Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynyy!! Miałam mieć okres pon/sroda, wg moich obliczeń Wczoraj stwierdziłam, że mnie korci zatestować i już miałam wyrzucać a tu druga krecha, jasna bo jasna ale jednak pojechałam na bete i 70 na wyniku!! Chyba sie musialam walnac w obliczeniach kiedy miałam owu bo dosc wczesnie wyszly wyniki
RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gratulacje moja imienniczko ile cykli się starałas?
Mąż chce syna wiadomo a ja to szczerze jest mi zupelnie obojętne, ale chciałabym uszczęśliwić małża co do imion to non stop zmieniam zdanie, ale dziewczynka mysle, że Polastaraczka karolina lubi tę wiadomość
3 cs
kwas foliowy, Wit D, C, A i E, oeparol.
Cykle długie i nieregularne. -
nick nieaktualny
-
staraczka karolina wrote:Dziewczynyy!! Miałam mieć okres pon/sroda, wg moich obliczeń Wczoraj stwierdziłam, że mnie korci zatestować i już miałam wyrzucać a tu druga krecha, jasna bo jasna ale jednak pojechałam na bete i 70 na wyniku!! Chyba sie musialam walnac w obliczeniach kiedy miałam owu bo dosc wczesnie wyszly wyniki
Miałaś jakieś objawy? -
za 6 cyklem się udało Ja z każdego Malucha będę zadowolona, oby był zdrowy. Chociaz wolałabym różowe ubranka haha
A tak serio, to się stresuje, żeby było wszystko w porządku.. Za dużo mam do czynienia z kobietami, które tracą ciąże..
Mam nadzieje ze wszystko jest w porzadku, pewnie po I wizycie troche odetchne, a najbardziej po 12tc -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba się wyjaśniło z moją temperaturą coś bo kupiłam nowy termometr owulacyjny i temperatura utrzymuje się powyżej 36,8 -36,9 a nie jak wcześniej 36,3. Chyba słabe już były baterie starym termometrze. Okres powinnam dostać 16.01. Jak myślicie kiedy mogę zacząć najwcześniej testować?
Chociaż i tak myślę, że nic z tego bo nie mam kompletnie żadnych objawów;/ -
Kruci, ja też miałam okresowe załamki..
Pierwszy i drugi cs to było wielkie rozczarowanie, bo przecież to miało być takie proste, chociaz w głowie miałam formułke, że norma jest do roku..
Później raczej już nie oczekiwałam, że jestem w ciąży, tempka zawsze mi spadała i na drugi dzień okres przychodził... Ostatnie chyba 2 cykle to przepłakałam jak się dowiedziałam, że nic z tego.. i miałam wrażenie, że ciąża już nigdy mnie nie spotka, że to nie dla mojego organizmu, ale to chyba normalna reakcja
Właśnie nic w tym cyklu, 4x się kochaliśmy w okolicach owulacji, w 17dc ostatni raz bo mój pojechał na delegacje do Łodzi i raczej oboje, stawialiśmy na cykl stracony, bo wcześniejsze miesiące były bardziej intensywne -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, od paru tygodni czytam te fora, jako, że w grudniu odstawiłam tabletki anty. Pierwszy dzień OM to 21.12. Zaobserowałam owulację, chociaż się jej nie spodziewałam, dzień przed nią serduszkowaliśmy. Test zamierzałam zrobić 17 stycznia, ale nie wiem czy wytrzymam. Musiałam się gdzieś wygadać, to mój pierwszy cykl (nie do końca starań) o pierwsze dziecko.
Jakie są szanse, że 10 dni po owulacji test może wykryć ciążę? -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny muszę się wygadać bo zwariuję...jestem ok 1 dzień po terminie miesiączki... test robiłam 3 dni temu i był negatywny. Ale nie do końca ustrzeliłam w tym cyklu owu, więc nie jestem pewna terminu. Pobolewa mnie brzuch, mam dreszcze, baaardzo bolesne piersi, chyba nawet trochę powiększone...i kompletny brak śluzu...jeszcze wczoraj miałam mleczny a dziś susza...Nie wiem czy jechać jutro rano na betę?? Testom nie wierzę...Boję się rozczarowania... już nie wiem co ja mam robić. No zwariuję...już mam omamy i wszystko na raz...
A na bętę to trzeba na czczo?18.11.2018-ciąża biochemiczna
10.09.2018- laparoskopia -
- prawy jajowód niedrożny
-lewy udrożniony