Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Hekate42 wrote:Mnie co prawda nikt nie wywołał do tablicy, ale zaczęłam znowu zaglądać- w końcu znajduję czas na coś innego niż praca i Synuś.
Dostaliśmy się do przedszkola od września, póki co zlobek. Nie mogę wyciąć małemu 3 migdała, bo się okazało, że ma problemy z krzepnieciem. Tylko 2 klinii w PL maja klinikę hematologii dziecięcej. Wizyta niemal za rok - na CITO.
Zaczęłam się zastanawiać, czy w moim wieku yo jeszcze można mieć zdrowe dziecko naturalnie.
Badania w sumie nam ok, choć owulację nie w każdym cyklu. Marzy mi się jeszcze dziewczynka, ale nie wiem, czy nie zwariowałam...?
A co tam u Was? -
Asia2000 wrote:Mozna😉ja urodzilam majac 43, naturalna ciaza. Wczesniej 8 cykli in vitro i corka dzis konczy 6 lat💪
To było 3 lata temu😉babydust1 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Hekate42 wrote:Ja też urodziłam naturalnie mając 43 lata.
To było 3 lata temu😉
I pamietam Cie bo ja staralam sie od 2016….Hekate42 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) wczoraj miałam wizytę u dzidziulka wszystko dobrze:)❤️☺️ doktor długo badał i powiedział że według Niego mogę spokojnie jechać na prenatalne które mam 16 maja . I tego się trzymam ❤️☺️ oczywiście dam Wam znać jak po badaniu:)
Jeżynka, Hekate42, babydust1 lubią tę wiadomość
-
Hekate42 wrote:Mnie co prawda nikt nie wywołał do tablicy, ale zaczęłam znowu zaglądać- w końcu znajduję czas na coś innego niż praca i Synuś.
Dostaliśmy się do przedszkola od września, póki co zlobek. Nie mogę wyciąć małemu 3 migdała, bo się okazało, że ma problemy z krzepnieciem. Tylko 2 klinii w PL maja klinikę hematologii dziecięcej. Wizyta niemal za rok - na CITO.
Zaczęłam się zastanawiać, czy w moim wieku yo jeszcze można mieć zdrowe dziecko naturalnie.
Badania w sumie nam ok, choć owulację nie w każdym cyklu. Marzy mi się jeszcze dziewczynka, ale nie wiem, czy nie zwariowałam...?
A co tam u Was?ale pozytywnie
Może podejść do tego jak się uda to super jak nie to tez spoko
In vitro też nie gwarantuje powodzenia i zdrowego dziecka
Trzymam kciuki za jakiekolwiek decyzje jakie podejmiecie
Marcel też od września do przedszkola koło domu
Skończą się dojazdy do żłobka
Mieliśmy komunię na początku maja i trochę mnie czasu zajęła.
Pogoda nie była jakaś piękna ale było okHekate42 lubi tę wiadomość
-
Ania 89 wrote:Cześć dziewczyny:) wczoraj miałam wizytę u dzidziulka wszystko dobrze:)❤️☺️ doktor długo badał i powiedział że według Niego mogę spokojnie jechać na prenatalne które mam 16 maja . I tego się trzymam ❤️☺️ oczywiście dam Wam znać jak po badaniu:)
Trzymamy kciuki za badania
Może płeć juz pokaże maluszek 😍 -
babydust1 wrote:O prosze zaskoczyłaś mnie
ale pozytywnie
Może podejść do tego jak się uda to super jak nie to tez spoko
In vitro też nie gwarantuje powodzenia i zdrowego dziecka
Trzymam kciuki za jakiekolwiek decyzje jakie podejmiecie
Marcel też od września do przedszkola koło domu
Skończą się dojazdy do żłobka
Mieliśmy komunię na początku maja i trochę mnie czasu zajęła.
Pogoda nie była jakaś piękna ale było ok
Marcel jest grzeczny tak ogólnie oczywiście?
Mój daje czadu, że ho ho, ale przy tym jest tak rozbrajająco słodki i Kochany, że nie umiem się na niego zbyt długo gniewać.
Gdybym miała partnera, który chciałby więcej dzieci jako pierwszego, to pewnie miałabym ich co najmniej troje🤪
Miłego dnia Dziewczyny 😘„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Tak też do tego podchodzę, już samo działanie przecież jest przyjemne😉
Marcel jest grzeczny tak ogólnie oczywiście?
Mój daje czadu, że ho ho, ale przy tym jest tak rozbrajająco słodki i Kochany, że nie umiem się na niego zbyt długo gniewać.
Gdybym miała partnera, który chciałby więcej dzieci jako pierwszego, to pewnie miałabym ich co najmniej troje🤪
Miłego dnia Dziewczyny 😘
Słodziak nieprzeciętny ale uparty jak osiołek , krzyczy okropnie jak mu coś nie pasuje i wykłóca się o wszystko 😎 czuje się czasami jakby był nastolatkiem który wie wszystko najlepiej 🤣🤣 -
babydust1 wrote:Oj opisałaś idealnie ...Marcela
Słodziak nieprzeciętny ale uparty jak osiołek , krzyczy okropnie jak mu coś nie pasuje i wykłóca się o wszystko 😎 czuje się czasami jakby był nastolatkiem który wie wszystko najlepiej 🤣🤣
Z całą pewnością te dzieci będą inne niż poprzednie, przynajmniej u mnie😁„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Hekate42 wrote:Rozbrajającą pewność siebie i potrzeba autonomii jednocześnie 😉
Z całą pewnością te dzieci będą inne niż poprzednie, przynajmniej u mnie😁
Zdecydowanie jest inny niż pozostała trójka 🤣oni razem tyle afer nie zrobili przez całe życie jak Marcel w ciągu 3 latHekate42 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny melduje że być może będzie chłopczyk a co najważniejsze pięknie USG wygląda:) wszystkie parametry w normie 🥰
Hekate42, Jeżynka, babydust1 lubią tę wiadomość
-
Aniu super informacje 🥰
Jejku jak te nasze dzieci szybko rosną .
U mnie Elizka też charakterna. Swoje zdanie ma na każdy temat, jak coś jej sie nie podoba nie założy. I na dodatek kocha buty . 🙈
Choć daje w kość czasami to kicham ją nad życie i nie wyobrażam sobie dnia bez niej
A ja próbuję schudnąć mam wysoką insulinę i nie moge pindy zbić.
Hekate 🤞🤞🤞😉11.2018 😇23tydz
06.2019 😇
07.2019 😇
16.11 - mamy ♥️ 6+2
5-8.12 szpital, krwiak
14.12-wizyta 10+2, CRL 4,33
30.12 prenatalne CRL 7,6cm, 💜
11.01 mała księżniczka 😍
4.02-22.02 Szpital 😓 szew ratunkowy -szyjka 7 mm
28.02 połówkowe- 440g 💜💜 21+2
09.03-szewek trzyma, leżing cd.
29.03 bez zmian
07.04 diabetolog -> cukrzyca 🍬 narazie próbujemy z dietą
12.04 szyjka 9 mm, rozwarcie wewn 🥺
18.04 -16.05 szpital -> 1340g niuni 💓 28+2 sterydy-> 1700g niuni 💓 30+2 -> 2340g niuni 💓32+2.
24.05 - szyjka 19-20mm 💪💪, podejrzenie cholestazy 😓
27.05 - cholestaza, wdrożone leczenie
1.06- cholestaza pełną parą, b.złe kwasy żółciowe
2.06- 19.06 kierunek szpital 2200g niuni 34+5💓
15.06- moja księżniczka już z nami 2870 💓💜💓 - 36+4
-
Jeżynka wrote:Aniu super informacje 🥰
U mnie Elizka też charakterna. Swoje zdanie ma na każdy temat, jak coś jej sie nie podoba nie założy. I na dodatek kocha buty . 🙈
Choć daje w kość czasami to kicham ją nad życie i nie wyobrażam sobie dnia bez niej
Hekate 🤞🤞🤞😉
Insulina, to trudna przeciwniczka, ale raz Ci się już pięknie udało Jezynko tę walkę wygrać, więc wierzę, że I tym razem tak bedxie✊️🤞
Jeżynka lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Jeżynka wrote:Aniu super informacje 🥰
Hekate 🤞🤞🤞😉
Jezynka kiedyś do schudnięcia była inna motywacja ... Wiem coś o tym bo sama miałam tak samo
Potem popłynęłam z czekoladą (gorzka na szczęście ). I przywaliło w zeszłym roku 9 kg znowu
Teraz schudłam trochę dzięki 2 posiłkom dziennie tylko + ta czekolada 😎 ale też udalo mi się dopiero to jak przestałam pracować ...zawsze mówiłam że mi praca szkodzi haha -
😂😂 baby noo ja też doszłam do takiego wniosku.. przez pracę mam nerwicę.11.2018 😇23tydz
06.2019 😇
07.2019 😇
16.11 - mamy ♥️ 6+2
5-8.12 szpital, krwiak
14.12-wizyta 10+2, CRL 4,33
30.12 prenatalne CRL 7,6cm, 💜
11.01 mała księżniczka 😍
4.02-22.02 Szpital 😓 szew ratunkowy -szyjka 7 mm
28.02 połówkowe- 440g 💜💜 21+2
09.03-szewek trzyma, leżing cd.
29.03 bez zmian
07.04 diabetolog -> cukrzyca 🍬 narazie próbujemy z dietą
12.04 szyjka 9 mm, rozwarcie wewn 🥺
18.04 -16.05 szpital -> 1340g niuni 💓 28+2 sterydy-> 1700g niuni 💓 30+2 -> 2340g niuni 💓32+2.
24.05 - szyjka 19-20mm 💪💪, podejrzenie cholestazy 😓
27.05 - cholestaza, wdrożone leczenie
1.06- cholestaza pełną parą, b.złe kwasy żółciowe
2.06- 19.06 kierunek szpital 2200g niuni 34+5💓
15.06- moja księżniczka już z nami 2870 💓💜💓 - 36+4
-