Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Na betę podobno nie trzeba na czczo, ale ja jednak pojechałam na czczo bo inne badania przy okazji sobie zrobiłam jak tsh kwas foliowy morfologia itd:)
-
nick nieaktualny
-
Niecierpliwa, a czy nie jest tak, że największe rozczarowanie masz już za sobą? W końcu jeden test wyszedł negatywnie. Teraz może być już tylko miłe rozczarowanie
. Ewentualnie zawsze możesz chwilkę poczekać. Jak @ się nie zjawi przez kilka dni może nabierzesz odwagi?
Milka85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySpróbuję się uzbroić w cierpliwość i zaczekać do terminu @, zrobię test jeśli nie dostanę. Będzie ciężko, bo również jestem niecierpliwa. Większość wrześniowych mamusiek już czeka na serduszko, a ja jeszcze nawet nie wiem czy do tego grona dołączę
, ale już podczytuję wątek.
Termin z OM wyszedłby mi na 28.09 czyli byłyby szanse, że dzidzi urodziłoby się w urodziny narzeczonego (26.09) -
Kruci tez miewam nieregularne cykle. Dlatego dla mnie na przykład trzy dni spóźnienia to żadna nadzieja na sukces tylko często norma. W tamtym cyklu stosowałam testy owu. Nie udało się. W ciąży nie jestem ale jak namierzyłam nimi termin owulki to przynajmniej wiedziałam kiedy się @ spodziewać wiec nie narobiłam sobie niepotrzebnej nadziei.
Ani0nka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBardzo się cieszę, że istnieje to forum, na którym mogę się dzielić moimi obawami z innymi kobietami, które są w podobnej sytuacji.
Ja mam 24 lata i dopiero zaczynam tę przygodę, jak się nie uda za pierwszym razem to nic, zawsze chciałam mieć styczniowego dzidziusia
Zuduarineczka, skąd taka myśl? Długo się starasz? -
Też mam 24 lata
nie mam preferencji kiedy chciałbym urodzić
ale np. w święta czy to wielkanocne czy Boże Narodzenie chciałabym mieć brzuszek
w rodzinie nie ma żadnego małego dziecka, także czas na nasze pokolenie
3 cs
kwas foliowy, Wit D, C, A i E, oeparol.
Cykle długie i nieregularne. -
nick nieaktualnykruci wrote:Też mam 24 lata
nie mam preferencji kiedy chciałbym urodzić
ale np. w święta czy to wielkanocne czy Boże Narodzenie chciałabym mieć brzuszek
w rodzinie nie ma żadnego małego dziecka, także czas na nasze pokolenie
kruci, ja mam siostrę, której dzieci już są dorosłe, brat ma 43 lata i nie zanosi się, żeby miał zostać ojcem, natomiast brat mojego narzeczonego ma już trójkę dzieci.My zdecydowaliśmy się na starania, bo życie we dwójkę to już dla nas chyba za mało.. i czujemy taką pustkę..
-
kruci wrote:To domysły czy czymś się martwisz?
Hormony już wyrównałam lekami, ale mam podwójną macicę i nie wiem jak jajowody. Boje się laparoskopii a przede wszystkim narkozy. Chłopak jeszcze nasienia nie badał ale wiele lat się masturbował i boje się, że to może też mieć wpływ na jego nasienie. W najbliższym czasie pójdzie na badanie.
Ogólnie mam teraz cudowną lekarkę, która mówi mi że nie ma rzeczy niemożliwych i że damy rade, ale moja psychika mi podpowiada, że łatwo nie będzie.
Przez te prawie dwa lata zrobiłam mnóstwo testów i jeszcze żaden nie był pozytywny. To martwi mnie najbardziej... -
Wogóle to zastanawiam się jak to jest możliwe że kobiety czasami przypadkiem w np 3 miesiącu dowiaduja6sie że są w ciąży... Kompletnie to do dla mnie nie pojęte..18.11.2018-ciąża biochemiczna
10.09.2018- laparoskopia -
- prawy jajowód niedrożny
-lewy udrożniony