X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Świeże staraczki 2019
Odpowiedz

Świeże staraczki 2019

Oceń ten wątek:
  • jagodowaaa Autorytet

Wysłany: 11 czerwca, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Jeżynko, przyda się, bo mam najgorszy czas w każdej dziedzinie… z pracą, w związku, z kasą, zdrowiem… ech, u mnie zawsze kolorowo i różnorodnie

.

Nic ciekawego tutaj nie przeczytasz. Przykro mi.
  • babydust1 Autorytet

Wysłany: 18 czerwca, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nera zdrowia i szczęścia ♥️♥️

• Ania 89 Autorytet

Wysłany: 8 lipca, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka jeżeli ktoś zagląda:)
    Ja po połówkowych ☺️ zdrowy dzidziulek:) waży około 358g. Termin z USG 23.11 i lekarz sprawdził płeć:) bez cienia wątpliwości stwierdził, że w brzuszku jest dziewczynka ☺️🩷

jagodowaaa, babydust1, Hekate42 lubią tę wiadomość

Test pozytywny 12 marca❤️
    16 maja prenatalne wizyta ❤️🍀 wszystko dobrze☺️
    06.06 wizyta❤️🍀
    04.07 wizyta❤️🍀
    08.07 połówkowe Zdrowa dziewczynka ☺️🩷
    preg.png
  • jagodowaaa Autorytet

Wysłany: 8 lipca, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Ja po połówkowych ☺️ zdrowy dzidziulek:) waży około 358g. Termin z USG 23.11 i lekarz sprawdził płeć:) bez cienia wątpliwości stwierdził, że w brzuszku jest dziewczynka ☺️🩷

Super Aniu, dobre wiadomości, a jak się czujesz jak na połowę ciąży za sobą? 😉

.

Nic ciekawego tutaj nie przeczytasz. Przykro mi.
  • babydust1 Autorytet

Wysłany: 9 lipca, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania 89 wrote:
    Super bardzo się cieszę
    Szybko ta twoja ciąża leci
    Już połowa szok

• Hekate42 Autorytet

Wysłany: 10 lipca, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, gratuluję zdrowej dziewczynki 🤗
    A co tam u Was Dziewczęta?
    Ja od soboty zaczynam 2 tyg urlopu i cieszę się bardzo. Psychiczny odpoczynek od pracy przyda mi się bardzo, fizycznie młody da mi w kość z całą pewnością 🤣

„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
    😇11.02.2021 r.
    ❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️
  • babydust1 Autorytet

Wysłany: 16 lipca, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi sierpień da w kość haha
    Żłobek zamknięty 😎 a na urlop dopiero we wrześniu planuje wyjechać na trochę
    Na razie nadrabiam
    Dentysta ortodonta etc

‹‹ 2904 2905 2906 2907 2908
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ