Świeże staraczki 2019
-
WIADOMOŚĆ
-
Teraz 40 lat to nie jest późno na dziecko, fakt że może być ci trudniej jak dziewczynom po 20, ale teraz przy tak rozwiniętej ginekologii, taki wiek to żaden problembabydust1 wrote:40...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 14:55
babydust1, jagodowamery lubią tę wiadomość
Nasza kochana córeczka Jagódka
20.02.2018r. - 01.03.2018r.
27.06. 2018r. - ciąża pozamaciczna
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
jagodowamery wrote:Ostatnią taką normalną miesiączkę miałam 18.01. Miewam ją co 23/24 dni maksymalnie do 25 dnia, ale zawsze wiem kiedy przyjdzie. Przechodzę je ciężko, bo są bolesne, i zawsze przed mam oznaki, że to już. Tak teraz dostałam 09.02, w terminie @, plamienia które trwało tydzień. Od tamtej pory nie mam. Jeśli mam się sugerować, że to plamienie było słabszą miesiączka to spóźnia się już 13 dni 🙄
A może to ciąża?
Starania o pierwsze maleństwo
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
Cześć dziewczyny.
U mnie pogoda przepiekna! Słonko swieci jest ciepło, a ja mam dzisiaj takie nerwy na wszystko, ze mała rzecz i już jestem wściekła i bym kogos zabiła. 🙄
👼🏻6tc 👼🏻9tc
28.05.2020⏸🍀
18.01.2021
💙Adaś 10:58, 50cm 2660g
💙Staś 11:00, 47cm 2330g
Spełniłam swoje największe marzenie. Zostałam mamą ♥️ -
babydust1 wrote:ooo dziekuje kochana
miod na moje serce
moja ginka tez mowi ze to wcale nie tak pozno
ze coraz wiecej jest kobiet co dopiero o pierwsze teraz sie stara w tym wieku
mam juz starszaki
pierwsze dziecko urodzilam majac 27 lat
znowu w pieluchy nam sie chce zagrzebac 
jestem jakas poddenerwowana dzisiaj jakby PMS mial przyjsc
mezowi juz sie oberwalo i corce tez
echh
Dokładnie, teraz coraz więcej kobiet decyduje się na pierwsze dziecko w wieku 40 lat, a zdarzają się takie kobiety, które pierwsze swoje dzieciątko mają w wieku 48 lat.
Głowa do góry, życzę Ci dwóch kreseczek i zdrowego dzieciątka.
Ja się starałam 3 cykle, ostatnio wszystko wskazywało na to, że się udało, ale niestety - miesiączka przyszła i to bolesna. Teraz będzie 4 cykl starań i mam nadzieję, że tym razem się uda.
Zacznę brać od jutra kwas foliowy, witaminę D i może olej lniany. Muszę zadbać o swoje zdrowie, a kolejny mój minus taki, że jestem nałogową palaczką i zamierzam rzucić palenie jak najszybciej, bo nie wyobrażam sobie, aby w ciąży palić papierosy 🚬
babydust1 lubi tę wiadomość
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
4.04 - beta ujemna, wizyta u ginekologa, torbiel na lewym jajniku potwierdzona, - 24x44mm. -
adaska wrote:Cześć dziewczyny.
U mnie pogoda przepiekna! Słonko swieci jest ciepło, a ja mam dzisiaj takie nerwy na wszystko, ze mała rzecz i już jestem wściekła i bym kogos zabiła. 🙄
Przybij piątkę, bo ja też dziś jestem bardzo nerwowa.
u mnie też na chwilę obecną świeci słońce, byle żeby się to utrzymało.
Starania od 01.2019
25lat
4cs
22.04 @
ja w ciaze zachodze w miare bezproblemu tylko z utrzymaniem jest gorzejadelaa wrote:Dokładnie, teraz coraz więcej kobiet decyduje się na pierwsze dziecko w wieku 40 lat, a zdarzają się takie kobiety, które pierwsze swoje dzieciątko mają w wieku 48 lat.
Głowa do góry, życzę Ci dwóch kreseczek i zdrowego dzieciątka.
Ja się starałam 3 cykle, ostatnio wszystko wskazywało na to, że się udało, ale niestety - miesiączka przyszła i to bolesna. Teraz będzie 4 cykl starań i mam nadzieję, że tym razem się uda.
Zacznę brać od jutra kwas foliowy, witaminę D i może olej lniany. Muszę zadbać o swoje zdrowie, a kolejny mój minus taki, że jestem nałogową palaczką i zamierzam rzucić palenie jak najszybciej, bo nie wyobrażam sobie, aby w ciąży palić papierosy 🚬
ale jakby to nie tylko wina wieku bo jak mialam 28 lat to tez mialam poronienie. tylkok teraz az 2 ... i to w ciagu 4 miesiecy ...
czyli odczekanie tych przepisowach 3 miesiecy nic nie dalo
no ale trzeba myslec pozytywnie
musi sie udac
ufam ze tak bedzie
\
a ty koniecznie przestan palic
oczysc organizm zanim zajdziesz w ciaze
to dobrze zrobi zarowno tobie jak i dziecku
probowals kiedys tych gum czy cos takiego ? moze sprobuj
faszerowanie sie witaminami nic nie da jak trujesz sie papierosami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 marca 2019, 15:33
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O to ciekawe czego się dowieszjagodowamery wrote:Jutro mam zapowiedzianą wizytę, którą umawiałam prawie 1.5 miesiąca temu

Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
Wszystko jest możliwe, ja zaszłam w ciążę w Cyklu bezowulacyjnym potwierdzonym przez lekarzajagodowamery wrote:Pewnie zaburzenia, chociaż gdybać mogę 😉
także wyobraź sobie moje zdziwienie
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
-
W moim przypadku po prostu cud, pęcherzyk był za mały, nie miał już rosnąć, a ten się uparł i urósł i owulacje miałam około 1,5 tygodnia później czego oczywiście byłam nie świadoma, bo miałam już umówiona wizytę na monitoring cyklu kolejnyjagodowamery wrote:Wczoraj czytałam i byłam bardzo zdziwiona 😆
ll także cykl na pełnym luzie i się udało, po tym widać jak stres i napięcie negatywnie może wpływać na nasze organizmy
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualnyAtyde wrote:W moim przypadku po prostu cud, pęcherzyk był za mały, nie miał już rosnąć, a ten się uparł i urósł i owulacje miałam około 1,5 tygodnia później czego oczywiście byłam nie świadoma, bo miałam już umówiona wizytę na monitoring cyklu kolejny
ll także cykl na pełnym luzie i się udało, po tym widać jak stres i napięcie negatywnie może wpływać na nasze organizmy 
W takim razie nie odbierasz mi nadziei 😁 być może u mnie też się wszystko przesunęło do przodu, kto wie? 😀 -
Po tym moim doświadczeniu już wiem, że wszystko jest możliwejagodowamery wrote:W takim razie nie odbierasz mi nadziei 😁 być może u mnie też się wszystko przesunęło do przodu, kto wie? 😀
już bliżej niż dalej do poznania prawdy
Zostałam mamą!
Oliwia 🥰 27.09.2019r.
Zosia 🥰 17.05.2021r. -
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH