Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Mozna😉ja urodzilam majac 43, naturalna ciaza. Wczesniej 8 cykli in vitro i corka dzis konczy 6 lat💪Hekate42 wrote:Mnie co prawda nikt nie wywołał do tablicy, ale zaczęłam znowu zaglądać- w końcu znajduję czas na coś innego niż praca i Synuś.
Dostaliśmy się do przedszkola od września, póki co zlobek. Nie mogę wyciąć małemu 3 migdała, bo się okazało, że ma problemy z krzepnieciem. Tylko 2 klinii w PL maja klinikę hematologii dziecięcej. Wizyta niemal za rok - na CITO.
Zaczęłam się zastanawiać, czy w moim wieku yo jeszcze można mieć zdrowe dziecko naturalnie.
Badania w sumie nam ok, choć owulację nie w każdym cyklu. Marzy mi się jeszcze dziewczynka, ale nie wiem, czy nie zwariowałam...?
A co tam u Was? -
Ja też urodziłam naturalnie mając 43 lata.Asia2000 wrote:Mozna😉ja urodzilam majac 43, naturalna ciaza. Wczesniej 8 cykli in vitro i corka dzis konczy 6 lat💪
To było 3 lata temu😉
babydust1 lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Pol zartem pol serio” to co jeszcze po jednym:)”. Ja uwazam ze ryzyko jest zawsze. Badalam zarodki kiedy mialam 36 lat. Co prawda procentowo bylo rewelacyjnie ale stresik jest. Ja to sie boje koncowki ciazy, mam traume z pierwszego porodu i drugi to troszke jedynie odczarowal.Hekate42 wrote:Ja też urodziłam naturalnie mając 43 lata.
To było 3 lata temu😉
I pamietam Cie bo ja staralam sie od 2016….
Hekate42 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny:) wczoraj miałam wizytę u dzidziulka wszystko dobrze:)❤️☺️ doktor długo badał i powiedział że według Niego mogę spokojnie jechać na prenatalne które mam 16 maja . I tego się trzymam ❤️☺️ oczywiście dam Wam znać jak po badaniu:)
Jeżynka, Hekate42, babydust1 lubią tę wiadomość
-
O prosze zaskoczyłaś mnieHekate42 wrote:Mnie co prawda nikt nie wywołał do tablicy, ale zaczęłam znowu zaglądać- w końcu znajduję czas na coś innego niż praca i Synuś.
Dostaliśmy się do przedszkola od września, póki co zlobek. Nie mogę wyciąć małemu 3 migdała, bo się okazało, że ma problemy z krzepnieciem. Tylko 2 klinii w PL maja klinikę hematologii dziecięcej. Wizyta niemal za rok - na CITO.
Zaczęłam się zastanawiać, czy w moim wieku yo jeszcze można mieć zdrowe dziecko naturalnie.
Badania w sumie nam ok, choć owulację nie w każdym cyklu. Marzy mi się jeszcze dziewczynka, ale nie wiem, czy nie zwariowałam...?
A co tam u Was?
ale pozytywnie
Może podejść do tego jak się uda to super jak nie to tez spoko
In vitro też nie gwarantuje powodzenia i zdrowego dziecka
Trzymam kciuki za jakiekolwiek decyzje jakie podejmiecie
Marcel też od września do przedszkola koło domu
Skończą się dojazdy do żłobka
Mieliśmy komunię na początku maja i trochę mnie czasu zajęła
.
Pogoda nie była jakaś piękna ale było ok
-
Ania bardzo się cieszę że u was w porządkuAnia 89 wrote:Cześć dziewczyny:) wczoraj miałam wizytę u dzidziulka wszystko dobrze:)❤️☺️ doktor długo badał i powiedział że według Niego mogę spokojnie jechać na prenatalne które mam 16 maja . I tego się trzymam ❤️☺️ oczywiście dam Wam znać jak po badaniu:)

Trzymamy kciuki za badania
Może płeć juz pokaże maluszek 😍 -
Tak też do tego podchodzę, już samo działanie przecież jest przyjemne😉babydust1 wrote:O prosze zaskoczyłaś mnie
ale pozytywnie
Może podejść do tego jak się uda to super jak nie to tez spoko
In vitro też nie gwarantuje powodzenia i zdrowego dziecka
Trzymam kciuki za jakiekolwiek decyzje jakie podejmiecie
Marcel też od września do przedszkola koło domu
Skończą się dojazdy do żłobka
Mieliśmy komunię na początku maja i trochę mnie czasu zajęła
.
Pogoda nie była jakaś piękna ale było ok
Marcel jest grzeczny tak ogólnie oczywiście?
Mój daje czadu, że ho ho, ale przy tym jest tak rozbrajająco słodki i Kochany, że nie umiem się na niego zbyt długo gniewać.
Gdybym miała partnera, który chciałby więcej dzieci jako pierwszego, to pewnie miałabym ich co najmniej troje🤪
Miłego dnia Dziewczyny 😘„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Oj opisałaś idealnie ...MarcelaHekate42 wrote:Tak też do tego podchodzę, już samo działanie przecież jest przyjemne😉
Marcel jest grzeczny tak ogólnie oczywiście?
Mój daje czadu, że ho ho, ale przy tym jest tak rozbrajająco słodki i Kochany, że nie umiem się na niego zbyt długo gniewać.
Gdybym miała partnera, który chciałby więcej dzieci jako pierwszego, to pewnie miałabym ich co najmniej troje🤪
Miłego dnia Dziewczyny 😘
Słodziak nieprzeciętny ale uparty jak osiołek , krzyczy okropnie jak mu coś nie pasuje i wykłóca się o wszystko 😎 czuje się czasami jakby był nastolatkiem który wie wszystko najlepiej 🤣🤣 -
Rozbrajającą pewność siebie i potrzeba autonomii jednocześnie 😉babydust1 wrote:Oj opisałaś idealnie ...Marcela
Słodziak nieprzeciętny ale uparty jak osiołek , krzyczy okropnie jak mu coś nie pasuje i wykłóca się o wszystko 😎 czuje się czasami jakby był nastolatkiem który wie wszystko najlepiej 🤣🤣
Z całą pewnością te dzieci będą inne niż poprzednie, przynajmniej u mnie😁„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Oj taaaak 🙄Hekate42 wrote:Rozbrajającą pewność siebie i potrzeba autonomii jednocześnie 😉
Z całą pewnością te dzieci będą inne niż poprzednie, przynajmniej u mnie😁
Zdecydowanie jest inny niż pozostała trójka 🤣oni razem tyle afer nie zrobili przez całe życie jak Marcel w ciągu 3 lat
-
Dziewczyny melduje że być może będzie chłopczyk a co najważniejsze pięknie USG wygląda:) wszystkie parametry w normie 🥰
Hekate42, Jeżynka, babydust1 lubią tę wiadomość
-
Aniu super informacje 🥰
Jejku jak te nasze dzieci szybko rosną .
U mnie Elizka też charakterna. Swoje zdanie ma na każdy temat, jak coś jej sie nie podoba nie założy. I na dodatek kocha buty . 🙈
Choć daje w kość czasami to kicham ją nad życie i nie wyobrażam sobie dnia bez niej
A ja próbuję schudnąć mam wysoką insulinę i nie moge pindy zbić.
Hekate 🤞🤞🤞😉11.2018 😇23tydz
06.2019 😇
07.2019 😇
16.11 - mamy ♥️ 6+2
5-8.12 szpital, krwiak
14.12-wizyta 10+2, CRL 4,33
30.12 prenatalne CRL 7,6cm, 💜
11.01 mała księżniczka 😍
4.02-22.02 Szpital 😓 szew ratunkowy -szyjka 7 mm
28.02 połówkowe- 440g 💜💜 21+2
09.03-szewek trzyma, leżing cd.
29.03 bez zmian
07.04 diabetolog -> cukrzyca 🍬 narazie próbujemy z dietą
12.04 szyjka 9 mm, rozwarcie wewn 🥺
18.04 -16.05 szpital -> 1340g niuni 💓 28+2 sterydy-> 1700g niuni 💓 30+2 -> 2340g niuni 💓32+2.
24.05 - szyjka 19-20mm 💪💪, podejrzenie cholestazy 😓
27.05 - cholestaza, wdrożone leczenie
1.06- cholestaza pełną parą, b.złe kwasy żółciowe
2.06- 19.06 kierunek szpital 2200g niuni 34+5💓
15.06- moja księżniczka już z nami 2870 💓💜💓 - 36+4

-
Prawdziwa kobietka, skoro kocha buty😁Jeżynka wrote:Aniu super informacje 🥰
U mnie Elizka też charakterna. Swoje zdanie ma na każdy temat, jak coś jej sie nie podoba nie założy. I na dodatek kocha buty . 🙈
Choć daje w kość czasami to kicham ją nad życie i nie wyobrażam sobie dnia bez niej
Hekate 🤞🤞🤞😉
Insulina, to trudna przeciwniczka, ale raz Ci się już pięknie udało Jezynko tę walkę wygrać, więc wierzę, że I tym razem tak bedxie✊️🤞
Jeżynka lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
Ania super piękne wieściJeżynka wrote:Aniu super informacje 🥰
Hekate 🤞🤞🤞😉
Jezynka kiedyś do schudnięcia była inna motywacja ... Wiem coś o tym bo sama miałam tak samo
Potem popłynęłam z czekoladą (gorzka na szczęście ). I przywaliło w zeszłym roku 9 kg znowu
Teraz schudłam trochę dzięki 2 posiłkom dziennie tylko + ta czekolada 😎 ale też udalo mi się dopiero to jak przestałam pracować ...zawsze mówiłam że mi praca szkodzi haha -
😂😂 baby noo ja też doszłam do takiego wniosku.. przez pracę mam nerwicę.11.2018 😇23tydz
06.2019 😇
07.2019 😇
16.11 - mamy ♥️ 6+2
5-8.12 szpital, krwiak
11.01 mała księżniczka 😍
29.03 bez zmian
18.04 -16.05 szpital -> 1340g niuni 💓 28+2 sterydy-> 1700g niuni 💓 30+2 -> 2340g niuni 💓32+2.

-
Hejka
na wizycie wczorajszej wszystko dobrze u dzidziulka:) i lekarz powiedział że nie da sobie ręki uciąć ale według Niego będzie dziewczynka 🩷 także na prenatalnych że może będzie to chłopczyk a teraz na wizycie , że dziewczynka:) także może kolejne badanie zweryfikuje kto tam w brzuszku jest:) nie ukrywam że byłabym zachwycona gdyby została dziewczynka 🥰
Hekate42, babydust1 lubią tę wiadomość
-
Ania 89 wrote:Jagodowa a co u Ciebie słychać
?
Aktywnie poszukuje pracy od maja, obecnie pracuję dorywczo (złapałam się na umowę zlecenie do końca tego miesiąca), a tak cała reszta bez zmian. Cały czas szukam swojego miejsca, zajęcia w którym będę się czuła dobrze sama ze sobą i po latach pracy w handlu, właśnie przyszedł czas na zmianę branży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 czerwca, 21:26
.
Nic ciekawego tutaj nie przeczytasz. Przykro mi. -
Aniu super wieści.
Cieszę się że wszystko dobrze..
Jagodowa 🤞🤞 abyś znalazła swoje miejsce.11.2018 😇23tydz
06.2019 😇
07.2019 😇
16.11 - mamy ♥️ 6+2
5-8.12 szpital, krwiak
11.01 mała księżniczka 😍
29.03 bez zmian