Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
KARO Dziękuję za miłe słowa. :* Może wraz z wiosną, przyjdzie też lepszy czas tak ogólnie, no i oczywiście same piękne dwie kreseczki na testach :*
KARO lubi tę wiadomość
Wiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
Pierworodny, nasza duma 😊
26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
05.2019 - ciąża biochemiczna
03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
Ja przy oddawaniu moczu nie mam żadnego bólu. Nic mnie nie swędzi, nie piecze w środku. Wczoraj wieczorem wyczułam jak coś mi się jakby '' przemieściło '' na środek macicy ale nie umiem tego wytłumaczyć. Wiem, że temperaturę powinno mierzyć się rano, zaraz po wstaniu.. Ale jak zmierzylam wczoraj i dzisiaj to mam 37,2.. A zawsze po owulacji w innych cyklach miałam 36,6 najwięcej.. Więc ja już nic z tego nie rozumiem...Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Llulaby wrote:Ja wlasnie mam klucia w jajniku jednym lub dwoch i czasem naprawdę bolesne i sluz nagle robi sie jak białko kurze.. teraz serduszkowalismy na jeden dwa dni przed tym sluzem "kurzym" wiec mam cichą nadzieje ze moze trafiliśmy.. oczywiscie mężu nie wiedzial ze mam owulke bo inaczej by twierdził ze go "cisne" hahahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 15:48
Llulaby lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Kochane pytanie za 100 punktow
Jeżeli szczyt sluzu byl w poniedziałek a serduszkowalismy z soboty na niedziele to jakie szanse nam dajecie?
Pytanie moze i głupie i meczace ale jednak chce znac wasza opinie¤ 34 letnia matka polka..
¤ starania o drugiego maluszka ❤
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
Witajcie Kobietki!!!
bede troche nadrabiac ...
katar u mnie nadal senna jestem popoludniami jak cholera wszystko mam na glowie meza nie ma wiec ogarnac cala zgraje nie jest lekko ...odliczam dni do kolejnej wizyty
Athyde Super! Ciesze sie Kochana, ze u Ciebie jest wszystko w porzadku itak ma byc! Czekam na wiesci z sobotniego usg
Mysza super ze zabieg masz za soba i ze sie udał teraz trzymam kciuki za udany cykl!
Cytrynka przykro mi... ale glowa do gory nowy cykl nowe nadzieje!!!
Mishigami trzymam bardzo mocno kciuki ! :*
Karo Witaj!
Adaska rewelacyjne wiesci teraz trzymamy kciuki udany cykl i pozytywny test!
Lulaby Witaj Kochana! Ciesz sie ze odpoczelas i wrociłaś do Nas z dobrym nastawieniem:) Trzymam kciuki za Ciebie :*
Ola -OCZYWISCIE nie zapomnialam i o Tobie jak sie czujesz?34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Nera moj zna moj temperament i san czasem nie nadąża za c moge ukryc kiedy mam owulacje
Ale gdybym powiedziala kochanie! Mam plodne to by uciekal gdzie pieprz rosnie bo czuje presje i chyba by mu nie stanal hahah oczywiscie zartuje ale chce wam przedstawic jak moj sie stresuje gdy mu zalezy hihihi¤ 34 letnia matka polka..
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
adelaa wrote:A ja już chyba niczego się nie dowiem na temat, który napisałam. Llulaby, szansę są duże.¤ 34 letnia matka polka..
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
adelaa wrote:Dziewczyny, potrzebuję waszej pomocy. Już strasznie się niecierpliwie, bo ile można czekać.. Pisałam już do was. Ale niepokoi mnie jedna rzecz... Ogólnie to przez całe 6 dni po owulacji kuly mnie jajniki, miałam różne objawy wczesnej ciąży, itd. Nie chcę mi się pisać znów tego samego, bo bez sensu. (w każdym razie przez całe 5 dni bólu podbrzusza nie było, 3 dnia był najsilniejszy ból jajnika trwał parę sekund ale kłucie nie do wytrzymania) Tego 6 dnia dopiero zaczęło boleć mnie podbrzusze, jajniki lekko kuły, ale kłucie też odczułam na środku macicy. Dziś mam 7dp i boli mnie tylko trochę lewy jajnik... Zrobiłam test ale póki co negatywny, pewnie za wcześnie.. Zawsze przed okresem bolały mnie piersi, teraz nie ma nic... Mam się nastawiać jeszcze na ciążę czy już ten cykl sobie odpuścić?... temperatury nie mierze, bo musiałabym to robić od początku cyklu, a nie dopiero po owulacji..
Witaj! Moim zdaniem skonsuluj sie z ginekologiem zbada cie zrobi CI usg i rozwieje wszelkie watpliwosci34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Llulaby wrote:Kochane pytanie za 100 punktow
Jeżeli szczyt sluzu byl w poniedziałek a serduszkowalismy z soboty na niedziele to jakie szanse nam dajecie?
Pytanie moze i głupie i meczace ale jednak chce znac wasza opinie
Duże34Lata
starania od sierpnia2018
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Dziewczyny, potrzebuję waszej pomocy. Już strasznie się niecierpliwie, bo ile można czekać.. Pisałam już do was. Ale niepokoi mnie jedna rzecz... Ogólnie to przez całe 6 dni po owulacji kuly mnie jajniki, miałam różne objawy wczesnej ciąży, itd. Nie chcę mi się pisać znów tego samego, bo bez sensu. (w każdym razie przez całe 5 dni bólu podbrzusza nie było, 3 dnia był najsilniejszy ból jajnika trwał parę sekund ale kłucie nie do wytrzymania) Tego 6 dnia dopiero zaczęło boleć mnie podbrzusze, jajniki lekko kuły, ale kłucie też odczułam na środku macicy. Dziś mam 7dp i boli mnie tylko trochę lewy jajnik... Zrobiłam test ale póki co negatywny, pewnie za wcześnie.. Zawsze przed okresem bolały mnie piersi, teraz nie ma nic... Mam się nastawiać jeszcze na ciążę czy już ten cykl sobie odpuścić?... temperatury nie mierze, bo musiałabym to robić od początku cyklu, a nie dopiero po owulacji.. - Llulaby, może będziesz coś wiedzieć na ten temat? jeszcze wam napisze jedna ciekawostkę... Zawsze po owulacji w godzinach popołudniowych miałam gdzieś 36,4 36,6 stopni. A teraz? Cały czas 37,2, 37, albo 37,5 a nawet 37,6...Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Tyle że pamiętam jak było 2 miesiące temu gdy mierzylam chyba z 3/4 dni nie miałam 37,jedynie w dzień owulacji... A tak to 36,4 36,6Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Adela powiem ci na moim przykładzie w pierwszej ciazy przy objawach czulam sie dobrze i nic mnie nie bolalo a w ostatniej (poronionej) i bylam senna i piersi bolaly itd.. najlepiej poradz sie ginekologa i zrob usg lub bete¤ 34 letnia matka polka..
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
Korci ta beta, korci wizytę u ginekologa mam dopiero na 9 kwietnia, takie terminy.... Dzwoniłam też do innych ginekologów i też niestety takie długie terminy...Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
To, że test wyszedł negatywny niekoniecznie znaczy że tak jest. Może jeszcze za wcześnie. Ale nie nakręcaj się za mocno, bo jeśli mimo wszystko pojawi się @ będzie Ci mega przykro ... Choć wiem, że łatwo mówić...29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Dlatego już się nie nakrecam, do ginekologa nie mam jak iść, bo tak jak napisałam już wcześniej - najwcześniejszych termin to 9 kwietnia... Muszę czekać do tego czasu. Ahhh, jednak będę mieć małe nadzieję, że to jest to, tym bardziej, że wcześniej tak nie miałam. zobaczymy.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm.