Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa mojemu nie mówię o moich obawach, o dniach płodnych itp.
Mąż to nie przyjaciółka w tych sprawach, nie chcę na nim wywierać presji. Nawet mu nie mówiłam i nie będę mówić kiedy dni płodne, żeby się poczuł jako dawca nasienia.
Będziemy się normalnie seksić jak do tej pory
-
Mam zrobioną właściwie samą podstawę, ale za to całą tarczycę razem z przeciwciałami i jest super. Szczerze to od tego kwietnia do listopada nie pamiętam jak wyglądało nasze pożycie wydaje mi się, że rzadko coś działaliśmy i raczej było przerywane. Jeszcze 3 cykle poczekam, jak to nic nie da to idziemy się badać.3 cs
kwas foliowy, Wit D, C, A i E, oeparol.
Cykle długie i nieregularne. -
Niecierpliwa_Angie wrote:Wogóle to zastanawiam się jak to jest możliwe że kobiety czasami przypadkiem w np 3 miesiącu dowiaduja6sie że są w ciąży... Kompletnie to do dla mnie nie pojęte..2017 #1
2019 #2
-
nick nieaktualnyMój chłop zawsze wypytuje kiedy mam dostać okres, teraz spytał kiedy będę wiedzieć na pewno, że jestem lub nie w ciąży. Wiedział, że odstawiłam tabletki, od kilku miesięcy już w sumie mnie głaszcze po brzuchu, a dziś powiedział mi, że jak wracał z zakupów i pomyślał, że mogę być w ciąży to "poczuł taką tęczę" i położył rękę na klatce piersiowej ^^
Chcę mu zrobić miłą niespodziankę jak odkryję, że jestem w ciąży, ale to nie takie latwe ukryć przed nim, że coś mnie boli, albo źle się czuję, albo jak zacznę wymiotować...
On już mnie traktuje jakbym była w ciąży hehe -
nick nieaktualny
-
SandraB wrote:Mój chłop zawsze wypytuje kiedy mam dostać okres, teraz spytał kiedy będę wiedzieć na pewno, że jestem lub nie w ciąży. Wiedział, że odstawiłam tabletki, od kilku miesięcy już w sumie mnie głaszcze po brzuchu, a dziś powiedział mi, że jak wracał z zakupów i pomyślał, że mogę być w ciąży to "poczuł taką tęczę" i położył rękę na klatce piersiowej ^^
Chcę mu zrobić miłą niespodziankę jak odkryję, że jestem w ciąży, ale to nie takie latwe ukryć przed nim, że coś mnie boli, albo źle się czuję, albo jak zacznę wymiotować...
On już mnie traktuje jakbym była w ciąży hehe3 cs
kwas foliowy, Wit D, C, A i E, oeparol.
Cykle długie i nieregularne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
SandraB wrote:Mój chłop zawsze wypytuje kiedy mam dostać okres, teraz spytał kiedy będę wiedzieć na pewno, że jestem lub nie w ciąży. Wiedział, że odstawiłam tabletki, od kilku miesięcy już w sumie mnie głaszcze po brzuchu, a dziś powiedział mi, że jak wracał z zakupów i pomyślał, że mogę być w ciąży to "poczuł taką tęczę" i położył rękę na klatce piersiowej ^^
On już mnie traktuje jakbym była w ciąży hehe
Tak to będzie 10 dzień po owulacji i pierwszy test, jak wyjdzie negatywny to powtórze za kilka dni. Zaczynając starania zaopatrzyłam się w sporą ilość testów:D
Ja dla mojego też chce niespodziankę zrobić. Kiedyś jak byliśmy nad morzem to były takie literki białe do kupienia na straganiku i mówiliśmy że fajnie taka literka by w pokoju dziecięcym wyglądała. No i ja później wróciłam w to miejsce i kupiłam literkę. Jak będe w ciązy to zabiorę go w jakieś urocze miejsce i dam mu tą literkę
Z drugiej strony nie chce mu za szybko powiedzieć, więc najpierw pójdę do lekarza a później dopiero mu powiem jak już bedę miała pewność.
Mój partner wyjeżdża do pracy 2 tygodnie na 2 tygodnie w domu więc jak go nie będzie to spokojnie mogę iść do lekarza:Dpomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykruci wrote:Jeżu co to będzie jak będzie musiał zbadać nasienie zgodzi się pewnie, ale u faceta to proste nie jest, tak na zawołanie
Mój się wzbraniał przed badaniami, staneło na tym że zrobi do kwietnia, obiecał mi.
Zwłaszcza, że on dwa razy w późnym wieku przechodził różyczkę. -
Ja też o drugie i w tym roku kończę 35 lat. Trochę żałuję że tak późno zaczęłam ale prawda jest taka że wcześniej nie byłam gotowa ani fizycznie ani psychicznie no i czekałam na mojego M
A ja Wam powiem, że ilość serduszkowania w cyklu nie ma gigantycznego znaczenia jak ma coś być to będzie my jak się staraliśmy o pierwsze to robiliśmy to baaardzo często. Aż ja miałam dość i zrobiliśmy długą przerwę. Aż pewnego dnia, M mnie namówił i to był jeden jedyny raz tamtego cyklu i bach! Udało się
Właśnie się wczytałam w opis mojego usg tarczycy i się jeszcze bardziej zdołowałam ale wizyta u endo na szczęście już jutro...Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Hej dziewczyny ale się rozpisalyscie ale to oczywiście bardzo dobrze Karolina GRATULACJE!!! Mamy pierwsza mamusie
Ja jeśli mogłabym wybierać pierwsza chciałabym dziewczynkę A drugiego chłopca ale tak naprawdę będę się cieszyć i skakać pod sufit jeśli w ogóle uda mi się zajść w ciążę u mnie chyba coś się pozmienialo bo owulacje zawsze miałam ok 17-18 dnia A dziś jest mój 13 dzień i test owulacyjny wyszedł pozytywny;)
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron