boje, że z badania na badanie mam niższy przyrost. Na chwile obecna nie myśle o serduszku. Chce iść do lekarza jak najszybciej i wiedzieć co i jak.
Ada . Lekarz i tak by Ci nic nie powiedział. Wierz mi . Tylko beta - ona Cie uspokoi . Idź w piątekMisiaMonisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBrzuchatki dziewczynkowe. Chętnie wyśle ciuszki !! Nie żebym się chwaliła ale mam naprawdę cudne drogie rzeczy w których mała ani razu nie była. Mowa o rozmiarze 56 z którego już powoli wychodzimy. Dziewczyny serio - szkoda mi tego sprzedać nie odzyskam pieniędzy. Pociesze się tym że Wasze dzieciaczki będą w tym chodzily. Kto chce ?
No ja Was proszę 🙏Neeyenne, megson91 lubią tę wiadomość
-
Anetka ja bym wzięła ale jeszcze nawet w ciąży nie jestem i nie wiadomo czy kiedykolwiek będę
ale już dziś po dniach płodnych i tylko myślę oby do nowego cyklu. Oby była wtedy nadzieja
Anetko a Twój maz jakie miał wyniki hormonów pamietasz może?
? Jak malutka?
-
nick nieaktualnyAnia 89 wrote:Anetka ja bym wzięła ale jeszcze nawet w ciąży nie jestem i nie wiadomo czy kiedykolwiek będę
ale już dziś po dniach płodnych i tylko myślę oby do nowego cyklu. Oby była wtedy nadzieja
Anetko a Twój maz jakie miał wyniki hormonów pamietasz może?
? Jak malutka?
Kochana poszukam może znajdę. Pamiętam że on brał cały pakiet 🙄🙄
Malutka śpi z suszarka 🤷♀️🤷♀️, albo z suszarka albo na dworze w wózku trzepana nic innego na nią nie działa 😁😁
megson91 lubi tę wiadomość
-
U nas po genetycznym wszystko w jak najlepszym porządku
przezierność prawidłowa, kości nosowe też są
małe bawiło się pępowiną i zakrywało rączkami jak tylko się dało 😂
Ada spokojnie, będzie dobrze na pewno!💚Ola👄, Mlodamezatka, MisiaMonisia, Ova, adaska, Jeżynka, megson91 lubią tę wiadomość
👧25 lat 🧑33 lata❤
5cs
Cykle 25-26 dni
18.01 II kreski na teście 🍀🙈
20.01 beta 814.40💚
progesteron 21.5
22.01 beta 2323.00💚
31.08 całe 2990g małego człowieka 💚
Matylda 10.09 3160g 53cm ❤
-
nick nieaktualny
-
Anetka32 wrote:Brzuchatki dziewczynkowe. Chętnie wyśle ciuszki !! Nie żebym się chwaliła ale mam naprawdę cudne drogie rzeczy w których mała ani razu nie była. Mowa o rozmiarze 56 z którego już powoli wychodzimy. Dziewczyny serio - szkoda mi tego sprzedać nie odzyskam pieniędzy. Pociesze się tym że Wasze dzieciaczki będą w tym chodzily. Kto chce ?
No ja Was proszę 🙏 -
Ada ja już potem też nie miałam 100% przyrostu więc się nie przejmuj
-
nick nieaktualnyKlasia wrote:Anetka ja podejrzewam że noszę kobitkę i powiem szczerze że wcale bym się nie obraziła bo mi bratowa miała załatwić ale chyba nie sądzę żeby coś z tego wyszło bo ja po swojej oddałam a teraz sama będę potrzebować 🤷♀️
Kasia Z całą radością prześle:-)
Mam już pakować czy jeszcze się wstrzymać poczekać chwilę aż wyrośnie maks ze wszystkich 56 ?
-
nick nieaktualny
-
Jeśli mogę was prosić o modlitwę... króciutka chociażby. Będę wdzięczna.
Mam zamiar walczyć i urodzić to maleństwo całe i zdrowe. Choćbym miała leżeć całe 9 miesięcy to będę walczyć.Klasia, Neeyenne, Lolcia14, Jeżynka, megson91 lubią tę wiadomość
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
adaska wrote:Jeśli mogę was prosić o modlitwę... króciutka chociażby. Będę wdzięczna.
Mam zamiar walczyć i urodzić to maleństwo całe i zdrowe. Choćbym miała leżeć całe 9 miesięcy to będę walczyć.
Chociaż jestem niewierząca to będę trzymać za Ciebie bardzo mocno kciuki ✊adaska lubi tę wiadomość
👧25 lat 🧑33 lata❤
5cs
Cykle 25-26 dni
18.01 II kreski na teście 🍀🙈
20.01 beta 814.40💚
progesteron 21.5
22.01 beta 2323.00💚
31.08 całe 2990g małego człowieka 💚
Matylda 10.09 3160g 53cm ❤