Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
ja nie lubie się malować buuuu86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
05.2023r -puste jajo płodowe
"Zwyciężca to po prostu marzyciel, który się nie poddał."
6.02- data cudownej nowiny
8.02- 35dc beta hcg 3283,00
28.05 - Moja maleńka 0,5 kg. Lili ❤
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
Liliana ur. 30.09 o godz. 5:46 SN
3360g , 50cm ❤ -
babydust1 wrote:nie haha haha a poza tym jakos cie nie widze bez
odwalisz sie tak ze panne mloda przycmisz
Czemu mnie nie widzisz bez ? Dotychczas wiecznie bez makijażu mnie widziciehaha
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
Czesc dziewczyny. Może jesteście w stanie doradzic . Moja lekarka zaproponowala wykonanie laparoskopii z chromoskopia (podejrzenie endometriozy), ale prosila abym rozwazayla również wykonanie sono hsg. Jakie jest Wasze doswiadczenie ? co jest lepsze?
-
Tak jak Nera się wzbrania przed tą imprezą to tak się dobrze będzie bawić 😂 jutro napisze o 6, że dopiero kończy :p
Zosiu no taki komplet bokserki+piżama+na to jeszcze pewnie kołdra? To rzeczywiście mogło być gorąco plemnikom :p ale myślę, że tragedii nie macie z wynikami. Dobre suple i szybko zobaczysz kreseczki💪
Klasiu nosicie się dzisiaj? :p wczoraj weszłam na stronę LennyLamb i chyba się zakochałam w tych ich chustach 😂 nawet mężu się zainteresował i pokazywałam mu dzisiaj instrukcję motania 😁 będzie małą nosił na pewno :pKlasia, Zosia12345 lubią tę wiadomość
👧25 lat 🧑33 lata❤
5cs
Cykle 25-26 dni
18.01 II kreski na teście 🍀🙈
20.01 beta 814.40💚
progesteron 21.5
22.01 beta 2323.00💚
31.08 całe 2990g małego człowieka 💚
Matylda 10.09 3160g 53cm ❤
-
Zosia12345 wrote:Mój Mąż nie piję nie pali, ruchu też ma dużo ale jedyne co mnie wkurza to to że śpi w bokserkach i w dodatku w piżamie🙄wczoraj poruszyłam ten temat i na szczęście dał sobie przetłumaczyć żeby spał bez bokserek w samej piżamie, poruszyłam jeszcze temat gorących pryszniców.
Jak widać szybko poskutkowało 😁Zosia12345 lubi tę wiadomość
-
Nera wrote:Wróciłam do świata żywych ale totalnie nie mam chęci iść. Leżę w łóżku i zwlec się nie mogę
-
Neeyenne wrote:Tak jak Nera się wzbrania przed tą imprezą to tak się dobrze będzie bawić 😂 jutro napisze o 6, że dopiero kończy :p
Zosiu no taki komplet bokserki+piżama+na to jeszcze pewnie kołdra? To rzeczywiście mogło być gorąco plemnikom :p ale myślę, że tragedii nie macie z wynikami. Dobre suple i szybko zobaczysz kreseczki💪
Klasiu nosicie się dzisiaj? :p wczoraj weszłam na stronę LennyLamb i chyba się zakochałam w tych ich chustach 😂 nawet mężu się zainteresował i pokazywałam mu dzisiaj instrukcję motania 😁 będzie małą nosił na pewno :p
Jeszcze próbowałam splotu kieszonka ale dalej coś nie tak mi wychodzi. Dziś jak mała się wyśpi chce spróbować kangurka. Ale te moje przeziębienie dalej daje o sobie znać w postaci bólu głowy.
Ja mam akurat tę i to z tego akurat linku jak chcesz to mogę podesłać
-
nick nieaktualnyNeeyenne wrote:Tak jak Nera się wzbrania przed tą imprezą to tak się dobrze będzie bawić 😂 jutro napisze o 6, że dopiero kończy :p
Klasiu nosicie się dzisiaj? :p wczoraj weszłam na stronę LennyLamb i chyba się zakochałam w tych ich chustach 😂 nawet mężu się zainteresował i pokazywałam mu dzisiaj instrukcję motania 😁 będzie małą nosił na pewno :p -
nick nieaktualnyKlasia wrote:Czytałam wcześniej że nie pije i nie pali. Mój to spod prysznica jak Apacz czerwony wychodzi a jak się staraliśmy to mu wytłumaczyłam że dopóki w ciążę nie zajdę ma takiego wrzątku nie używać do kąpieli i spać w samych spodenkach pizamowych
Jak widać szybko poskutkowało 😁 -
babydust1 wrote:ech i nera przed impreza nie pokazala sie nam
jak sie wystroila
Nie było czym . Nie lubię makijażu więc tylko delikatnie się umalowałam. Zdjęcie również na szybko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 13:00
86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
Zosia12345 wrote:Ale się uśmiałam z tym Apaczem😂 Też dałam parę wskazówek mojemu. Kurcze facet sam nie pomyśli co może zaszkodzić, mój to czeka na potwierdzenie od lekarza w Poniedziałek i chyba nie wierzy że spanie bez bielizny albo nie branie pryszniców gorących może mieć jakiś wpływ....Wczoraj mi powiedział "no dobra tak mi trujesz cały czas ze mam spać bez gaci to niech ci bedzie"😂a dzisiaj powiedział że przez to go głowa rano bolała, normalnie cyrk😀Poruszę ten temat w poniedziałek na wizycie żeby miał potwierdzenie przez lekarza....
Mojemu spodobało się spanie bez gaci bo tylko aby pomyślał i trach gotowy do działania. Nawet nie raz mi nie kazał zakładać koszuli do spania 🤣😅🤣 -
nick nieaktualnyKlasia wrote:Oj ich tok myślenia daje nam wiele do życzenia.
Mojemu spodobało się spanie bez gaci bo tylko aby pomyślał i trach gotowy do działania. Nawet nie raz mi nie kazał zakładać koszuli do spania 🤣😅🤣Klasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zosia12345 wrote:Jaki macie śluz po luteinie dopochwowej? Resztki tabletki wylatują ok ale wylatuje ze mnie też coś dziwnego....takie jakby skórki białe centymetrowe...miała któraś tak?
Myślę Zosiu, że to co piszesz to śluz bo nie biorę luteinę A miewam tak86r.( 3 córki )
05.2016r. - poronienie
29.07 -1930g szczęścia ❤
15.09 - ok 3000❤
11.10 - termin porodu OM
3360g , 50cm ❤ -
nick nieaktualnyHej dziewczyny
Miło było Was przeczytać i nadrobić zaległości
Zosiu, jak ja zażywam luteinę to się wkurzam, że ona tak strasznie brudzi bieliznę. Nieraz mam wrażenie jakby kawałki tabletki skleiły się w malutką bryłę i wylatywały. Tak to wygląda, jak taki lepki ale i w pewnym momencie suchy śluz. Nie wiem jak to określić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2020, 11:41