Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Olaa..32 wrote:Nera mi teraz cykl też się skrócił, ogólnie mam 30-32 dni, zdarzały się co 28 ale rzadko, a ten ostatni trwał 27 dni, nie wiem od czego to zależy, nie martwię się, bo nie mam czym
-Owulacja do 24 h
-Faza lutealna jest stałaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 19:49
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Przeczytaj co napisałam (juz uzupełnilam) owulacje miałaś wczoraj (o ile pęcherzyk pękł )
Nera1986 lubi tę wiadomość
-
Jestem tak przerażona,że najchętniej bym się napiła na wyluzowanie a tu lipa bo nie będę wiedziała czy skok był 😒 Mam nadzieje, ze szybko zasne
Dobrej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2019, 20:59
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9068da2ade9a.jpg
I co myślicie, że spada? Ja chyba dostanę zaraz jakiegoś oczopląsu 😏 -
Nera1986 wrote:Jestem tak przerażona,że najchętniej bym się napiła na wyluzowanie a tu lipa bo nie będę wiedziała czy skok był 😒 Mam nadzieje, ze szybko zasne
Dobrej nocyNera1986 lubi tę wiadomość
-
Nera super jest ten kalendarzyk. Lepszy niż mój Dziękuję bardzo Owulacja i tu i tu się pokrywa (a to tak naprawdę chciałam sprawdzić), fajnie są też opisane dni. Jeśli nic się nie przestawiło w tym cyklu, choć takie miałam długi czas wrażenie, to 15.03 mamy szansę na Maleństwo Sama trzymam za siebie kciuki ;p
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Ola różowy słabszy dolny ciut ciemniejszy Skoro miałaś przez kilka dni śluz najbardziej płodny to nie ma bata żeby owulacja sobie od tak przyszła . Ten śluz nie sprzyja plemnikom
Karo trzymam za Ciebie kciuki !
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
KARO wrote:Nera super jest ten kalendarzyk. Lepszy niż mój Dziękuję bardzo Owulacja i tu i tu się pokrywa (a to tak naprawdę chciałam sprawdzić), fajnie są też opisane dni. Jeśli nic się nie przestawiło w tym cyklu, choć takie miałam długi czas wrażenie, to 15.03 mamy szansę na Maleństwo Sama trzymam za siebie kciuki ;p
KARO lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Ola różowy słabszy dolny ciut ciemniejszy Skoro miałaś przez kilka dni śluz najbardziej płodny to nie ma bata żeby owulacja sobie od tak przyszła . Ten śluz nie sprzyja plemnikom
Karo trzymam za Ciebie kciuki ! -
Olaa..32 wrote:Szyjkę mam zamkniętą więc nie sadze, żeby owulacja była na dniach 😕 No nic, powtórzę jeszcze jutro o tej samej porze 😏W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Kiedy miałaś ostatnie serducho ?
-
Nera1986 wrote:No pewnie ze zamknięta bo owulacja była wczoraj chyba ,ze oczekujesz podwójnej ale to też za późno bo musi nastąpić w przeciągu doby a śluz już nie ten 😆
-
Nera1986 wrote:Eeee to i syn z tego być może a Ty się martwisz :*
-
Nera1986 wrote:Obserwuj śluz -on bardzo dużo mówi o nadchodzącej owulacji
Skopiowałam sobie Twój opis śluzu, który podawałaś wyżej Oli. Będę pilnować Dziękuję jeszcze razNera1986 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
U mnie skoku brak mało tego przedwczoraj miałam śluz rozciągliwy wodnisty z białymi nitkami I pęcherzykami powietrza, wczoraj przeźroczysty lepki a dziś znów rozciągliwy wodnisty z pęcherzykami powietrza... jak dobrze ,ze dziś usgW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:U mnie skoku brak mało tego przedwczoraj miałam śluz rozciągliwy wodnisty z białymi nitkami I pęcherzykami powietrza, wczoraj przeźroczysty lepki a dziś znów rozciągliwy wodnisty z pęcherzykami powietrza... jak dobrze ,ze dziś usg
-
KARO wrote:Nera super jest ten kalendarzyk. Lepszy niż mój Dziękuję bardzo Owulacja i tu i tu się pokrywa (a to tak naprawdę chciałam sprawdzić), fajnie są też opisane dni. Jeśli nic się nie przestawiło w tym cyklu, choć takie miałam długi czas wrażenie, to 15.03 mamy szansę na Maleństwo Sama trzymam za siebie kciuki ;p
KARO lubi tę wiadomość