Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Na betę podobno nie trzeba na czczo, ale ja jednak pojechałam na czczo bo inne badania przy okazji sobie zrobiłam jak tsh kwas foliowy morfologia itd:)
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa, a czy nie jest tak, że największe rozczarowanie masz już za sobą? W końcu jeden test wyszedł negatywnie. Teraz może być już tylko miłe rozczarowanie . Ewentualnie zawsze możesz chwilkę poczekać. Jak @ się nie zjawi przez kilka dni może nabierzesz odwagi?
Milka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpróbuję się uzbroić w cierpliwość i zaczekać do terminu @, zrobię test jeśli nie dostanę. Będzie ciężko, bo również jestem niecierpliwa. Większość wrześniowych mamusiek już czeka na serduszko, a ja jeszcze nawet nie wiem czy do tego grona dołączę , ale już podczytuję wątek.
Termin z OM wyszedłby mi na 28.09 czyli byłyby szanse, że dzidzi urodziłoby się w urodziny narzeczonego (26.09) -
Kruci tez miewam nieregularne cykle. Dlatego dla mnie na przykład trzy dni spóźnienia to żadna nadzieja na sukces tylko często norma. W tamtym cyklu stosowałam testy owu. Nie udało się. W ciąży nie jestem ale jak namierzyłam nimi termin owulki to przynajmniej wiedziałam kiedy się @ spodziewać wiec nie narobiłam sobie niepotrzebnej nadziei.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBardzo się cieszę, że istnieje to forum, na którym mogę się dzielić moimi obawami z innymi kobietami, które są w podobnej sytuacji.
Ja mam 24 lata i dopiero zaczynam tę przygodę, jak się nie uda za pierwszym razem to nic, zawsze chciałam mieć styczniowego dzidziusia
Zuduarineczka, skąd taka myśl? Długo się starasz? -
Też mam 24 lata nie mam preferencji kiedy chciałbym urodzić ale np. w święta czy to wielkanocne czy Boże Narodzenie chciałabym mieć brzuszek w rodzinie nie ma żadnego małego dziecka, także czas na nasze pokolenie3 cs
kwas foliowy, Wit D, C, A i E, oeparol.
Cykle długie i nieregularne. -
nick nieaktualnykruci wrote:Też mam 24 lata nie mam preferencji kiedy chciałbym urodzić ale np. w święta czy to wielkanocne czy Boże Narodzenie chciałabym mieć brzuszek w rodzinie nie ma żadnego małego dziecka, także czas na nasze pokolenie
kruci, ja mam siostrę, której dzieci już są dorosłe, brat ma 43 lata i nie zanosi się, żeby miał zostać ojcem, natomiast brat mojego narzeczonego ma już trójkę dzieci. My zdecydowaliśmy się na starania, bo życie we dwójkę to już dla nas chyba za mało.. i czujemy taką pustkę.. -
kruci wrote:To domysły czy czymś się martwisz?
Hormony już wyrównałam lekami, ale mam podwójną macicę i nie wiem jak jajowody. Boje się laparoskopii a przede wszystkim narkozy. Chłopak jeszcze nasienia nie badał ale wiele lat się masturbował i boje się, że to może też mieć wpływ na jego nasienie. W najbliższym czasie pójdzie na badanie.
Ogólnie mam teraz cudowną lekarkę, która mówi mi że nie ma rzeczy niemożliwych i że damy rade, ale moja psychika mi podpowiada, że łatwo nie będzie.
Przez te prawie dwa lata zrobiłam mnóstwo testów i jeszcze żaden nie był pozytywny. To martwi mnie najbardziej... -
Wogóle to zastanawiam się jak to jest możliwe że kobiety czasami przypadkiem w np 3 miesiącu dowiaduja6sie że są w ciąży... Kompletnie to do dla mnie nie pojęte..18.11.2018-ciąża biochemiczna
10.09.2018- laparoskopia -
- prawy jajowód niedrożny
-lewy udrożniony