Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
adelaa - bardzo chciałybyśmy Ci "pomóc" bo uważam ,że nie tylko ja ale nie jesteśmy w stanie przewidzieć tego co się dzieje w Twoim łonie . Druga sprawa to nadmiar wody również doprowadza do rozwolnienia . Trzecia sprawa to taka ,że psychika kobieca potrafi nieźle mieszać ,ale z czwartej strony sprawa to taka,że skoro ewidentnie czujesz się inaczej niż zwykle to idź kochana na bete bo być może faktycznie jest coś na rzeczy czego bardzo Ci życzę pójdź na bete
adelaa lubi tę wiadomość
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Miśka 91 wrote:Adela a kiedy powinnaś dostać @? Zrób test 😉
10 marca, ale zawsze spóźnia mi sie te 2/4 dni. Dziś trzeci dzień i @ jeszcze nie maStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Nera1986 wrote:Przedwczoraj był taki sam jak dziś .Totalnie mnie zalewa. Jeszcze 11h do chwili prawdy
A bardziej dokładnie u mnie wygląda to tak :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/870e5f8a13a6.png
Nera musisz sobie głowę czymś zająć do tego czasu. A potem wszystko już będzie jasne29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
adelaa wrote:Hm.. Nie wiem jak mam to zinterpretować. Pierwszy raz w życiu zdarzyło mi się, żeby od samej owulacji do dnia dzisiejszego bolały mnie jajniki. Śluz miałam straszny jeszcze wczoraj, dzisiaj trochę przystopował, ale czuję nadal mokrość (zawsze miałam suchość pochwy przed miesiączką) no buzię ładną dostałam. Z początku powychodziły mi jakieś chrosty co wcześniej mi się nie zdarzało, (jak już to mi trądzik ropny wychodził niestety) a dziś mam tak ładną buźke jak nigdy. Moja mama dziś oceni, gdy przyjedzie na kawę no i cycki w ogóle nie bolały, dopiero wczoraj zaczęły boleć, ale tylko po bokach i sutki. Apetytu nie mam, nie wspomnę o słodkim. Zawsze przed miesiączką się zajadałam, a teraz nie mam najmniejszej ochoty. No i przepraszam dziewczyny za wyrażenie - wodnisty stolec nadal jest. Zauważyłam, że od wczoraj mam większe parcie na mocz, ale nie biorę tego do siebie, bo wystarczy, że człowiek dużo wody będzie pić i taki jest tego efekt. Rano się tylko czuję jakby miała przyjść miesiączką, takie dziwne uczucie w podbrzuszu, po chwili, gdy już się wysiusiam to to uczucie przechodzi. Zauważyłam też, że jestem bardziej senna. Wczoraj przespałam się po południu, bo byłam zmęczona (w nocy spałam 9 godzin) a wieczorem o 22 znowu byłam zmęczona. O północy już spałam jak niemowlak. Piersi zrobiły mi się takie obrzmiałe, większe co mnie ucieszyło, bo z natury mam małe nie wiem co mam myśleć, słyszałam, że w ciąży śluz jest zazwyczaj kremowy, biały i nawet wodnisty. U mnie raz wystąpił kremowy, a 4 dnia po owulacji (już nie pamiętam) miałam takiego gluta jasno żółtego. A potem leciał mi śluz wodnisty jak z kranu w kolorze jasno żółtym. (do dzisiaj) a 7dnia czy 9 (już też nie pamiętam) miałam kremowy. W każdym razie kremowy zdarzył się tylko raz. zdarzy się, że w ciągu dnia poczuje się słabo, raz upadłam i mąż chciał pogotowie wzywać, później było mi słabo po prostu na tyle, że musiałam się położyć ale mogłam też funkcjonować. Od 11 dnia po miałam biegunkę, a wczoraj to byłam chyba 5 razy w ubikacji, aby załatwić swoją potrzebę. Piłam dużo wody, naprawdę dużo a stolec i tak wodnisty. Ja już nie wiem czy to faktycznie ciąża czy co... Nie nastawiam się. Dodam tak jeszcze, że zawsze przed okresem u mnie dominował biały śluz i to były takie małe kropelki... Bylam na urodzinach u swojego brata 4 dni temu i wszyscy jedli tylko nie ja, poważnie. Tort zjadłam, bo wypada, był mój ulubiony sernik nawet a ja nie zjadłam nawet kawałka... Przed okresem? Zjadłabym tonę tego słodkiego! 6 dnia po owulacji bolało mnie podbrzusze i jajniki oraz kuł mnie środek macicy co dla mnie było nowością. Potem 7 dnia po wieczorem podbrzusze bolało i jeszcze rano 8 dnia po i koniec bólu. Aż do dzisiaj. Zero bólu. Aha! I więcej mi coś bulgota w jelitach...
adelaa lubi tę wiadomość
-
Nera1986 wrote:adelaa - bardzo chciałybyśmy Ci "pomóc" bo uważam ,że nie tylko ja ale nie jesteśmy w stanie przewidzieć tego co się dzieje w Twoim łonie . Druga sprawa to nadmiar wody również doprowadza do rozwolnienia . Trzecia sprawa to taka ,że psychika kobieca potrafi nieźle mieszać ,ale z czwartej strony sprawa to taka,że skoro ewidentnie czujesz się inaczej niż zwykle to idź kochana na bete bo być może faktycznie jest coś na rzeczy czego bardzo Ci życzę pójdź na bete
Ja wiem, że nikt mi nie wywróży, czy jestem w ciąży czy nie. jeśli chodzi o wodę - pije jej mało. Ale przez to, że dostałam takiej biegunki piłam od wczoraj dużo tej wody, żeby się nawodnić i efekt taki sam... Psychika kobieca - No ale skoro wcześniej tak nie miałam, a teraz mam takie objawy, to jest to conajmniej dziwne.. Nigdy wcześniej nie zauważyłam u siebie takich objawów przed @... Poszłabym na betę ale przyjmują u mnie od 8 do 10, a ja na 11 do pracy jadę. dopiero w piątek mogłabym pojechać na betę.Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
KARO wrote:Nera musisz sobie głowę czymś zająć do tego czasu. A potem wszystko już będzie jasne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2019, 09:02
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adelaa wrote:Ja wiem, że nikt mi nie wywróży, czy jestem w ciąży czy nie. jeśli chodzi o wodę - pije jej mało. Ale przez to, że dostałam takiej biegunki piłam od wczoraj dużo tej wody, żeby się nawodnić i efekt taki sam... Psychika kobieca - No ale skoro wcześniej tak nie miałam, a teraz mam takie objawy, to jest to conajmniej dziwne.. Nigdy wcześniej nie zauważyłam u siebie takich objawów przed @... Poszłabym na betę ale przyjmują u mnie od 8 do 10, a ja na 11 do pracy jadę. dopiero w piątek mogłabym pojechać na betę.
adelaa lubi tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Adela moim zdaniem powinnaś zrobić test, nie wiem na co Ty czekasz 😜
Chce poczekać, bo nie chce zrobić testu i mieć dwie kreski a za dwa dni dostać obfitej @... Humor mi się zepsuje totalnie Dziś kupię 2 testy, jutro zrobię rano, (o ile nie przyjdzie wredna małpa) i w piątek..Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
adelaa wrote:Ja wiem, że nikt mi nie wywróży, czy jestem w ciąży czy nie. jeśli chodzi o wodę - pije jej mało. Ale przez to, że dostałam takiej biegunki piłam od wczoraj dużo tej wody, żeby się nawodnić i efekt taki sam... Psychika kobieca - No ale skoro wcześniej tak nie miałam, a teraz mam takie objawy, to jest to conajmniej dziwne.. Nigdy wcześniej nie zauważyłam u siebie takich objawów przed @... Poszłabym na betę ale przyjmują u mnie od 8 do 10, a ja na 11 do pracy jadę. dopiero w piątek mogłabym pojechać na betę.
adelaa lubi tę wiadomość
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
adelaa wrote:Chce poczekać, bo nie chce zrobić testu i mieć dwie kreski a za dwa dni dostać obfitej @... Humor mi się zepsuje totalnie Dziś kupię 2 testy, jutro zrobię rano, (o ile nie przyjdzie wredna małpa) i w piątek..
adelaa lubi tę wiadomość
-
Olaa..32 wrote:Jesteś już po terminie @ i życze Ci, żeby nie odwiedziła Cię przez najbliższe 9 miesięcy 🤗
Dziękuję bardzo 😊 Tobie życzę tego samegoStarania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
Nera1986 wrote:Jakoś emocje mi oklapły - machnęliśmy z mężem piękne serducho na córę -nie ma co haha . Ból w krzyżu się pojawił .Jajniki się odzywają .Po wczorajszym serduchu z tupetem i dzisiejszym najbardziej płodnym ponownym śluzem wszystko mi przeszło .Niech będzie i Blanka -byle by się udało i była zdrowa bo z poprzednią córcią sporo problemów było od ciąży aż do 4 roku życia
Dokładnie, oby wszystko było dobrze i maleństwo zdrowe - priorytet nad priorytetami. Wtedy człowiek z wszystkim da radę 💪 Trzymam kciuki przede wszystkim za zdrową dzidzię, ale życzę synka (tak jak sobie wymarzyliście) 😊Nera1986 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Nera dziękuję za informacje muszę zacząć bardziej sie obserwować bo już totalnie zglupialam 😁 może też zastrzyk z pregnylu trochę namieszal
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
KARO wrote:Dokładnie, oby wszystko było dobrze i maleństwo zdrowe - priorytet nad priorytetami. Wtedy człowiek z wszystkim da radę 💪 Trzymam kciuki przede wszystkim za zdrową dzidzię, ale życzę synka (tak jak sobie wymarzyliście) 😊W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Ja mam jeszcze 4 dni do takiego max terminu @ testowanie zaplanowałam na piątek . W tamtym tygodniu jak zobaczyłam różowy śluz itd ciaglo mnie do testowania , teraz to opadło. Z soboty na niedzielę śniły mi się ciągle testy pozytywne i wybudzalam się z takim dziwnym uczuciem ... Bałam się zasnąć że znów mi się będzie śnił pozytywny test . Mój mąż wczoraj wrócił z pracy i pyta mnie czy test robiłam ( on uważa że te bóle przez weekend to może być objaw )
-
Mysza1990 wrote:Nera dziękuję za informacje muszę zacząć bardziej sie obserwować bo już totalnie zglupialam 😁 może też zastrzyk z pregnylu trochę namieszalW oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Płeć przecież jest najmniej istotna ale obawiam się ,że mąż mi dostanie zawału - 5 bab w domu hahaha
Haha... Byłby naprawdę rodzynkiem zdominowanym przez kobietyNera1986 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Miśka 91 wrote:Ja mam jeszcze 4 dni do takiego max terminu @ testowanie zaplanowałam na piątek . W tamtym tygodniu jak zobaczyłam różowy śluz itd ciaglo mnie do testowania , teraz to opadło. Z soboty na niedzielę śniły mi się ciągle testy pozytywne i wybudzalam się z takim dziwnym uczuciem ... Bałam się zasnąć że znów mi się będzie śnił pozytywny test . Mój mąż wczoraj wrócił z pracy i pyta mnie czy test robiłam ( on uważa że te bóle przez weekend to może być objaw )
Miśka, niech te sny będą prorocze i 2 kreski w piątek wprawią Cię w szaleństwo radości ✊✊29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️