Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiataj katarynka, życze Ci, żeby w tym cyklu się już udało 😉
Mishigami i bardzo dobre nastawienie, najlepiej jest wrzucić na luz i starać się bez spiny 😜
Adela dziewczyny mają racje, żebyś zrobiła bete, bo ta kreska niby jest, ale jakaś taka dziwna, nie ma co już wydawać kase na te testy, zrób bete i będzie wszystko wiadomo na 100% 😊
Miałam piękny sen dzisiaj, że spaceruje ze swoim partnerem pchając wózek, może jakiś proroczy 😜😅katarynka9595 lubi tę wiadomość
-
Dobra, dobra Nera niech będzie jeden trafiony i szczęśliwy
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
Mishigami00 wrote:Cześć dziewczynki
Nie było mnie chwilę, ale Was podczytywałam musiałam chwilę odpocząć bo psychicznie byłam wykończona...
Powoli się zbieram do kupy
Ale się już nie spinam (na razie), nie będę w tym cyklu specjalnie się starać zobaczymy co będzie.
Natrafiłam ostatnio na książkę "Magia sprzątania" Marie Kondo przeczytałam ją od razu i postanowiłam posprzątać swoją przestrzeń raz na zawsze, a w ten sposób poukładać chaos w życiu. Ja z tych bałaganiarzy jestem, ale ale "Porządek może mieć każdy, ale tylko geniusz panuje nad chaosem" Ja chyba przestałam kontrolować cokolwiek. Więc teraz nawet nie mogę wejść do pokoju! Wszystko wywaliłam z szafy i powoli ogarniam baaaaaardzo powoli
Gratuluję kochane kreseczek! :*
Nera boziu jak ja trzymam kciuki za Twoje dwa pęcherzyki Hihi
Adela rób ten test z rana bo mnie ciekawość zjada, albo lepiej idź na betę (Ale myślę, że już wiadomo)
Najlepiej podejść na luzie bez spinki i będzie dobrze ✊ Trzymam kciuki❤️
Ja nie lubię sprzątać w szafach ja muszę mieć Wene 😁🙈34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Olaa..32 wrote:Wiataj katarynka, życze Ci, żeby w tym cyklu się już udało 😉
Mishigami i bardzo dobre nastawienie, najlepiej jest wrzucić na luz i starać się bez spiny 😜
Adela dziewczyny mają racje, żebyś zrobiła bete, bo ta kreska niby jest, ale jakaś taka dziwna, nie ma co już wydawać kase na te testy, zrób bete i będzie wszystko wiadomo na 100% 😊
Miałam piękny sen dzisiaj, że spaceruje ze swoim partnerem pchając wózek, może jakiś proroczy 😜😅
Oby był proroczy trzymam kciuki! Ja taki miałam parę dni przed zrobieniem testu (pewnie czytałaś 😁) widziałam dziecko na usg ot taki sen miałam 😊34Lata
Matka Polka na pełym etacie
starania od sierpnia2018
Pazdziernik 2018 Poronienie 5tc
Luty 2019 Pozytywny test ciążowy -oczekuje kolejnego szczescia
Niedoczynnosc tarczycy Ethyrox112
💚💙💚💙💚💙💚💙💙💚💙💚💙💚💙💚
💙Pawełek 05.11.2019 💙 -
Nera1986 wrote:Kwietniowe testowanie już widzę się pojawiło .Jak tak dalej pójdzie to mnie marzec ominie .Narazie 33 lata- 33dniowy cykl
-
Olaa..32 wrote:Nera a pęcherzyk pękł już? Czułaś jakieś kłucia? 🤔
edit. śluz mam ponownie rozciągliwy przeźroczysty z białymi nitkamiWiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 18:38
W oczekiwaniu na czwarty cud ...
33lata
2.05.2016r-poronienie
-
Nera1986 wrote:Ok godz 13 w sutkach ale ja niestety nie czuje owualcji -lekarz mówił ,że u mnie może objawiać się właśnie przez piersi ale wątpie ,że to to .Jeśli jutro będzie,że pękł to chociaż będę wiedziała "w co się wsłuchiwać "
śluz mam rozciągliwy ale mętny i ilość licha -
Dziewczyny od wczoraj poszcze. Mialam miec o 13 laparo i przesuneli na jutro na 7. Zdechne chyba.Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
MTHFR, czynnik VR2 hetero
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
6/2020 lametta, miovelia nac, acard, pregnyl
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
-
Bibi25 wrote:Dziewczyny od wczoraj poszcze. Mialam miec o 13 laparo i przesuneli na jutro na 7. Zdechne chyba.
No to jest chore! Przecież to człowieka cholera już może trafić z takim przekładaniem...Bibi25 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Przewyłam troche bo nerwy odeszly, glowa mnie boli i 2 lewatywe juz zaliczylam. Mam nadzieje ze dobrze zniose narkoze bo po dziewczynach widze ze masakra z tym.
Mam nadzieje ze tabletka na spanie zadziała ze przespie cala noc a rano ze szybko mnie obsluza.Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok
3.07 || beta 942
6.07 beta 4106 pecherzyk w macicy 0.8
-
Bibi trzymam kciuki żeby z samego rana cie wzięli i szybko poszło dobrze
I sprawnie. Matko tyle bez jedzenia nie dałabym rady ...
Ola zycze ci aby sen się spełnił 🤗
Bibi25 lubi tę wiadomość
Nasz aniołek 05.2019 6tc
* kariotypy prawidlowe
*AMH 6,28
*fDNA plemnika 25%
03.2019 HSG jajowody drożne
12.2019 histeroskopia wszystko ok
01.2020 początek ivf
17.02 pick up 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
22.02 1ET 🍀😭😭😭
20.04 beta 686,9 progesteron 40
22.04 beta 1509 progesteron 35
28.04 beta 23563 37 progesteron
05.05 mamy ❤
16.06 badanie prenatalne maleństwo ma 6,3 cm
18.08 polowkowe. 80% chlopiec, 460g
Cudzie trwaj .💚💛🧡❤💙💜 -
Bibi25 wrote:Przewyłam troche bo nerwy odeszly, glowa mnie boli i 2 lewatywe juz zaliczylam. Mam nadzieje ze dobrze zniose narkoze bo po dziewczynach widze ze masakra z tym.
Mam nadzieje ze tabletka na spanie zadziała ze przespie cala noc a rano ze szybko mnie obsluza.
Bibi trzymam kciuki, żeby poszło jak najszybciej i żeby już cię przestali męczyć w tej polskiej służbie zdrowia, bo to ludzkie pojęcie przechodzi.Bibi25 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2018
CLO od 02.2019
Letrox 100
29 lat -
Bibi25 wrote:Przewyłam troche bo nerwy odeszly, glowa mnie boli i 2 lewatywe juz zaliczylam. Mam nadzieje ze dobrze zniose narkoze bo po dziewczynach widze ze masakra z tym.
Mam nadzieje ze tabletka na spanie zadziała ze przespie cala noc a rano ze szybko mnie obsluza.
Bibi, niech czas szybko Ci mija do jutra. Życzę Ci, żebyś zasnęła po tabletkach i spała jak najdłużej ;* A jutro od rana trzymam kciuki za udaną laparoskopię ;**Bibi25 lubi tę wiadomość
29 lat
6 cs
Termin @ 29.03
Czekamy na pierwsze Maleństwo ❤️ -
Dzieki dziewczyny, jestescie kochane :*Drugi rok staran
PCO, laparo
drożność ok, immuno ok
Pai homo
Kariotypy ok
Mąż - ok