Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale nie poddaję się. W końcu zaczynam 6 cs, są dziewczyny które latami się starają i się udaje Trzeba być dobrej myśli i czekać na 2 kreseczki, które wywrócą moje życie do góry nogami. I wtedy oszaleję że szczęścia29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
adelaa wrote:A może któraś z was miała takie objawy w pierwszej ciąży?
-
Llulaby wrote:Kochane pytanie za 100 punktow
Jeżeli szczyt sluzu byl w poniedziałek a serduszkowalismy z soboty na niedziele to jakie szanse nam dajecie?
Pytanie moze i głupie i meczace ale jednak chce znac wasza opinie -
KARO wrote:Ale nie poddaję się. W końcu zaczynam 6 cs, są dziewczyny które latami się starają i się udaje Trzeba być dobrej myśli i czekać na 2 kreseczki, które wywrócą moje życie do góry nogami. I wtedy oszaleję że szczęścia
I tego Ci życzę, ujrzenia dwóch kreseczekKARO lubi tę wiadomość
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Adela a jak długo się starasz? 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 17:01
-
Miśka 91 wrote:Najlepiej idź do lekarza. Na objawy ciążowe to raczej nie wygląda bo piszesz że to zaraz po owulacji się zaczęło więc to napewo nie objawy ciąży. Wybierz się do lekarza na USG i zobaczysz co sie dzieje
Zobaczę co będzie za parę dni. Jeśli okres przyjdzie, a jajniki będą boleć to wybiorę się zaraz po @ do ginekologa.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Olaa..32 wrote:Adela a jak długo się starasz? 🤔
3 miesiąc, aczkolwiek i w 1 miesiącu i w 2 miesiącu nie miałam tych objawów, co teraz. A zanim w ogóle zaczęłam doszukiwać się jakichkolwiek objawów to 4 dnia dopiero po tych kłuciach, itd. Teraz cały czas boli mnie lewy jajnik, w sensie kłuję. I boli mnie ten, z którego była owulacja. I to już dzień po boleściach podbrzusza. Będę dobrych myśliStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Czytałam na różnych stronach, że ból poowulacyjny może się utrzymywać do 3dni. Więc tak szczerze, to nie wydaje mi się, żeby było coś nie tak z moimi jajnikami... Jeśli doszło do zapłodnienia a później do ewentualnego zagnieżdżenia, to może dlatego ból jajnika się utrzymuje, tym bardziej, że lewego z którego była owulacja.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
adelaa wrote:3 miesiąc, aczkolwiek i w 1 miesiącu i w 2 miesiącu nie miałam tych objawów, co teraz. A zanim w ogóle zaczęłam doszukiwać się jakichkolwiek objawów to 4 dnia dopiero po tych kłuciach, itd. Teraz cały czas boli mnie lewy jajnik, w sensie kłuję. I boli mnie ten, z którego była owulacja. I to już dzień po boleściach podbrzusza. Będę dobrych myśli
adelaa lubi tę wiadomość
-
Miśka 91 wrote:Trzymam kciuki żeby jednak nie przyszła tą wstrętna @ .
Dzięki bardzo i również trzymam kciuki, jeśli starasz się o swoje maleństwoStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Olaa..32 wrote:Mogą wskazywać te objawy, że ten cykl będzie udany, tym bardziej, że wcześniej tak nie miałaś, trzymam kciuki!! 😉
Mogą, ale nie muszą będe dobrych myśli! Za ciebie też trzymam kciuki. Który miesiąc już się starasz?Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
kamila0530 wrote:#betahcg
Hej, myślicie, ze jest ok? Martwię się, że jakieś niskie te wyniki.. według ostatniej miesiączki to 6t (5t 4d)
Beta hcg
26.02 18
28.02 53
05.03 607kamila0530 lubi tę wiadomość
-
Adaska mam podobne objawy z tym że ja jestem 8 dni po owulacji, do tego zaczęły mnie pobolewac sutki 😲😲na pewno nie na okres bo to za wcześnie, myślę że zachodzą jakieś zmiany w moim organizmie20.04.2019r.aniołek (*)
24.07.2019r. Test pozytywny
20.08.2019r. ❤️Bije,
27.08.2019r. Wszystko ok,
Rosnij I Zostan z nami kruszynko 😘
1.02.2023r.test pozytywny
3.03.2023r.aniołek(*)(zabieg łyżeczkowania )
13.04.2023r beta hcg 58,5
15.04.2023r.beta hcg 189,10
17.04.2023r.beta hcg 505,80
22.04.2023r.beta hcg 5609,70
Progesteron 9,28
25.04.2023r.pęcherzyk 9mm 5t4d(luteina )
04.04.2023r.Jest ❤️7t3dMały krwiaczek 0.5cm😞
On34lat
Ona34lat -
adelaa wrote:Mogą, ale nie muszą będe dobrych myśli! Za ciebie też trzymam kciuki. Który miesiąc już się starasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2019, 17:24
-
Olaa..32 wrote:Od lipca 2018 praktycznie się nie zabezpieczamy, a od lutego 2019 zaczęłam baczniej obserwować swój organizm, tylko u nas jest to utrudnione pod tym względem, że widujemy się tylko w weekendy, także można powiedzieć, że to mój 2 cs 😉
Będę trzymać kciuki, żeby się wam udało.
Ja jestem dobrych myśli, mam nadzieję że to ten ostateczny cykl....Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Hej dziewczyny, trochę się podłączę pod wątek.
Ja pamiętam pierwszy cykl w którym przestaliśmy się zabezpieczać, wydawało mi się że czuję non stop a to jakieś kłucie, a to pobolewanie, a to ból piersi. Nie ważne, że u mnie PMS ma takie objawy. Trochę mi aż głupio, jak sobie przypominam to zastanawianie się i wyszukiwanie oznak ciąży. Na początku trzymałam się teorii, że każda zdrowa para często potrzebuje około 5 cykli (jedni wcześniej inni później trafią). Ale i tak kombinowałam, że np. muszę lecieć na wakacje zagraniczne teraz zaraz, bo przecież zaraz będę w ciąży a nie chcę latać w ciąży. Później trzymałam się teorii, że dopiero po roku starań lekarze uznają że trzeba się dogłębnie przebadać a do roku to jeszcze spoko. No i tak mi minął ponad rok. Teraz dostałam stymulację CLO i luteinę w drugiej fazie cyklu i z jednej strony dało mi to jakąś większą nadzieję, że pewnie zajdę w ciążę, ale też w związku z tym niezależnie od tego ile sobie tłumaczę na spokojnie, to jednak nastawiam się bardziej w tym miesiącu.Starania od 01.2018
CLO od 02.2019
Letrox 100
29 lat