Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Adelaa to jeszcze za szybko na test. 10 marca jak nie będzie miesiączki to zrób jeszcze raz. Po samej sobie wiem, że jeśli chce się bardzo dziecka to łatwo we wszystkim znaleźć objaw ciąży... A potem przychodzi rozczarowanie i smutek jak pojawia się @ . Jeszcze 5 dni... Dasz radę ;* i będziesz miała wtedy pewność
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 16:29
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Będę czekać (nie) cierpliwie nadzieja umiera ostatnia bodajże również na tej stronie wyczytałam, że kobiety miały niekończący się ból jajników i się okazało, że są w ciąży. Ale nie ma co się tym sugerować, bo każda z nas ma inne objawy. dostałam jakiegoś takiego śluzu kremowego.. Było go dużo, ale rano. Teraz cisza. no i czuję ten wzdęty brzuch, ahh psychika lubi platać figle.. Ja już bym się sugerowała, że jestem w ciąży chociażby tym że cały czas bolały obydwa jajniki, wczoraj ból podbrzusza, klucia macicy i jajników (nie mocno) a dziś już tylko lewy jajnik daje o sobie znać, będę dobrych myśli dziewczyny za was też mocno trzymam kciuki!Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
O pierwsze. Jesteśmy praktycznie jedyną wśród znajomych i przyjaciół parą, która nie ma dziecka. Pytania typu " kiedy weźmiecie się za kolegę/koleżankę dla mojej/mojego? " , "kiedy będziecie mieć dziecko?" albo "można wam już gratulować?" chwilowo na szczęście ustały. Ale widzę cały czas te spojrzenia... Trochę to męczące...29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Adela z tego co piszesz to jest szansa na ciąże, masz takie typowe objawy ciąży, ten test 7 dpo kompletnie nic nie znaczy, za wcześnie zdecydowanie, radzę poczekać do terminu @ i dopiero zatestować 😉
adelaa lubi tę wiadomość
-
adelaa wrote:Dziewczyny, a jakie mialyscie objawy ciąży, które zakończyły się okresem?
Kuły mnie jajniki po owulacji raz prawy raz lewy, doszły takie mroczki przy wstawaniu z lóżka czy krzesła, zdarzały się odruchy wymiotne w nocy i zasłabnięcia, a i tak @ przylazła, chyba psychika też dużo działa, za bardzo się chce i organizm sam sobie wymyśla objawy 😉adelaa lubi tę wiadomość
-
Ola, dajesz mi nadzieję!
Karo, na każdego przyjdzie pora. Tak, staram się o pierwsze maleństwo, ale czy coś z tego wyjdzie w tym miesiącu, to zobaczymy. nawet jeśli by się udało to wydaje mi się, że takie czekanie do 9 kwietnia to znacznie za długo...Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Winter u mnie wszystko w porządku, czekam na owu, dzisiaj 10 dc, mam nadzieje, że wypadnie mi w weekend, bo jak nie to się zastrzelę 😏
-
Olaa..32 wrote:Adela ja miałam raz takie objawy, że byłam pewna, że się udało 😏
Kuły mnie jajniki po owulacji raz prawy raz lewy, doszły takie mroczki przy wstawaniu z lóżka czy krzesła, zdarzały się odruchy wymiotne w nocy i zasłabnięcia, a i tak @ przylazła, chyba psychika też dużo działa, za bardzo się chce i organizm sam sobie wymyśla objawy 😉
Długo kuły Cie te jajniki?... 🙄Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
adelaa wrote:Długo kuły Cie te jajniki?... 🙄
-
adelaa wrote:Dziewczyny, a jakie mialyscie objawy ciąży, które zakończyły się okresem?W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Adela jeżeli jesteś niecierpliwa to możesz zrobić bete w piątek, będzie 10 dpo, więc myśle, że jeżeli coś się tam kluje to hcg powinno już być wykrywalne we krwi 😉
adelaa lubi tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Z kilka dni, nie wiem dokładnie ile, z 4-5 dni i później kuły mnie też dzień przed @, ból promieniował aż na nogi 😬
To faktycznie, ja wtedy też bym obstawiała na ciążę. Tyle, że mnie kuje do dzisiejszego dnia bez przerw, jedynie miałam jednorazowe bóle podbrzusza, wczoraj i do tego jajniki kujące i na środku macicy. Może zarodek się zagnieżdzał? Nic nie wiadomo, trzeba mieć nadzieję życzę Ci zobaczenia dwóch kreseczekStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Nera1986 wrote:Ja w tamtym cyklu od kilku dni przed @ regularnie musialam się przespać 3 godziny bo na siedząco zaypialam
Psychika lubi platać figle niestety...Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Ja kiedyś przeczesałam cały internet żeby wszelkie nietypowe objawy przed @ móc przypisać do ciąży. Jajniki wtedy też mnie bolały, piersi miałam większe niż zwykle... Byliśmy z mężem pewni, że się udało. A i tak przyszła @ i było mi mega, mega przykro... Niepotrzebnie się tak wtedy nakręcałam29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Olaa..32 wrote:Adela jeżeli jesteś niecierpliwa to możesz zrobić bete w piątek, będzie 10 dpo, więc myśle, że jeżeli coś się tam kluje to hcg powinno już być wykrywalne we krwi 😉
I chyba tak zrobię, bo bardzo się niecierpliwie. Jeśli nic nie wykryje to powtórzę po tygodniu. A jak faktycznie w tym cyklu się nie udało, to ginekolog się kłania mimo wszystko, żeby sprawdził mi te jajniki...Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
KARO wrote:Ja kiedyś przeczesałam cały internet żeby wszelkie nietypowe objawy przed @ móc przypisać do ciąży. Jajniki wtedy też mnie bolały, piersi miałam większe niż zwykle... Byliśmy z mężem pewni, że się udało. A i tak przyszła @ i było mi mega, mega przykro... Niepotrzebnie się tak wtedy nakręcałam
Ja jestem teraz w podobnej sytuacji z tym szukaniem objawów. przed okresem zawsze piersi bolały, teraz nie ma nic... Ani grama bólu.. Ale zawsze trzeba mieć jakieś nadziejęKARO lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm.