Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyZuduarineczka wrote:Tak to będzie 10 dzień po owulacji i pierwszy test, jak wyjdzie negatywny to powtórze za kilka dni. Zaczynając starania zaopatrzyłam się w sporą ilość testów:D
Ja dla mojego też chce niespodziankę zrobić. Kiedyś jak byliśmy nad morzem to były takie literki białe do kupienia na straganiku i mówiliśmy że fajnie taka literka by w pokoju dziecięcym wyglądała. No i ja później wróciłam w to miejsce i kupiłam literkę. Jak będe w ciązy to zabiorę go w jakieś urocze miejsce i dam mu tą literkę
Z drugiej strony nie chce mu za szybko powiedzieć, więc najpierw pójdę do lekarza a później dopiero mu powiem jak już bedę miała pewność.
Mój partner wyjeżdża do pracy 2 tygodnie na 2 tygodnie w domu więc jak go nie będzie to spokojnie mogę iść do lekarza:D
Mnie kusi, żeby zrobić test wcześniej, bo taka niecierpliwa jestem, na szczęście nie mam żadnego w domu i będę musiała zorganizować sobie wycieczkę po kryjomu do sklepu, żeby go kupić. Moja sytuacja jest inna, mój narzeczony pracuje od 3 nad ranem do 11-12 w południe, mieszkamy w małym mieście w Anglii, więc mój mnie odbiera codziennie z pracy, a przed 8 rano sklepy są pozamykane. Jedyna opcja to kupić je w sobotę rano, ale boję się, że wydam kasę w błoto i tak przyjdzie @ po paru dniach.. -
Ciekawość jest warta każdego wydanego grosza/centa/pensa w tym wypadku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 19:34
-
nick nieaktualny
-
Moja gin mówiła żeby prolaktyne robić 3-5 dniu
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Ja mam arsenal w szufladzie nie wiem ile pamiętników dziś przeczytałam tu na ovu, ale już mnie głowa boli w każdym razie ciekawa zależność: babka pisze, że koniec, dość przejmowania się, czas zająć się sobą a nie ciągle sprawdzać dni, temperatury, sluzy, teraz już tylko seks dla rekreacji po czym kolejny wpis parę dni później brzmi: ja już nie wytrzymam, mam dość, ile można czekać, nie dam rady, ciągle o tym myślę, myślę żeby nie myśleć.
I to przemawia za tym, że powinien być program psychiatra plus. Dla kobiet starających się o przyszłych podatników.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2019, 19:44
Natka1109 lubi tę wiadomość
3 cs
kwas foliowy, Wit D, C, A i E, oeparol.
Cykle długie i nieregularne. -
nick nieaktualny
-
Oj z badaniami to też miałam przeprawe. 2 razy dał się namówić nawet żeby zrobić na miejscu, ale za 3 razem to już musiałam sama zawieść do laboratorium.
18.11.2018-ciąża biochemiczna
10.09.2018- laparoskopia -
- prawy jajowód niedrożny
-lewy udrożniony -
nick nieaktualny
-
Ja czasem i cały miesiąc nie mam chcicy pt tak a czasem jak mnie złapie to go aż penis boli nie wiem czy ktoś tak jeszcze ma
-
A ja mam największa ochotę zawsze tuż przed okresem i pare dni po. Kiedy mam dni płodne to akurat w ogóle mnie nie ciągnie. Taki paradoks. Ale w te dni motywacja jest inna. Poza tym ochoty najpierw nie ma a jak już przyjdzie co do czego to jest super.
-
Dziewczyny ja już tak od jakiegoś czasu czytam i czytam i mam wrażenie, że jutro bym mogła iść na egzaminy z ginekologi i bym wszystko na piątkę zdała:D
Ostatnio myślę sobie, że ja już jestem tak długo w ciąży spożywczej, że dlatego nie mogę zajść w ciążę z dzidziusiem -
Od niewiadomo kiedy miałam 2 dni wolne tylko dla siebie i powiem Wam, że jak będę w ciąży na L4 to będę musiała znaleźć sobie jakieś zajęcie ile można siedzieć w kuchni, gotowac, jeść i tak w kółko książkę przeczytałam prawie całą dziś, tv nie lubię no i to forum mi zżera czas3 cs
kwas foliowy, Wit D, C, A i E, oeparol.
Cykle długie i nieregularne. -
Hej dziewczyny witam was z rana. Ja już w pracy pije kawkę i strasznie bolą mnie zatoki ach ta pogoda
Kruci ja też tak mam jak siedzę w pracy to mówię ale by mi się wolne przydało A jak jestem na urlopie to na początku oczywiście fajnie odpoczywam nadrabiam zaległości ale później zaczyna mi się nudzić
Zuduarineczka to fakt im człowiek z czymś ma dłużej do czynienia zaczyna coraz bardziej zagłębiać się w temat i szukać różnych informacji chociaż najważniejsze jest żeby zachować zdrowy rozsądek w tym wszystkim:)
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron