Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Te doszukiwanie się objawów jest najgorsze... Ja zaczęłam się ich doszukiwać od momentu, gdy teraz w 3 miesiącu starań od owulacji kuły mnie jajniki, 6dp ból podbrzusza i klucia macicy i jajników, a teraz boli, a raczej kuje jajnik z którego miałam owulacje.. Czas pokaże czy się udało czy nie. Życzę Ci dwóch kreseczek pastylka
Pastylka lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Olaa to oprócz zbliżonego wieku łączy nas też to, że ja z moim lubym też mamy dla siebie tylko weekendy. To znaczy od piątku do niedzieli wieczorem możemy coś tam podziałać. Może uda nam się trafić, jak już w końcu zacznę ten nowy cyklWiek 26 lat
14.06.2015 - Leo ❤️👦🏼
Pierworodny, nasza duma 😊
26.03.2018 - usunięcie endometroizy z blizny po CC
05.2019 - ciąża biochemiczna
03.01.2020 - Nikoś [*] 28 tc
Czuwaj nad nami Maleńki 👼❤
22.06.2023 - Felicja 👶🏻 ❤️ 38 tc (cesarskie cięcie) Tęczowy skarb, nasz roześmiany promyczek 🥰🌈 -
Pastylka, ja też jakoś nakręciłam się na ten cykl. Nie wiem czemu. Niby wiem, że to wszystko może potrwać itd, ale jednak.... Mam nadzieję, że ta owulacja będzie TĄ
Pastylka lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Cytrynka648 wrote:Olaa to oprócz zbliżonego wieku łączy nas też to, że ja z moim lubym też mamy dla siebie tylko weekendy. To znaczy od piątku do niedzieli wieczorem możemy coś tam podziałać. Może uda nam się trafić, jak już w końcu zacznę ten nowy cykl
-
Mi w ogóle od 3 miesięcy cykle się skróciły, trwają po 26-28 dni, gdzie wcześniej trwały po 30-32 dni, z jednej strony dobrze, z drugiej dziwne, mam nadzieje, że już tak będą trwały cały czas 🙂
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 18:37
-
Ale się rozpisałyście muszę nadrobić
adelaa wrote:Te doszukiwanie się objawów jest najgorsze... Ja zaczęłam się ich doszukiwać od momentu, gdy teraz w 3 miesiącu starań od owulacji kuły mnie jajniki, 6dp ból podbrzusza i klucia macicy i jajników, a teraz boli, a raczej kuje jajnik z którego miałam owulacje.. Czas pokaże czy się udało czy nie. Życzę Ci dwóch kreseczek pastylka
Kochana właśnie mam 7dpo, wczoraj miałam dziwne uczucie w podbrzuszu takie skurcze? Nie bolało, ale było "coś" czuć. Dzisiaj pobolewa mnie podbrzusze właśnie... Wczoraj tempka spadła a dzisiaj znowu w górę mam nadzieję, że to implantacja, a po za tym to objawów brak nie tak jak w poprzednim cyklu, w którym chyba wymyśliłam połowę objawów... Teraz nawet cycki mnie specjalnie nie bolą, tylko to podbrzusze takie dziwne hm... Kciuki trzymam za Ciebie:) Planowaną @ masz 10marca? Ja 9 marca i wtedy też zatestuje28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Llulaby wrote:Fizycznie chodze opuchnieta.. cukier skacze ale psycha jest ok teraz urlop i remont to mi głowę zaprzata...
@ ma byc 17 wiec zobaczymy co wyjdzie..
A ty jam nasza ciężarówko ktory to juz tydz?Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
adelaa wrote:Dziewczyny, potrzebuję waszej pomocy. Już strasznie się niecierpliwie, bo ile można czekać.. Pisałam już do was. Ale niepokoi mnie jedna rzecz... Ogólnie to przez całe 6 dni po owulacji kuly mnie jajniki, miałam różne objawy wczesnej ciąży, itd. Nie chcę mi się pisać znów tego samego, bo bez sensu. (w każdym razie przez całe 5 dni bólu podbrzusza nie było, 3 dnia był najsilniejszy ból jajnika trwał parę sekund ale kłucie nie do wytrzymania) Tego 6 dnia dopiero zaczęło boleć mnie podbrzusze, jajniki lekko kuły, ale kłucie też odczułam na środku macicy. Dziś mam 7dp i boli mnie tylko trochę lewy jajnik... Zrobiłam test ale póki co negatywny, pewnie za wcześnie.. Zawsze przed okresem bolały mnie piersi, teraz nie ma nic... Mam się nastawiać jeszcze na ciążę czy już ten cykl sobie odpuścić?... temperatury nie mierze, bo musiałabym to robić od początku cyklu, a nie dopiero po owulacji..Nasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
KARO wrote:Ja kiedyś przeczesałam cały internet żeby wszelkie nietypowe objawy przed @ móc przypisać do ciąży. Jajniki wtedy też mnie bolały, piersi miałam większe niż zwykle... Byliśmy z mężem pewni, że się udało. A i tak przyszła @ i było mi mega, mega przykro... Niepotrzebnie się tak wtedy nakręcałamNasza kochana córeczka Jagódka
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
adelaa wrote:Psychika lubi platać figle niestety...W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Mowicie o nastawieniu... ja to sie dopiero nastawiam
Niby po poronieniu szybciej mozna zajsc a jeszcze serduszkowalismy na chwile przed owu to juz w ogole zwariuje do @¤ 34 letnia matka polka..
¤ starania o drugiego maluszka ❤
¤ 2cs..
¤ @ 17.04.
¤ poronienie luty 2019..
-
Atyde właśnie najtrudniej wyluzować. Jak już odpuszczę (tzn tak myślę) to byle powodu sprawia, że znów się nakręcam. Tak jak teraz... Odpuściłam na miesiąc i przynajmniej nie miałam zawodu jak dostałam @ a teraz znów się nakręcam, że ten cykl to będzie TEN. Muszę więc szybko wykombinować czym zająć głowę29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Ja standardowo cykl na straty spisałam już . Połówkowi powiedziałam ,że przez antybiotyk dupa z cyklu także czekam do kwietniowego - i skuszę się na monitoring ale tym razem wizytę pierwszą umówię 9/10dc hihiW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Llulaby wrote:Mowicie o nastawieniu... ja to sie dopiero nastawiam
Niby po poronieniu szybciej mozna zajsc a jeszcze serduszkowalismy na chwile przed owu to juz w ogole zwariuje do @ -
Mishigami00 wrote:Ale się rozpisałyście muszę nadrobić
Kochana właśnie mam 7dpo, wczoraj miałam dziwne uczucie w podbrzuszu takie skurcze? Nie bolało, ale było "coś" czuć. Dzisiaj pobolewa mnie podbrzusze właśnie... Wczoraj tempka spadła a dzisiaj znowu w górę mam nadzieję, że to implantacja, a po za tym to objawów brak nie tak jak w poprzednim cyklu, w którym chyba wymyśliłam połowę objawów... Teraz nawet cycki mnie specjalnie nie bolą, tylko to podbrzusze takie dziwne hm... Kciuki trzymam za Ciebie:) Planowaną @ masz 10marca? Ja 9 marca i wtedy też zatestuje
Oo, to witam serdecznie! ja niestety temperatury nie mierzę rano.. zmierzylam tylko popołudniami i miałam 37,2 bądź 37,3 co wcale mi się nie zdarza gdy jestem zdrowa... mamy bardzo podobnie, bo mnie też od tego cyklu cycki nie bolą i też czułam '' coś '' w podbrzuszu 10 marca powinna przyjść @, ale mam nadzieję, że nie przyjdzie... trzymam również za ciebie kciuki :* może coś jest na rzeczy, że obydwie mamy podobne objawy i prawie w tym samym dniu @? wczoraj miałam pobolewanie podbrzusza, lekkie kłucie jajników i na środku macicy, a wieczorem poczułam, że '' coś '' tak jakby przemieściło się na środek, nie umiem napisać, czy to był skurcz czy może... Zagnieżdżenie mam małą nadzieję, że tak.. Który cykl już się starasz?Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Nera1986 wrote:to chyba nie psychika a wiek i zima bo wciąż tak mam (już drugi cykl) Ja z tych co nie wierzą ale przyznam ,że po któreś drzemce z kolei przez myśl przeszły mi dwie kreski bo ja nigdy w dzień nie spałam
I tu kolejne poważne zastanowienie się... Przecież ja też nigdy popołudniami nie spałam, a od dwóch dni mam silną potrzebę przespania się chociaż na godzinkę... Trzymam za siebie kciuki i za was kciukiStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Adela to „przemieszczanie się” to za pewne w jelitach, ja też tak czasem miewam, to takie jakby bąbelki czy coś w tym stylu Ma się wrażenie jakby coś się przemieściło 😅
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 19:48